Διατροφή Ποια αυγοτροφή δίνετε στα Parrotlet σας;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk1980
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jk1980

PB Member
Εγγραφή
14 Σεπ 2016
Μηνύματα
890
Πόλη
Αγία Βαρβάρα
Καλησπέρα.Άνοιξα αυτό το θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των φίλων και κατόχων Parrotlet του site. Ξεκινώντας από εμένα, έχω δοκιμάσει πολλές αυγοτροφές, τώρα τελευταία δίνω την Cede Morbido, μαλακή αυγοτροφή, με καλή αποδοχή από τα parrotlet μου. Η αυγοτροφή είναι αυτή:

Αυγοτροφή Cede Morbido Egg Patee
 
Μόνο αυγό δίνεις Σίσσυ; Πάντως δεν έχεις κι άδικο που δεν δίνεις καθόλου καθώς και τα δικά μου κάποιες φορές ούτε που την ακουμπάνε που πιθανολογώ πως σημαίνει ότι την συγκεκριμένη περίοδο δεν χρειάζονται έξτρα πρωτεϊνη.
 
Μόνο αυγό δίνεις Σίσσυ;Πάντως δεν έχεις κι άδικο που δεν δίνεις καθόλου καθώς και τα δικά μου κάποιες φορές ούτε που την ακουμπάνε που πιθανολογώ πως σημαίνει ότι την συγκεκριμένη περίοδο δεν χρειάζονται έξτρα πρωτεϊνη.
, σπανιότατα δίνω και αυγό βραστό (κυρίως το ασπράδι με το τσόφλι), έχουν καθημερινά στη διάθεση τους ένα μικρό κομμάτι (σαν ρεβίθι) από το κέικ που τους φτιάχνω Η συνταγή του κέικ λαχανικών των παπαγάλων μου
που και σε αυτό δηλ η ποσότητα αυγού είναι ελάχιστη (1 αυγό για ένα μεγάλο ταψί).
Επειδή δεν μ΄ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αποφεύγω εντελώς τη ζωική πρωτεΐνη και ρίχνω όλο το ''βάρος'' της διατροφής τους σε σπόρους-δημητριακά-λαχανικά (γιατί φρούτα δεν τρώνε).
 
Back
Top