Αναπαραγωγή Ποσες μερες μεσολαβουν αναμεσα στο πρωτο και στο δευτερο αυγο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης narkissa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σοφια, πολύ καλά έκανες με το ασβέστιο από το φαρμακείο. Τις ίδιες ουσίες έχει το ασβέστιο από το φαρμακείο με το Calci-Lux τις Orlux. Εγώ σου έλεγα να παίρνεις από φαρμακείο γιατί αυτό, κατά την γνώμη μου, ήτανε η πιο καλή και πιο γρήγορι λύση. Αν σου έλεγα να ψάξεις το Orlux, πιστεύω ήθελες toulaixston 2-3 μέρες να το βρείς, ένα περίοδο που ήτανε επικίνδυνο για την θηλυκή σου γιατί υπάρχει πάντα την περιπτώσει λόγο έλλειψης ασβέστιο να έχει πρόβλημα η θηλυκή.

Georgina αν διάβασες καλά αυτό που έγραψε η Σοφια, ήδη το δεύτερο αυγό ήρθε μετά 3 μέρες και όχι μετά 2 μέρες. Για αυτό πιστεύω η θηλυκή με αυτό το αυγό που βλέπαμε στην φωτογραφία είχε δυστοκία και χρειάστηκε μια μέρα παρα πάνω να γεννάει. Για αυτό ήθελε μια γρήγορα λύση και όχι πολύ ψάξιμο και το ασβέστιο από το φαρμακείο ήτανε η πιο γρήγορα λύση.
 
Αλέξανδρε εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κριση σου γιατί εισαι γνώστης των πουλιών και των καταστασεων. Σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να επικρινω ούτε εσένα, ούτε την Σοφια, απλά μην γνωριζοντας αν θα δοθεί στην σωστή δοσολογια, της προτεινα το συγκεκριμενο σκεύασμα. Πάντως εχεις δικαιο και εγω οταν το χρειαστηκα δεν το βρηκα αμεσσα και κατεφυγα σε άλλες πρακτικές. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα με το πουλάκι:)
 
Back
Top