Φροντίδα Ποια η φροντίδα στα πουλιά μας για ολιγοήμερη απουσία μας;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ναι και φυσικά υπάρχουν άτομα που κάνουν αυτή τήν δουλιά με λεφτά και καλά κάνουν. Πρωσοπικά εγώ δέν μπορώ να βασιστό σε κανέναν γνωστό και φίλο να περάσει έτσι για λίγο και να τα δεί θέλω να τα καθαρίση να τα βάλει μπανιέρα φρούτα λαχανικά καθαρό νερό και τα βγάλει στο μπαλκόνι να πάρουν αέρα. αυτά μπορείς να τα έχεις κατόπιν οικονομικής τοποθέτησης δεν δίνω λίγα δίνω τόσα όσα και ιο απαιτήσης μου. Και επειδή κάπιος από εσάς θα σκεφτεί που το ξέρω ότι κάνει όσα συμφωνούμε σας λέω ότι παρακολουθώ μέσω κάμερας το σπίτι. και για να μήν αδικό τήν κυρία είναι πολλή άξια για αυτό που κάνει ούτος η άλλος. λοιπόν σας εύχομαι καλές διακοπές σε όλους καλό κουράγιο σε όσους δεν πάνε και τον νού σας τα ζωντανά μας είναι για όλο τόν χρόνο μήν ξεσαλώνετε χάριν διακοπών και αμελήτε η εγκαταλείπεται ζώα στόν δρόμο δεν φταίνε αυτά. 20 μέρες λοιπόν θάλλασα και μόνο θάλλασα και καταδύσης.
 
σας λέω ότι παρακολουθώ μέσω κάμερας το σπίτι. και για να μήν αδικό τήν κυρία είναι πολλή άξια για αυτό που κάνει ούτος η άλλος.
Καλές διακοπές Κάτια, καλά να περάσεις.
Παίρνω αφορμή απ' αυτό με τις κάμερες, να πω γενικά το εξής:
Όταν βάζουμε κάμερες για οποιονδήποτε λόγο και στο σπίτι μας εργάζεται κάποιος είτε προσέχοντας τα παιδιά μας, είτε καθαρίζοντας το σπίτι μας, είτε καλή ώρα τα ζωντανά μας, πρέπει να τον ενημερώνουμε για την ύπαρξη της παρακολούθησης. Είναι ηθικά σωστό για εκείνον για να έχει δημόσια συμπεριφορά αλλά και για μας, γιατί το ζητούμενό μας δεν είναι να πιάσουμε τον παραβάτη, (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά) αλλά να είναι άψογη η συμπεριφορά του.
Γενικά ως παροχή υπηρεσίας, μια χαρά το βρίσκω να υπάρχουν έμπειρα άτομα να φροντίζουν τα κατοικίδια κατά την απουσία μας.
 
ο γιός της κυρίας πέρασε τήν παρακολούθηση φυσικά και γνωρίζουν όσοι δουλεύουν ότι έχει κάμερα.
 
Back
Top