Περαστικά στον Ρίκο σου, αλλά και σε εσάς κορίτσια Σιδερένιες
Περαστικά στον Ρίκο σου, αλλά και σε εσάς κορίτσια Σιδερένιες
Αν τα μαδάει όντως, και αν τα μαδάει από μια συγκεκριμένη περιοχή, το μυαλό μου θα πήγαινε σε παράσιτα, τα οποία αντιμετωπίζονται.
Σε ποιον πήγες τελικά;γυρίσαμε από τον γιατρό
Τι ακριβώς ήταν αυτές οι σταγόνες;του έβαλε κάτι σταγόνες στο σημείο που είδε ότι έχει κενό λόγω του ότι τα τραβάει
Πόσο σου είπαν να βάζεις;θα τις βάζω είτε στο νερό είτε στο φαγητό του σε ποσότητα που μου είπαν
Σε ποιον πήγες τελικά;
Τι ακριβώς ήταν αυτές οι σταγόνες;
Πόσο σου είπαν να βάζεις;
Ivermectin. https://community.petbirds.gr/tags/ivermectin/(ελπίζω να το λέω σωστά)
Για τους τύπους, είναι Ivermectin και όχι Iveramectin.για το iveramectin γράφει...
Η ιβερμεκτίνη (ivermectin) είναι δηλητήριο το οποίο στην κατάλληλη δόση σκοτώνει συγκεκριμένα είδη ακάρεων. Σε υψηλότερες δόσεις ή και σε λανθασμένη συχνότητα χορήγησης, η ιβερμεκτίνη, όπως και πολλές άλλες δραστικές ουσίες φαρμάκων μπορεί να σκοτώσει ή να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και σε άλλους οργανισμούς. Πέρα από τη θεωρία όμως, ο γιατρός είναι αυτός που κρίνει τελευταίος. Όταν κρίνει ότι πρέπει να χορηγήσει ένα φάρμακο, νομίζω το κάνει λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους.για το iveramectin γράφει ότι πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το ζώο έχει ακάρεα για να του βάλουμε αλλιώς είναι επικίνδυνο για το πουλί
Για τους τύπους, είναι Ivermectin και όχι Iveramectin.
Η ιβερμεκτίνη (ivermectin) είναι δηλητήριο το οποίο στην κατάλληλη δόση σκοτώνει συγκεκριμένα είδη ακάρεων. Σε υψηλότερες δόσεις, η ιβερμεκτίνη, όπως και πολλές άλλες δραστικές ουσίες φαρμάκων μπορούν να σκοτώσουν ή να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και σε άλλους οργανισμούς. Πέρα από τη θεωρία όμως, ο γιατρός είναι αυτός που κρίνει τελευταίος. Όταν κρίνει ότι πρέπει να χορηγήσει ένα φάρμακο, το κάνει λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας