Γενικά Ποιο είδος πτηνού προτείνετε για συντροφιά;

Καλημέρα σας.. Πηγα εχθες επισκεφθεικα ενα φιλο με παραπλησιο προβλημα υγειας αλλα εχει και ψορα τους παπαγαλους και ειδα ενα πολυ ομορφο και ηρεμο μονκ και απο αυτα που ελεγε νομίζω οτι και οι μονκ ειναι στις επιλογες μου..

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι μετα τις γιορτες θα φυγω εξωτερικό για καποιες εξαιτασεις-θεραπεία τεσπα ομως εψαξα και βρηκα ζευγαρακι μονκ τωρα ειναι 2μηνων οποτε μολις γυρίσω θα τα αποκτησω.. Τιμη καλη θα ελεγα 140€ τα δυο, δαχτυλιδωμενα και απο ημερους γονεις α εννοείται υγιέστατα και θα ταιστουν στο χερι για εξημερωση των νεοσσων... Τι λετε;

Εγώ λέω ότι τα 2 πουλιά είναι καλύτερη κίνηση για εκείνα διότι θα έχουν παρέα. Με ένα μεγάλο κλουβί ωραία στημμένο θα είναι μια χαρά. Φωνάζουν πολύ και έχουν διαπεραστική φωνή, μην ξαφνιαστείς αφού τα πάρεις, ψάξε όσο περισσότερο μπορείς απο πριν για να είσαι έτοιμος αν το έχεις αποφασίσει!

Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σου Φοίβο αλλα και εχω ψαξει πολυ και τα ειδα και νομίζω πως ειναι η απόφαση μου τελικα... Αλλα πανω απ ολα υγεια και οποια κινηση θα γινει θα ειναι μετα τις γιορτες οπως ειπα

Back