Γενικά Που να αφησω τον Zizou;

Κι'εγώ νομίζω ότι στο camping θα έχει πολλή ζέστη & θορύβους απότομους που μπορεί να το τρομάζουν! Ακόμα να σκεφθείς πώς θα προστατευθεί από ζωύφια αυτό & από αλλοίωση η τροφή του, και πώς θα είσαι σίγουρη ότι δε θα χαθεί!
 
Παιδια θα τον αφησω στην Niva που προσφερθηκε και που ξερει απο πτηνα, θα τον αφηνει να πεταει και καμια φορα μεσα στο δωματιο..
Στο camping το φοβαμαι μην μου τον φανε την ωρα που θα ειμαι στην παραλια ετσι κουκλος που ειναι.. Αν αρχισει και να μιλαει την ωρα που λειπω θα μου τον ματιασουνε σιγουρα🙂
 
Μπα δεν θα ηθελα να το αφησω σε καποιο πετ σοπα ntinita μου. Τα μικρα οκ αλλα ο Zizou θελει παρεουλα..
 
να γιατι λοιπον πρεπει να προσπαθουμε οι παπαγαλοι μας να ερχονται
σε επαφη και να συνηθιζουν και αλλα ατομα περα απο μας.. Μπορει να μας συναρπαζει το οτι ειναι εξαρτημενοι απο μας και μας αγαπανε αλλα..
εμενα φερ ειπιν ο πιπικος μου κανει τωρα διακοπες στο χωριο με τη μητερα μου..η οποια περιχαρης με πειρε τηλ σημερα και μου ειπε πως της φωναζε συνεχεια φιλακι φιλακι.. Και εσκυψε στο κλουβι και την φιλησε...
 
να γιατι λοιπον πρεπει να προσπαθουμε οι παπαγαλοι μας να ερχονται
σε επαφη και να συνηθιζουν και αλλα ατομα περα απο μας..


Υπαρχουν περιπτωσεις ομως που οτι κι αν κανουν οι αλλοι ο παπαγαλος δεν θελει καμια επαφη με αλλους εκτος απο την "μαμα" του η "μπαμπα" του!
Το ζω καθημερινα γι αυτο το λεω, αααχ
 
Pantheo, είσαι πολύ τυχερός πάντως, πολύ ευγενική η προσφορά της Νίνα! Αυτή είναι φίλη και αυτή είναι βοήθεια!
 
Ετσι ειναι Ντινα μου κ εγω θεωρώ τον εαυτο μου τυχερο με την καλοσύνη της Μαρίας.. Και ο mpikis προσφέρθηκε kai ton ευχαριστω.. Τι να πω.. Το καλο ειναι οτι απο 1.9. μετακομίζω σε ένα μεγαλο διαμερισμα και οποιος χρειαστει το pet sitting μου ειναι welcome🙂

Απλα ελπιζω μην με ξεχασει ο μαγκας και εχει ματια μονο για την Μαρια μετα..🙂
 
Είναι μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω και εγώ ένα μονκάκι! Άλλωστε πίστεψέ με Πάνο, για εμένα το κάνω! Πιστεύω οτι θα διασκεδάσουμε πολύ παρέα! Τώρα, αν αργότερα έχει μάτια μόνο για εμένα... με συγχωρείς πολύ Πάνο μου, αλλά δεν μπορείς να σταθείς εμπόδιο στον έρωτα!
 
Ελπιζω και ο Ζιζου ετσι να κανει και να μην χασει την φλυαρια του..theo..

Fabio..kai o Ζιζου ετσι ειναι.. Μονο με εμενα μπορει εως τωρα. Για να δουμε..
 
χιχι... Το μονο που με σωζει μαλλον ειναι να ειναι Ζιζουλινα και straight!
 
Ο Ζιζού και τα μπάτζι μόλις ήρθαν σπίτι μου! Ο Ζιζού είναι ένας φοβερός τύπος, καλοφροντισμένος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Απο την πρώτη στιγμή κάθησε στο χέρι μου και με άφησε να τον χαϊδέψω. Τελικά θα περάσουμε πολύ καλά οι δυό μας!
 
Μαρακι θα εχεις μια πρωτη γευση με μονκακι! Μπραβο τυχερουλα. Θα μας πεις την εμπειρια σου!
 
Μαρακι μπραβο σου που εκανες αυτη την εξυπηρετηση!

Και εγω αν μπορουσα πολυ ευχαριστως να το εκανα!
 
Back
Top