@PanosBruno Να τον χαίρεσαι!! Είναι πολυ όμορφος!! Το κλουβί είναι όντως μικρό, σιγά σιγά οπότε μπορέσεις παρε ενα μεγαλυτερο.
Αυτό που πρεπει άμεσα να αλλάξεις άμεσα είναι οι πατηθρες.
Σου στέλνω ένα link με αυτές που εχω αγοράσει εγώ είναι φυσικό ξυλο και είναι μια χαρά.
Πατήθρα από φυσικό κλαδί δέντρου Perch V Shape της Flamingo. Κατάλληλη για απευθείας χρήση με ασφάλεια. Εύκολη τοποθέτηση.
petgo.gr
Μπορείς φυσικά να φτιάξεις και μόνος σου όπως σου είπε
@Ledagcc.
Για την ώρα όπως στα είπαν και τα παιδια , ασε το πουλακι να ηρεμήσει και να μάθει το χώρο για 3-4 μέρες τουλάχιστον.
Την εκπαίδευση μπορείς να την ξεκινήσεις μετά ,συνοδευόμενη από μια λιχουδιά επιβράβευσης. Τα μιλλετ χρησιμοποιούνται πολυ για αυτό το σκοπό γιατί τα πουλακια τα λατρεύουν.
Μια αξιόπιστη εταιρία την οποία έχω και εγώ είναι αυτη εδώ
Prestige Millet Yellow. Υψηλής ποιότητας κίτρινο κεχρί millet σε τσαμπί. Δίνει ποικιλία στη διατροφή των πτηνών ενώ αποτρέπει την πλήξη τους.
petbirds.gr
Τα λαχανικά θα σε συμβουλευα να τα ξεκινήσεις άμεσα, στην αρχή μπορεί να μην τα τρώει καθόλου μην απογοητευτείς.
Θα χρειαστεί χρόνο να τα μάθει αλλα όσο πιο μικρό τόσο πιο ευκολα θα τα δεχτεί.
Όσον αφορά το να κελαϊδάει, μην αγχώνεσαι όταν νιώσει άνετα θα το κάνει μόνος του.
Μπορείς σιγά σιγά να του μιλάς. Το βίντεο καλυτερα απέφυγε το, όπως και καθρέφτες για το λόγο που σου είπαν τα παιδια.
Να περνατε ομορφα με το μικρό σου φίλο!!