Φροντίδα Ποιο μέγεθος κλουβιού είναι ιδανικό για μπάτζι;

@PanosBruno Τις βιταμίνες δεν χρειάζεται να τις δώσεις. Τι μάρκα είναι η τροφή αυτή?
Δυστυχώς δεν γνωρίζω , αλλά τον εμπιστεύομαι τον εκτροφέα που μου το έδωσε τον γνωρίζω πολύ καιρό , και γνωρίζω ότι κάνει καλή δουλειά και το βλέπω δηλαδή ,σκοπεύω όταν τελειώσει να πάρω μια άλλη τροφή αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι καλή !
 
@PanosBruno Καλή είναι αυτή


και αυτή

 
@PanosBruno αυτό που μπαίνει μέσα είναι μέχρι να μεγαλώσει λίγο και η δικιά μου το έκανε. Η τροφή δλδ δεν ξέρεις τι μάρκα είναι; Ή η βιταμίνη;
Ούτε αυτή , παιδιά με αγχώνεται πάντως το ζωντανό κάνει μία χαρά τα κακά του διάθεση του είναι τέλεια τώρα να κελαηδάει ( κελαηδάει αλλά όχι συχνά ) λίγο δύσκολο είναι οι πρώτες του μέρες λογικό είναι να μη θέλει να μιλήσει ,αλλά μία χαρά ζωηρό είναι αν μου δινόταν η δυνατότητα να σας βγάλω βίντεο πώς κάνει σαν τρελό.
 
@PanosBruno Μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο στο youtube και να μας παραθέσεις τον σύνδεσμο εδώ. Εάν δεν θέλεις να είναι δημόσιο βάλτο στο μη καταχωρισμενο ώστε να το δουν μόνο όσοι έχουν τον σύνδεσμο.
 
Καλέ ναι μην αγχώνεσαι 😂, να δίνεις αυτή την τροφή και όταν τελειώσει να προμηθευτείς κάποιας εταιρίας. Εγώ προσωπικά δίνω της versele laga την prestige. Να αρχίσεις σιγά σιγά να δίνεις αυγό και κάποια λαχανικά. Ένα λαχανικό την φορά
 
@PanosBruno Τα καλύτερα λαχανικά για να του δώσεις είναι το μπρόκολο, η πιπεριά, το κουνουπίδι και το καρότο. Στην αρχή δίνε του 1-2 φορές την εβδομάδα ώστε να τα συνηθίσει το έντερο του. Μόλις ωριμάσει λίγο θα πρέπει να του δίνεις καθημερινά λαχανικά 1-2 φορές την εβδομάδα φρούτα μόνο καθώς έχουν υψηλά ποσοστά ζάχαρης. Αυγό ή Αυγότροφη 2 φορές την εβδομάδα και σε περίοδο πτερροριας κάθε μέρα.
 
@meniam οκ σας ευχαριστώ για της συμβουλές σας θα ξεκινήσω να του δείξω τον επόμενο μήνα όπου θα είναι και η εκπαίδευση του, στο να βγαίνει έξω και να κάθεται φρόνιμα
[automerge]1660559323[/automerge]
@PanosBruno Τα καλύτερα λαχανικά για να του δώσεις είναι το μπρόκολο, η πιπεριά, το κουνουπίδι και το καρότο. Στην αρχή δίνε του 1-2 φορές την εβδομάδα ώστε να τα συνηθίσει το έντερο του. Μόλις ωριμάσει λίγο θα πρέπει να του δίνεις καθημερινά λαχανικά 1-2 φορές την εβδομάδα φρούτα μόνο καθώς έχουν υψηλά ποσοστά ζάχαρης. Αυγό ή Αυγότροφη 2 φορές την εβδομάδα και σε περίοδο πτερροριας κάθε μέρα

@Ledagcc ντομάτα μπορώ να του δώσω αγγούρι ;
 
@PanosBruno Ντομάτα απαγορεύεται γιατί προκαλεί άσχημη διάρροια. Αγγούρι μπορείς να του δώσεις άρα δεν θα του προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Μόνο θα τον δροσίσει.
 
να το χαιρεσαι! θα προτεινα να του μιλας σαν να εχεις ενα μωρακι, και αφου μελετησεις πρωτα ολα τα σχετικα για τη σωστη διαμονη,υγιεινη,διατροφη, εκπαιδευση, μετα μπορεις να ασχοληθεις να του μαθαινεις λεξουλες!
 
@PanosBruno Να τον χαίρεσαι!! Είναι πολυ όμορφος!! Το κλουβί είναι όντως μικρό, σιγά σιγά οπότε μπορέσεις παρε ενα μεγαλυτερο.
Αυτό που πρεπει άμεσα να αλλάξεις άμεσα είναι οι πατηθρες.
Σου στέλνω ένα link με αυτές που εχω αγοράσει εγώ είναι φυσικό ξυλο και είναι μια χαρά.


Μπορείς φυσικά να φτιάξεις και μόνος σου όπως σου είπε @Ledagcc.
Για την ώρα όπως στα είπαν και τα παιδια , ασε το πουλακι να ηρεμήσει και να μάθει το χώρο για 3-4 μέρες τουλάχιστον.
Την εκπαίδευση μπορείς να την ξεκινήσεις μετά ,συνοδευόμενη από μια λιχουδιά επιβράβευσης. Τα μιλλετ χρησιμοποιούνται πολυ για αυτό το σκοπό γιατί τα πουλακια τα λατρεύουν.
Μια αξιόπιστη εταιρία την οποία έχω και εγώ είναι αυτη εδώ


Τα λαχανικά θα σε συμβουλευα να τα ξεκινήσεις άμεσα, στην αρχή μπορεί να μην τα τρώει καθόλου μην απογοητευτείς.
Θα χρειαστεί χρόνο να τα μάθει αλλα όσο πιο μικρό τόσο πιο ευκολα θα τα δεχτεί.

Όσον αφορά το να κελαϊδάει, μην αγχώνεσαι όταν νιώσει άνετα θα το κάνει μόνος του.
Μπορείς σιγά σιγά να του μιλάς. Το βίντεο καλυτερα απέφυγε το, όπως και καθρέφτες για το λόγο που σου είπαν τα παιδια.

Να περνατε ομορφα με το μικρό σου φίλο!!
 
@PanosBruno Δες εδώ για το πως να τον εκπαιδεύσεις
https://community.petbirds.gr/threads/Εκπαίδευση-παπαγάλων-εξημέρωση.5707/και εδώ
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Back
Top