Γενικά Που να αφησω τον Zizou;

Pantheo

PB New Member
Εγγραφή
11 Απρ 2009
Μηνύματα
21
Πόλη
Παπάγου
Γεια σας παιδια,

Ξερει κανεις που μπορω να αφησω τον Quaker Zizou και τα δυο παπαγαλακια μου για τον Αυγουστο; (31.7-24.8.)

Υπαρχει κατι σαν ξενοδοχειο παπαγαλων;Η μηπως καποιος που θα μεινει Aυγουστιατικα στην Αθηνα και δεν του φτανουνε τα δικα του;:D
 
ειναι πολλες μερες...
δεν μπορεις να τον παρεις μαζι σου;τουλαχιστον τον μονκ που θα ειναι δεμενος μαζι σου...
 
δυσκολα.. Θα παω σε camping gia 10 μερες στην Χαλκιδικη και μετα στην μητερα μου στην Θρακη.. Μονο αν τα παω στην μητερα μου με την μια και μετα χαλκιδικη αλλα θα ειναι δυσκολο.. Πολλα χιλιομετρα.. Ο μονκ ειναι σαν ανθρωπος.. Θα του κακοφανει σιγουρα..
 
μπορεις να τον παρεις μαζι!
απλα στο καμπινκ θα ειναι συνεχεια μες το κλουβι... Εκτος αν εχει κομμενα φτερα...

θα του ειναι πολυ δυσκολο να σε αποχωριστει για τοσες μερες...
το ζευγαρι δεν ειναι τοσο δεμενο μαζι σου.. Δεν θα εχει προβλημα..
 
οταν τα ειχες παρει δεν τα ειχες σκεφτει αυτα τα πραγματα;
 
δυσκολα.. Θα παω σε camping gia 10 μερες στην Χαλκιδικη και μετα στην μητερα μου στην Θρακη.. Μονο αν τα παω στην μητερα μου με την μια και μετα χαλκιδικη αλλα θα ειναι δυσκολο.. Πολλα χιλιομετρα.. Ο μονκ ειναι σαν ανθρωπος.. Θα του κακοφανει σιγουρα..
Δεν θα του κακοφανεί απλά, υπάρχει περίπτωση να βρεις διαφορετικό πουλί απ' αυτό που θ' αφήσεις! Οι Monk είναι ιδιαίτερα κτητικά πουλιά και όταν κάτι τους ενοχλήσει, να είσαι σίγουρος ότι θα σου το κρατήσουν! Το πώς θα αντιδράσει δεν μπορώ να το ξέρω, εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του πουλιού πάντα, να ξέρεις πάντως ότι θα βρει τρόπο να σου δείξει τον "θυμό" του που τον "εγκατέλειψες" (γιατί έτσι θα το πάρει το μυαλουδάκι του) και σίγουρα αυτός ο τρόπος δεν θα σου αρέσει! Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που θα τον αφήσεις... Βρες μία λύση (όσο αυτό είναι εφικτό) να τον πάρεις μαζί σου. Είναι προτιμότερο να αγχωθεί λίγο με το ταξίδι, παρά να νοιώθει το αίσθημα της εγκατάλειψης από τον άνθρωπο ΤΟΥ, για τόσες μέρες! Δυστυχώς οι φτερωτοί μας φίλοι δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια των διακοπών. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι ότι το άτομο από το οποίο εξαρτώνται ΠΛΗΡΩΣ τους άφησε μόνους... Και από τη στιγμή που τους διαλέξαμε και δεν μας διάλεξαν, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους. ΜΑΡΙΑ
 
Με βαλατε σε σκεψεις τωρα.. Ευχαριστώ niva.. Θα το σκεφτω.. Δεν θελω να βρω αλλο πουλι.. Θα ρωτησω στο camping αν μπορω να τον παρω μαζι μου.. Και βλεπουμε..
 
αν δεν φωναζει τις ωρες κοινης υσιχιας λογικα θα μπορεις, σε σκηνη ή τροχοσπιτο θα ειστε;
 
Σε σκηνη. Γενικα ειναι ηρεμο πουλι αλλα τωρα εξω δεν ξερω τι θα κανει..
 
του εχεις κομενα φτερα; Στην σκηνη ειναι λιγο δυσκολα τα πραηματα... Και μεσα να τον εχεις.. Θα ακουγετε...
 
μπα οχι δεν ειναι κομενα τα φτερα. Εχει μεγαλο κλουβι και οταν ειμαι σπιτι πεταει απο εδω και απο εκει.. Α και χαλαει τον κοσμο οταν φτασω σπιτι γιατι ξερει οτι θα βγει.. Αντε να τον εχεις τωρα στο camping και να ειναι ολη την ωρα μεσα στο κλουβι.. Ισως το ακυρωσω τελικα και παω μονο στην μητερα μου μαζι του..
 
Patheo, έχω και εγώ παπαγάλους στο σπίτι. Μαζί μου θα έχει τις ώρες της βόλτας του εκτός κλουβιού αν θέλει. Εγώ θα δουλεύω αλλά όλες τις άλλες ώρες θα είμαι σπίτι. Έτσι θα κάνεις και εσύ ήσυχος τις διακοπές σου, και εγώ θα δω πώς είναι η συμβίωση με έναν μονκ, που θα ήθελα να αποκτήσω στο μέλλον.
 
Ασε με να το σκεφτω λιγο Niva.. Αν και μου ακουγεται καλη ιδεα να μπορει να πεταει και λιγο στο σπιτι.
 
Μη σε απασχολεί..στο καμπινγκ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Ουτως η άλλως είνια ΦΥΣΗ οπότε κάποια πουλια και έντομα και γενικοτερα ηχοι της φυσης είνια απολυτως φυσιολογικοι... Επειδη εγώ τα δικα μου τα μικράκια τα πηρα στο camping δε νομιζω να έχεις κάποιο πρόβλημα απλα.. Πρέπει να προσέχεις που θα στείσεις τη σκηνη.. Αν την χτυπάει ο ήλιος θα έχει μέσα τρελλές θερμοκρασίες και θα το πάθει το πουλί... Και μετα να προσεχεις τα αρπακτικά το βραδυ.. Κυριώς κουκουβάγιες, γεράκια και ανθρώπους "αρπακτικά"...Αν θέλεις το μονκ στον κρατάω εγω και στον φέρνω και στο καμπινγκ στη χαλκιδικη..Αν είσαι δευτερο πόδι θα συναντηθούμε..Αν πρόσέχεις όλα θα έιναι εντάξει... Προσοχη στη ΖΕΣΤΗ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ...
 
Στο Καλαμιτσι θα παω φιλε Mpikis στο δευτερο ποδι. ΣτοThalatta. Παρασκευη θα ειμαι Θεσσαλονικη και Σαββατο 1.8 για 8-9 μερες στο Camping. Μετα παω Θεσσαλονικη να αφησω και το φιλαρακι μου και απο εκει φευγω για Θρακη.
Σ'ευχαριστω πολυ για την προταση.. Ασε να το σκεφτω λιγο σημερα να δω τι θα κανω και θα σου πω..
 
Μια χαρα εχω ακουσει οτι είνια ηρεμο και οργανομένο camping! Αποψη μου είνια να τον πάρεις μαζί σου! Τα μικρα δε παιζει τόσο μεγαλο προβλημα!
 
Πού να μείνει το παπαγαλάκι στις διακοπές μας είναι ένα σοβαρό θέμα που μας απασχολεί όλους. Σε καταλαβαίνω. Προσωπικά, τα αφήνω στη "γιαγιά" τους... είναι μία έμπιστη φίλη, που έχει κι αυτή πουλιά, τα φροντίζει και τα αγαπάει. Μία λύση είναι το πετ σοπ από όπου το πήρες ή αγοράζεις την τροφή. Μου το πρότειναν οι ίδιοι πέρυσι, για αυτό και σου το λέω.
 
Καλο θα ηταν τον Ζιζου να τον παρεις μαζι σου.
Δε νομιζω πως θα υπαρξει προβλημα στο καμπινγκ,ισα ισα!
Ειμαι σιγουρη πως και εκεινος θα το απολαυσει.
 
Καλο θα ηταν τον Ζιζου να τον παρεις μαζι σου.
Δε νομιζω πως θα υπαρξει προβλημα στο καμπινγκ,ισα ισα!
Ειμαι σιγουρη πως και εκεινος θα το απολαυσει.

Συμφωνώ.Αν λάβεις τα μέτρα σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Και η πρόταση της Νιβα καλή και μπράβο της.
 
Back
Top