Γενικά Ποσο κοστιζουν τα gouldian, zebras, java sparrows, κλπ εξωτικα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Zelda
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Zelda

PB New Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2009
Μηνύματα
188
γεια σας παιδια, θελω να κανω μια ερωτησουλα...

ο κολητος μου ζηλεψε απο τα πουλακια μου και θελει κ αυτος, περα απο τις τιμες που με ρωτησε για κοκατιλ, λαβ και μπαντζι με ρωτησε και για παραδεισια, αλλα δε εχω ιδεα απο τιμες... Μπορειτε να μου πειτε στο περιπου ποσο εχουνε τα gouldian,zebras,java sparrows κ λ π;
εγω δε ξερω να του πω. Ευχαριστω:)
 
Νικολ τα εξωτικα ξεκινουν απο 10-15 ευρω zebra και society finches. Στα γκουλντιανς και στα λοιπα εξωτικα δυσκολα βρισκεις με κατω των 50. Σε ενδιαμεση τιμη βρισκονται τα java sparrows (πιγκουινακια). Παντως μιας και ο φιλος σου δεν εχει προηγουμενη εμπειρια καλο ειναι να του προτεινεις ενα ειδος εκ των zebras, society, java που ειναι αρκετα πιο ευκολα. Τα υπολοιπα ειναι συνηθως πολυ ευαισθητα για καποιον νεο στην φροντιδα πουλιων. Παντως οτι και να διαλεξει, το βασικοτερο ειναι να διαβασει πρωτα οσα περισσοτερα μπορει για το ειδος που τον ενδιαφερει και μετα να προβει στην αγορα του.
 
ευχαριστω πολυ... Θα του τα μεταφερω και ναι εχει αχισει και ψαχνει πληροφοριες στο νετ για να προετοιμαστει πριν παρει, παντως ολα τους ειναι ομορφα ζωα. Πανε χρονια απο τοτε που ειχα ζευγαρα ζεμπρακια κ πιγκουινακια φαντασου γυμνασιο, αλλα επειδη τα ειχε φερει ο πατερας μου δε ηξερα τιμες καν.
 
Back
Top