Αυτή η συζήτηση είχε συνεχιστεί εδώ πέρα.
https://community.petbirds.gr/threads/Πτερόρροια-από-τον-περασμένο-Απρίλιο.29814/
https://community.petbirds.gr/threads/Πτερόρροια-από-τον-περασμένο-Απρίλιο.29814/
Έχεις δίκιο Εύα.Αυτή η συζήτηση είχε συνεχιστεί εδώ πέρα.
Ελισάβετ καλησπέρα. Όχι, δεν κάνει πολύ κρύο έξω. Υπάρχουν μέλη μας από Θεσσαλονίκη και πιο βόρεια κλίματα στα οποία έχουν τα καναρίνια τους σε θερμοκρασίες έως και λίγους βαθμούς υπό το μηδέν, αρκεί να μην τα χτυπά κατάφατσα ο αέρας και να μην είναι φυσικά σε ρεύματα αέρος. Οπότε, μάλλον είναι και θα είναι καλά το πουλάκι.Καλησπέρα! Ο μικρός μου εγινε καλα και τον εχω εξω απο τον Απριλιο. Τον εχω σε θεση απανεμη και του εχω καλυψει το κλουβι με διαφάνεια 80%.
Το βραδυ κοιμάται κανονικα και τη μερα κελαιδαει φουλ. Απο τροφη οτι μου εχετε πει. Δεν κανει ομως τωρα πολυ κρύο για εξω; Ως ποσο αντέχει; Δε θελω να μου πεθάνει απο το κρυο...
Σωστά.. Υπάρχουν μέλη μας από Θεσσαλονίκη και πιο βόρεια κλίματα στα οποία έχουν τα καναρίνια τους σε θερμοκρασίες έως και λίγους βαθμούς υπό το μηδέν
Αχ, πόσο σπαραξικάρδιο και συγκινητικό το μήνυμα σου... Δεν σου κρύβω ότι διαβάζοντας το στενοχωρήθηκα και βούρκωσα... Λυπάμαι πολύ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς τόσο εγώ, όσο και όλοι μας σχεδόν έχουμε βιώσει αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις...Το εθαψε ο γιος μου σε ενα παρκακι γιατι το αγαπουσε... Δεν ηξερα οτι γινεται κατι τέτοιο. Πολυ κριμα και πολυ ασχημη αίσθηση οταν μπαίνεις σπίτι και δεν ακούς το τσιου οταν σε βλέπει... Άδειασε το σπιτι μας...
Πολυ δυσκολο.. Πρόσφατα εχασα τη μαμα μου και το βιωσα λιγο πιο εντονα. Προς το παρον δε νομιζω...eli5avet , δεν έχετε άλλο πουλάκι στο σπίτι; Αν όχι, σκέφτεστε μήπως πάρετε ένα άλλο καναρινάκι;
Νασαι καλα και σε ευχαριστώ. Λες να ειναι καλύτερα;Ελισάβετ λυπήθηκα πολύ για αυτό που σου έτυχε. Μην ακούς κανέναν που θα σου πει "συνηθίζεται", πάντα πονάει μια απώλεια των μικρών μας φίλων. Μετα από... Πολλά χρόνια ασχολίας ακόμα με ενοχλεί έντονα. Πάμε παραπέρα και δεν υπάρχει καλύτερο "φάρμακο" από ένα νέο μικρό φιλαράκο. Καλή συνέχεια.
Σας ευχαριστώ πολυ για το μήνυμά σας... Να'στε καλα!Αχ, πόσο σπαραξικάρδιο και συγκινητικό το μήνυμα σου... Δεν σου κρύβω ότι διαβάζοντας το στενοχωρήθηκα και βούρκωσα... Λυπάμαι πολύ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς τόσο εγώ, όσο και όλοι μας σχεδόν έχουμε βιώσει αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις...
Εύχομαι με το πέρας του χρόνου να νιώσετε έτοιμοι να προσφέρετε την αγάπη σας σε ένα καινούριο φτερωτό πλασματάκι και να καλυφθεί το κενό που έχετε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας