Γενικά Ποια είναι η τιμή του τεστ DNA για παπαγάλους;

Dionysis Dur

PB New Member
Εγγραφή
17 Νοε 2015
Μηνύματα
176
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Ποια είναι η τιμή του τεστ DNA στους παπαγαλους. Νομίζω 5€ αλλά πήγα σε ένα πετ σήμερα να ρωτήσω για δεύτερο παπαγαλο που θέλω να πάρω και μου έλεγε ότι το test βγαίνει στα 15 με 20 €
 
Εγώ για 5 ευρώ ξέρω από εδώ facebook.com/photo.php?fbid=854548344674604&set=gm.977727298964647 Πιθανόν να γίνονται και αλλού αλλά δεν γνωρίζω που και πως.
 
Αυτό είναι Αθήνα; Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη αλλά το πουλί θα το φέρουμε από Αθήνα. Δεν θυμάμαι από ποίο εκτροφειο. Ο μόνος λόγος που θα κάνω είναι γιατί θα πάρω white faced albino (cockatiel ) και είναι πολύ δύσκολο η αναγνώριση του φύλου με το μάτι.
 
Ναι Αθήνα είναι, πρέπει να συνεννοηθείς κατ' ευθείαν. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Το πουλί θα το παραλάβει δικό σου άτομο; ή θα το στείλει το εκτροφείο; Αν θες μας λες τον εκτροφέα, δεν απαγορεύεται. Ίσως μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.
 
Εμ τώρα το pet shop δεν θα σου λέει το εκτροφείο μήπως το προσπεράσεις. Δώσε τότε στο μαγαζί στο link να κάνει τις συνεννοήσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
 
Επίσης οι εκτροφεις τα στέλνουν με ΚΤΕΛ;
Έτσι ξέρω. Δεν νομίζω ότι θα μείνει ζωντανό επειδή δεν υπάρχει οξυγόνο και έχει πολύ κρύο στο αμπαρι και βάση νόμου απαγορεύεται να μεταφέρουν ζώα.
 
Μπορεί και να μην πάρω ακόμη δεν έκλεισε τίποτα... Μήπως ξέρετε κάποιο εκτροφειο.
Αυτός που κάνει το τεστ έχει και εκτροφείο. Υπάρχει και η φίλη και μέλος μας Μαριλένα που έχει μωρά τώρα @Marilenaki . Κάνε τα ψαξίματά σου :)
 
μολις πριν τρεις μερες πηρα αποτελεσματα απο τεστ dna. υπαρχει ενα ινστιτουτο στην ισπανια οπου στελνεις φτερα και σου κανει το τεστ με 4,5 ευρω. αν θελεισ ψαξτο. SEXADO AVES λεγεται, εχει οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις, πως να κανεις ληψη και που να τα στειλεις

[x]
 
Χρήστο, αν θέλεις και έχεις τη διάθεσή, φτιάξε ένα νέο θέμα και περιέγραψε μας την εμπειρία σου από τη συνεργασία μαζί τους ξεκινώντας από την αρχή ώς τη στιγμή που πήρες τα αποτελέσματα. Τις εντυπώσεις σου δηλαδή και μια σύγκριση με άλλες περιπτώσεις αν έχεις εμπειρία.
 
Back
Top