Γενικά Ποιος ειναι πιο ευκολος παπαγαλος;

alexan2dros

Banned
Εγγραφή
24 Ιαν 2009
Μηνύματα
252
Πόλη
Ηράκλειο
γεια σας εχω καναρινια αλλα σκεφτομαι να αγορασω και αλλα πουλια.. σκεφτομαι gouldians.. αλλα τωρα λεω να δω και για παπαγαλους.. αν και τα ψιλοφοβαμαι. Ποιοι ειναι πιο ευκολοι παπαγαλοι; δεν μου αρεσουν τα cockatiel.. ενοχλουν πολλοι; τι τιμες περιπου;
 
Γιατι τα φοβασαι; Δεν σου αρεσουν τα κοκατιλ αλλα ποια σου αρεσουν, εχεις κατι στο νου σου; Τα κοκατιλ δεν ενοχλουν πολυ σε σχεση με αλλα ειδη παπαγαλων θεωρουνται απο τα ησυχα πουλια.
Ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις;
 
αυτα που ειδα τωρα ετσι προχειρα και μου αρεσαν ειναι τα <email removed>
γυρω στα 150 ευρω κανουν αυτα ε;δκαλα ειναι; δεν ξερω οσες φορες εχω παει σε pet shop νομιζω οτι θα μ δαγκοσουν το δαχτυλο! Μια φορα πηγα σε ενα pet shop και ειχε ενα παπαγαλο σχετικα μικρο στο μεγεθος και πεταξε απευθειας πανω και εκατσε και μ αρεσε αυτο... αλλα εκανε 500 ευρω νομιζω!
 
150 ευρω φανταζομαι για μωρα ταισμενα στο χερι μιλας. Διαφορετικα τα θεωρω πολυ ακριβα. Τα ringneck ειναι πολυ καλα πουλια και γινονται πολυ καλα κατοικιδια ιδιως αν τα εχεις απο μωρα.

Και το δαχτυλο να σου δαγκωσουν δεν θα στο κοψουν. :D Τουλαχιστον οχι τετοιου μεγεθους παπαγαλοι. 😉
 
Αν είσαι αρχάριος στην σχέση σου με τους παπαγάλους, ένα από τα πιό εύκολα είδη είναι τα https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγαλάκια-budgie-budgerigar.44591/

Ειναι ήσυχα πουλάκια, πολύ εύκολα στην διαχέιρησή τους, κοινωνικά ( οποτε μπορείς να παρει και ζευγαρι για να έχουν παρεούλα), οικονομικά στην αγορά και την συντήρησή τους και πολύ παιχνιδιάρικα.

Πόσο χρόνο μπορεις να διαθέσεις για να ασχολέισαι με εναν παπαγαλο άλλου είδους;
 
μαλλον.. Ποσο κανουν οι κανονικοι; Που δεν ειναι μεγαλωμενοι στο χερι; μπορεις μετα να τουσ μαθεις να να ερχονται πανω σου/.?
 
τα κοινα μπορεις να τα βγαζεις εξω και τα παιζουν μαζι σου; Μεχρι 200 ευρο... καλα ειναι/..
 
τα κοινα μπορεις να τα βγαζεις εξω και τα παιζουν μαζι σου; Μεχρι 200 ευρο... καλα ειναι/..


Εννοειται! 😉 Εαν παρεις ενα μονο του μικρο και αρσενικο και ασχοληθεις πολυ μαζι του το πιθανοτερο να μιλησει κιολας. :)

20 ευρω κανουν στα μαγαζια οχι 200. 😱
 
Μπορείς να βρεις και με 15 ευρω! (το ένα) Μπορεί ακομα να συμβιώσουν και 2 παπαγαλάκια μαζι του ιδίου φύλου! Εξημερώνονται πολύ ευκολα αν εχεις διαθεση να ασχοληθείς μαζί τους! Διατιθενται με μεγαλη ποικιλία χρωμάτων και είναι πανεξυπνα!

Ξεκινα με κατι εύκολο και αν τα καταφερεις στην πορεία δοκιμάζεις και με κάτι πιο δυσκολο (αν αντέξεις!)

Παρε ενα μεγαλουτσικο κλουβί, γεμισε το με παιχνίδια και θα έχεις τα πιό ευτυχισμένα πουλάκια!
 
δεν υπαρχει μονο σε αυτα τα χρωματα...20 €
 

Συνημμένα

  • 315344_preview.webp
    315344_preview.webp
    13,8 KB · Προβολές: 74
Αλέξανδρε ρίξε μια ματια εδω Άρθρα για Παπαγάλους - Εξωτικά στο Άρθρα Μελών PB

Θα βρείς πληροφορίες για πολλά είδη παπαγάλων, σχετικά με την διαμονή, διατροφή και αναπαραγωγή τους, φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο. Ενημερώσου και αποφάσισε σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια
 
δεν υπαρχει μονο σε αυτα τα χρωματα...20 €;


Οχι βεβαια! Υπάρχει και σε λευκό, κίτρινο, γκρι, και αποχρώσεις του γαλάζιου καθώς και με ποικίλο χρωματισμό φτερώματος!

Επίσης υπάρχουν και τα Εγγλέζικου τύπου που είναι ελαφρώς πιό μεγαλόσωμα, είναι πολύ ήμερα και κοστίζουν περίπου 25 -30 ευρω. Προσοχή κατα την αγορά τους γιατί όσα εγγλεζάκια αγοράστηκαν τελευταία από γνωστούς, έιχαν προβλήματα υγείας ( κυρίως γαστρεντερολογικά).
 
Ας μας πεί η Σισσυ που απέκτησε πρόσφατα... Απο οτι βλεπω είναι δυσεύρετο είδος! Αν βρείς παντως μην το χάσεις!

Μικρό άλλα με δυναμική προσωπικότητα!:D
 
ναι αυτο ειναι! Πολι ωραιο παπαγαλακι.. Το θεμα ειναι οτι κανει 95 ευρω κανονικο και 140 ταισμενο στο χερι... αν το παρεις μπορεις να το μαθεις εσυ να βγαινει εξω; Και ποσο ευκολο θα ειναι;
 
Back
Top