Φροντίδα Ποιο κλουβί να προτιμήσω για κοκατίλ;

ΑΓΓΕΛΟΣ2

PB Member
Εγγραφή
2 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.384
Πόλη
Βόλος
ειδα ενα ακετα μεγαλο κλουβι80€;και ειδα και ενα πιο μικρο80€; Το μικρο δεν θυμαμαι τη μαρκα ηταν... Το μεγαλο ηταν της κλουβοτεχνικης... Επισης το κλουβι απο το καρφουρ το μεγαλο λετε να αντεξει το ραμφος των κοκατιλ?
πιο να παρω!
 
ειδα ενα ακετα μεγαλο κλουβι80€;και ειδα και ενα πιο μικρο80€;

Αφού κοστίζουν τα ίδια χρήματα, θα σου πρότεινα να αγοράσεις το μεγαλύτερο για να έχει πιο πολύ χώρο να κινείται ο παπαγάλος σου, να γυμνάζεται και να κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες. Και να μην ακουμπάει η ουρά του παπαγάλου στα κάγκελα 😉

επισης το κλουβι απο το καρφουρ το μεγαλο λετε να αντεξει το ραμφος των κοκατιλ?

Αν δεις ότι είναι γερή κατασκευή γιατί να μην το πάρεις;
 
μαλλον της κλουβοτεχνικης θα παρω, απο τα καρφουρ δεν ξερω αν θα ειναι βολικο για τα πουλια γιατι ειναι πολυ ψηλο και πως θα τοποθετιθουν οι πατιθρες;ομως θα μπορουν να σκαρφαλονουν σε αυτο, δεν ξερω πιο απο τα δυο...
 
Να πάρεις όποιο νομίζεις ότι εξυπηρετεί καλύτερα τα πουλιά σου. Να είναι ορθογώνιο καλύτερα το κλουβί και όχι στρογγυλό για να υπάρχει και χώρος για να κινούνται ελεύθερα και όπως είπα και πιο πάνω να μην ακουμπάνε οι ουρές τους στα κάγκελα.:)
 
κοιτα το ενα ειναι τετραγωνο περιπου και το αλλο ειναι πολυ ψηλο(ψαχνω να βρω μια φοτο απο το ενα που την ειχα δει εδω αλλλα δεν τη βρησκω)
 
Αν θα μπορούσες να βάλεις κάποια φωτό κι απ' τα δύο κλουβιά.. Πώς είναι στο περίπου, θα βοηθούσε.
 
καποιο μελος την εχει τη μια συγουρα... Ειναι αυτη με τα μαυρα οριζοντια καγκελα και τη πλαστικη σκεπη... Τη φοτο δεν μπορω να τη βρω...
 
καποιο μελος την εχει τη μια συγουρα... Ειναι αυτη με τα μαυρα οριζοντια καγκελα και τη πλαστικη σκεπη...

Δυστυχώς δεν μου' ρχεται στο μυαλό ποια είναι αλλά δεν χρειάζεται να βάλεις φωτό. Όποια νομίζεις ότι είναι καλύτερη και πιο εξυπηρετική για σενα και τα πουλάκια σου, αυτή να προτιμήσεις κατά τη γνώμη μου:)
 
Άγγελε την κλούβα που λες του καρφουρ την έχω εγω.Αλλα έχω καναρίνια. Είναι ωραίο κλουβι με ροδάκια για την μετακίνηση επισης μεσα στο κουτί έχει κλαδάκια και ταίστρα. Η πόρτα είναι μπροστα πολύ μεγάλη και θα έχει την άνεση να τα αφηνεις να βγουν. Με ένα κατσαβίδι συναρμολογίτε αμέσως.
Δες εδω στην φωτο ΟΣΚ
 
Τι να σου πω βρε άγγελε. Τα κάγκελα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.
Έχω την εντύπωση πως το κλουβι αυτο είναι φταγμένο για παπαγάλους. Το λέω περνωντας υπόψην τα οριζόντια κάγκελα και την μεγάλη μη πω τεράστια πόρτα. Είναι πολυ ωραίο κλουβι. Θα έχουν παραπολυ χωρο και θα σε ανταμοίψουν τα πουλακια σου γι'αυτο.
Κατσε σκεψου καλα και μετα αποφασισε.
 
Ναι, συμφωνώ με ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Μπαρ του εν λόγω μεγέθους θα είναι επαρκής για cockatiel. Αυτές οι ράβδοι είναι παρόμοιο με το μπαρ του κλουβιά δική μου. Cockatiels δεν είναι τόσο ισχυρή όσο μεγαλύτερες οι παπαγάλοι.
 
μαλλον αυτο θα παρω... Τα μικρα πουλια πως τα πιανεις σε μια τετοια κλουβα. Ααα, σε λιγο παω να παρω τη θηλυκια!:D
 
τι διαστασεις εχει; Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει σχαρα στο πατο...
 
Άγγελε κοίτα το πλέγμα που χρησιμοποίησε ο Θανάσης και αν μπορείς φτιάξε εσύ η κάποιος γνωστός σου μια σχάρα δεν είναι δύσκολο φαντάζομαι.

https://community.petbirds.gr/threads/Κατασκευή-κλούβας-για-cockatiel.6878/

Η πάρε κουνελόσυρμα όπως εδώ. Κόβεται πολύ εύκολα στη διάσταση που θέλεις.
https://community.petbirds.gr/threads/Νέο-κλουβί-1-x-0-5-x-1-4-για-lovebirds-με-κουνελόσυρμα.4539/
 
χθες πηρα ενα παρα πολυ ωραιο κλουβι απο ο καρφουρ(τωρα τα εφερε αυτα δεν τα ειχε)50πλατος 50 μηκος 110 υψος +20 εκατοστα βαση... Το ειχε και σε προσφορα 70€; Ο ζορζακος βρηκε τη χαρα του... (ο αλλος παπαγαλακος βρηκε σπιτι και απο δευτερα μαλλον ερχετε και η θηλυκια)
 
Αγγελε, που ειναι οι φωτογραφιες; 😛

Μπραβο για το μεγαλο κλουβι που τους προσφερεις, ευχομαι να το χαρουνε!
 
Back
Top