Ασθένειες Πολύ κρίμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης stam64
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Χίος
Όνομα
Σταμάτης
Κωδ.
ΦΟΠΒΑ VA 004
Καλημέρα,
Πριν λίγη ώρα άκουσα περίεργες κραυγές από το μπαλκόνι όπου υπάρχουν τα κλουβιά μου και είδα τα εξής:
Ο αρσενικός κάναρός μου έβγαζε αυτούς τους ήχους -κραυγές και σε λίγο δεν μπορούσε να σταθεί στο κλαράκι του. Τώρα έχει παραλήσει, βαριανασαίνει, βγάζει σάλια από το στόμα. Επίσης έβγαλε λευκά/ άχρωμα υγρά ( 2 σταγόνες περίπου) από την αμάρα. Να σημειώσω πως δεν είχε κάποια συμπτώματα. Ήταν υγιέστατο. Τι μπορεί να συνέβη;Να το τσίμπησε κάτι;

δυστυχος περασε στην αιωνιοτητα! Ο αγαπημενος μου αρσενικος αφησε πισω του 5 μικρα καναρινακια. Ευχομαι καποιο να του μοιαζει νατον θυμαμαι. Δε μπορω να καταλαβω πως εγιναν ολα τοσο γρηγορα. Μεσα σε 2 ωρες περιπου.☹

λυπαμαι πολυ.
μηπως εχεις ιδεα τι μπορει να το πειραξε;

κριμα λυπαμαι για το καναρινι σου μπορει να επαθε εγκεφαλικο και να πεθανε.

Λυπαμαι πολυ... Τουλαχιστον σου αφησε απογονους ολο και καποιο θα του μοιαζει.

λυπαμαι πολυ φιλε μου!
το γεγονος οτι εχεις τα παιδια του ειναι παρηγορο για σενα!
το ενδεχομενο της δηλητηριασης υπαρχει;

☹Λυπαμαι πολυ ξερω πως ειναι να χανεις το αγαπημενο σου καναρινακι και εμενα περσι το καλοκαιρι εχασα το αγαπημενο μου καναρινακι οταν το διαβασα και εμενα για εγκεφαλικο μου εμοιαζε! Κριμας 🙂

Λυπάμαι πάρα πολύ.. Η απώλεια μιας ψυχούλας είναι πολύ οδυνηρό γεγονός.. Εύχομαι κάποιο από τα παιδάκια του να του μοιάσει για να τον θυμάσαι..

Καλημέρα,
Πριν λίγη ώρα άκουσα περίεργες κραυγές από το μπαλκόνι όπου υπάρχουν τα κλουβιά μου και είδα τα εξής:
Ο αρσενικός κάναρός μου έβγαζε αυτούς τους ήχους -κραυγές και σε λίγο δεν μπορούσε να σταθεί στο κλαράκι του. Τώρα έχει παραλήσει, βαριανασαίνει, βγάζει σάλια από το στόμα. Επίσης έβγαλε λευκά/ άχρωμα υγρά ( 2 σταγόνες περίπου) από την αμάρα. Να σημειώσω πως δεν είχε κάποια συμπτώματα. Ήταν υγιέστατο. Τι μπορεί να συνέβη;Να το τσίμπησε κάτι;
Νομίσω πως το καναρινάκι σου το τσίμπησε κάποια μέλισσα(σφήγκα). Πρίν αρκετα χρόνια μου έτυχε και εμένα ακριβός το ίδιο.☹

ρε παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να εγινε. Τα καναρια που εχω στο μπαλκονι ειναι 5.στο ιδιο μερος ολα. το πρωι γυρω στις 8 τους εβαλα νερακι φρεσκο και ολα καλα. Δεν εδωσα κατι αλλο μονο σποροι υπηρχαν εκεινη τη στιγμη στο κλουβι. Μετα εγινε ο,τι εγινε. Εγκεφαλικο;

δεν νομιζω οτι οι μελισσες θα τσιμπανε τα καναρινια αλλα δεν λεω οτι αποκλειετε γιατι βλεπω οτι ερχονται στα καναρινια και δεν τα πειραζουν καθολου εγω παλι νομιζω εγκεφαλικο.Φιλε οταν το καναρινι εβγαζε θορυβους κουνασε το κεφαλι προς μια συγκεκριμενη κατευθηνση η απλα φωναζε;

ολα εγιναν σε δευτερολεπτα απτη στιγμη που εβγαλε κραυγη εχανε την ισοροπια του και σταδιακα δεν μπορουσε να σταθει μεχρι που εμεινε κατω. Εδειχνε να εχει παραλυσει.φτερα κουνουσε ποδια καθολου. Βρηκα μια μελισσα ψοφια κατω απτα κλουβια. Δεν το σκεφτηκα καθολου αυτο. Τι να πω. Κριμα...

Αυτο ειναι φιλε μου τοτε 100% δυστυχως!
Στην Χιο ημουν το Σαββατοκυριακο που μας περασε και απο οτι ειδα εχουν αυκηθει ολα τα εντομα απο κουνουπια μεχρι σφηκες.
Απο που εισαι;

Άρη μην το αποκλείεις το τσίμπημα. Οι μέλισσες πηγαίνουν στα κλουβια για το νερό και όταν υπάρχει αυγοτροφή επειδη μυρίζει τα ελκύει. Πολλες φορές τα καναρίνια αμύνονται βγάζοντας κραυγές. Οι κραυγές αυτές άλλοτε τις διώχνει και άλλοτε οχι.

Το καημενο το καναρινακι! Αν το τσιμπησε κατι... Θα περασε πολυ πονο.

Λυπαμαι πραγματικα... Τι εγινε ρε παιδια, ποσα πουλακια θα πεθανουν αυτες τις μερες; Κι εγω εχασα σημερα τον δικο μου... Θα τα θυμομαστε με αγαπη

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους και ολες για το ενδιαφερον. Κυριακο απο χωρα μεσα ειμαι περιοχη στρατωνες.

Back