Φροντίδα Πολύ φτηνό κλουβί παπαγάλου, είναι απάτη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kristy74
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kristy74

PB New Member
Εγγραφή
8 Σεπ 2018
Μηνύματα
271
Πόλη
Αθήνα
Εδώ και λίγο καιρό έχω στο μυαλό μου να πάρω μεγαλύτερα κλουβιά για τα πουλάκια μου.. Οπότε έχω ξεκινήσει και το ψάχνω γενικά.. Θέλω να βρω κάποιο ευρύχωρο.. Εύκολο στο καθάρισμα αλλά και στη μετακίνηση... Βρήκα αρκετά φυσικά αλλά με τη τιμή που έχουν θα δυσκολευτώ αρκετά και θα μου πάρει χρόνο να τα αποκτήσω ώστε να τους τα προσφερω..🙄... Προχτές που λέτε, εκεί που χάζευα στις σελίδες του e bay.. Είδα αυτο..
https://www.ebay.com/itm/Bird-Parrot-Cage-Chinchilla-Cockatiel-Conure-Large-W-Stand-Two-Doors-175CM-/362826043619
Τι δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά; Όσο και να το έψαξα.. Δεν βρίσκω κάποια παγίδα.. Είναι δυνατόν να πουλιέται αυτό το κλουβί σ αυτη τη τιμή; .στα 13€ και με δωρεάν μεταφορικά..; Εχει κάποιος συναντήσει κάτι παρόμοιο;
Λέω να παραγγείλω ένα και να περιμένω να δω..η αλήθεια είναι πως δεν το πιστεύω πως θα το παραλάβω ποτε.. Το πολύ πολύ να μου φάνε ένα δεκάρικο.. Το περίεργο είναι πως το βρήκα και από άλλον σπόνσορα το ίδιο κλουβί και μάλιστα ένα ευρώ φτηνότερο.. Ας το δει κάποιος να μου πει και τη δική του γνώμη.. 😁.
 
η αλήθεια είναι πως δεν το πιστεύω πως θα το παραλάβω ποτε

Δεν θα το παραλάβεις ποτέ όπως σωστά πιστεύεις. Αν δεις και απο που υποτίθεται ότι το "στέλνουν" θα επιβεβαιωθείς. Μην πετάξεις το δεκάρικο και βάλτο στον κουμπαρά που τα μαζεύεις για να αγοράσεις τα κλουβιά όταν μπορέσεις.
 
Note:There may be a little difference about wheel,lock,perch,feeder cups between the item and pictures,but it doesn't influence the usage and quality of the wonderful cage.
Το μόνο που μου δημιουργεί μια αμφιβολία είναι η παραπάνω σημείωση που έχουν στις λεπτομέρειες του προϊόντος, καθώς αυτό το κείμενο ίσως δικαιολογησει τον έμπορο σε περίπτωση αίτησης επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο αγοραστής λάβει ένα διαφορετικό προϊόν (πχ. Κλουβί από κοτετσόσυρμα το οποίο έχει δεθεί σε μεταλλικό σκελετό με ροδάκια). Αλλά τα χρήματα θεωρώ πως αξίζουν το ρίσκο 🤔. Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
 
Το είδα και εγω..λέει επίσης ομως..but it doesn't influence the usage and quality of the wonderful cage... Οπότε.. Από Κίνα δεν λέει πως έρχεται Ανέστη;.. Κινεζικό είναι..λέει επίσης για τη μεταφορά του κάποια πράγματα που δεν πολύ κατάλαβα..υποθέτω λέει πως περνάει απ' όλα τα λιμάνια για να φτάσει..λέει πως δεν γίνεται επιστροφή.. Εγγυητε το e bay παρόλο αυτά για την επιστροφη χρημάτων σε περίπτωση που δεν το παραλάβεις.. Και εγώ θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο όπως και να έχει.. Θα το παραγγείλω παιδιά.. 😊
 
Χριστίνα καλησπέρα, με13 ευρώ δεν πληρώνεις ούτε τα μεταφορικά.
Δες τον παρακάτω ιστότοπο από Αγγλία
https://www.costway.co.uk/bird-parrot-cage-chinchilla-cockatiel-conure-large-w-stand-two-doors-175cm.html
 
Αυτή ήταν και η πρώτη δίκη μου σκέψη Κώστα.. Πως είναι απίστευτα καλό για να είναι αληθινό.. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.. Το αφεντικό μπορεί και να τρελάθηκε!
Καλά έτσι κι αλλιώς έχεις την εγγύηση επιστροφής χρημάτων του ebay. Δοκίμασε το αν θες (με δική σου ευθύνη) 😊
 
Προκειται για εναν πωλητη που ναι μεν εχει 100% θετικο feedback αλλα η τελευταιες του πωλησεις ηταν ενα 6μηνο πριν.

Ειναι προφανες scam, αλλα ακομα και πραγματικη να ηταν η τιμη στο τελωνειο θα πληρωνες ενα σκασμο φορους και εκτελωνιστικα κοστη.
 
Εννοητε με δική μου ευθύνη βρε παιδιά.. Το συζητάμε από χτες με τον φίλο μου..λέω να το παραγγείλω και να το ξεχάσω.. Αν περάσουν δύο τρεις μήνες και όντως δεν έρθει.. Θα ξέρω καλύτερα την επόμενη φορά..

Και στο e bay το είδα και σ' αυτή τη τιμή.. Το είδα όμως και από άλλον πωλητή με επίσης πολύ χαμηλή τιμή..σίγουρα κάτι βρωμάει..
Έχεις υπόψη σου Αντώνη έστω στο περίπου πόσα χρήματα παίζει να μου ζητήσουν στο τελωνείο;.. Πλάκα θα έχει να έρθει τελικά το κλουβί αλλά να μη μπορώ να το περάσω..😄
 
Εχει 100% feedback η αξιολογηση ομως ειναι 89% (εκτος και αν χανω κατι ) Αν και έχω να ψωνίσω απο ebay (+ κινα) καμια 7-8 χρόνια πιστευω πως σε τοσο ογκώδες προιον θα παιξει σιγουρα τελωνειο οποτε στο καλυτερο σεναριο του να ειναι οντως το κλουβι αυτο θα ερθει μια η αλλη.
 
Εχει 100% feedback η αξιολογηση ομως ειναι 89% (εκτος και αν χανω κατι ) Α

Το seller's star rating αντιστοιχει στους ποσους απο τους αγοραστες μπηκαν στην διαδικασια να αξιολογησουν τον πωλητη.
Τον αξιολογησαν 89 και του εδωσαν 100% θετικη αξιολογηση!
 
Το seller's star rating αντιστοιχει στους ποσους απο τους αγοραστες μπηκαν στην διαδικασια να αξιολογησουν τον πωλητη.
Τον αξιολογησαν 89 και του εδωσαν 100% θετικη αξιολογηση!

Οκ τοτε εκανα λαθος εκτιμηση.Σιγουρα ομως ενα δεμα απο κινα 1 χ 1 θα περασει τελωνειο και εκει δεν ξερω τις λεπτομερειες. εγω αγοραζα παντα μικρα πραγματακια που δεν περνουσαν.
 
Μεγαλη ιστορια το τελωνειο!

Καταρχην ο πωλητης θα δηλωσει τιμη 13 ευρω και οι τελωνειακοι υπαλληλοι θα δουν ενα αντικειμενο που δεν κοστιζει 13 ευρω οποτε αυτοματως μπαινει σε διαδικασια αξιολογησης και αποδοσης της κανονικης του τιμης του με βαση καποιες φιξ τιμες που εχουν ή μπορει και να το εκτιμησει εκεινος οπως νομιζει.
Υπαρχει η περιπτωση ομως ο υπαλληλος να δει τα 13 ευρω και να σου ζητησει αποδειξη της συναλλαγης, σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να στειλεις τα 13 ευρω γιατι αν πεσεις στο "σωστο" ατομο θα κατηγορηθεις για ψευδη τελωνειακη δηλωση και θα παει μακρια η βαλιτσα.
Αν δεν βρεις κολλημα εκει, το ΕΛΤΑ για αντικειμενο με τιμη εκτιμησης εως 150ευρω θα σε χρεωσει το ΦΠΑ του αντικειμενου +15ευρω κοστος εκτελωνισμου.
Αν εκτιμηθει πανω απο 150ευρω ειναι τα παραπανω συν τους δασμους που θα προκυψουν και δεν μπορεις να ξερεις απο πριν το ποσο τους (πριν εκτιμηθει το αντικειμενο)

Χοντρα χοντρα μπορει να σου ερθει απο 50 εως 150ευρω το κουστουμι του τελωνειου, ειναι καθαρα θεμα τυχης και υπαλληλων.
 
Αν δηλαδή Αντώνη κάποια στιγμή παραγγείλω ένα κλουβί.. Από κάποιον εμπιστο ας πούμε πωλητή. Ένα μεγάλο κλουβί δηλαδή σαν αυτά που ακόμα και στη Κίνα στο πουλάνε 200 ευρώ.. Θα μου κοστίσει αλλά τόσα πάνω κάτω με φόρους και τελωνεία..;
 
Επειδή δουλεύω σε αλλαντικά και κάθε μέρα πληκτρολογώ τα κιλά αρκετές φορές τυχαίνει να θέλω π.χ να γράψω 12.500 και τελικά να γράφω 1.25000 ή 125.000. Μήπως ο άνθρωπος ήθελε να γράψει 145.00 δολάρια και το έγραψε καταλάθος; Γιατί η τιμή τους κάπου εκεί είναι. (Αυτό το λέω με βάση την δική μου απλή καθημερινότητα χα χα).
 
Δεν ξέρω βρε παιδιά.. Εμείς τη κάναμε χτες πάντως τη παραγγελία..στα 14 ευρώ.. Μας έβγαλε χρόνο παράδοσης από 20 Δεκεμβρίου εως 20 Γενάρη.. Δεν το παραγγείλαμε ωστόσο από αυτόν αλλά από κάποιον άλλο ο οποίος είχε τον τελευταίο μήνα 5-6 θετικές αξιολογήσεις..στα ίδια χρήματα..🤗
 
Μια απορια
Μεταφορικα πόσα σου δίνει γιατί έως τώρα μεγάλα κλουβια δεν στέλνει Ελλάδα κανένας
Εχεις κανει login με την χώρα διαμονής σου ή απλά το είδες στο ebay χωρίς login?
Edit εκανα login κ εχει δωρεάν μεταφορικά, πράγμα αδύνατον εκ των πραγμάτων
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top