Φροντίδα Που να βρω κατάστημα με κλουβιά στη Θεσσαλονίκη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sosoka
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sosoka

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2018
Μηνύματα
38
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλους σας!
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; θέλω να ρωτήσω για κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που πουλάει κλουβιά (αλλά να έχει και μια σχετική ποικιλία). Το κλουβί που πήρα μάλλον είναι μικρό (36*27*37), γιατί η ουρά του έρμου έχει αρχίσει να μαδάει ήδη! Έχω βάλει τα κλαδάκια του σε όση απόσταση μπορούσα μακρύτερα από τα πλάγια, αλλά έχει μακριά ουρίτσα κι αυτός και..."βρίσκει"! Θα το αφήσω χωρίς ουρά στο τέλος! Νομίζω ότι πρέπει να πάρω ένα μεγαλύτερο, αλλά μέσω ίντερνετ, ό,τι βρίσκω είναι στα ίδια μεγέθη ή πολύ μεγαλύτερα.
Αν δεν μπορείτε να μου πείτε εσείς, μπορείτε να μου πείτε πώς θα αναρτήσω καινούριο θέμα για να πάρω απαντήσεις;

Ευχαριστώ!
 
Αν δεν μπορείτε να μου πείτε εσείς, μπορείτε να μου πείτε πώς θα αναρτήσω καινούριο θέμα για να πάρω απαντήσεις;
Είναι σε σωστό φόρουμ το θέμα σου. Περίμενε λιγάκι μήπως υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που μπορεί να σε βοηθήσει, αν και οι περισσότεροι πλέον ψωνίζουμε μέσω ίντερνετ.
 
Σε αυτά τα site μπήκα και είδα, αλλά δε νομίζω ότι βρήκα κάτι που να μου αρέσει και στις διαστάσεις που το θέλω. Διαδικτυακά θα καθυστερήσει λιγάκι και εγώ πανικοβλήθηκα σήμερα βλέποντας την ουρά του. Πάντως, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, όπως και να 'χει. Αν σας έρθει κάποια άλλη ιδέα θα χαρώ να την ακούσω!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Καλημέρα Γιάννη. Μένω κέντρο, αλλά δεν έχω πρόβλημα να πάω στις γύρω περιοχές. Αρκεί να μη χρειαστεί να τρέχω σε Περαία, Μηχανιώνα, Μεσημέρι, Ν. Απολλωνία κλπ...
 
Λοιπόν sosoka

Παπαναστασίου 121 Βλαχουδη Μάγδα pet house 2310313444
Φτιάχνουν και δικά τους κλουβιά...

Toulias pet shop.
1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 110 - ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΕΠ

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τ. 2310 758 108


2. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 45

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΥΟΣΜΟΣ

Τ. 2310 758.980


Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Quiko πλατεία Αριστοτέλους με Ερμού γωνία. Τηλ 2310276203...

Αν δεν βρεις πάλι εδώ είμαστε...
 
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη! Τώρα δεν προλαβαίνω, αλλά αύριο θα πάω πρωί πρωί! Κι ελπίζω να του μείνει κανένα φτερό επάνω του...
 
Δυστυχώς οι ώρες της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπουν πολλές κινήσεις. Ξεκινάω στις 2 και τελειώνω στις 10 σήμερα. Αν βρω χρόνο στο ενδιάμεσο, όλο και κάτι θα κάνω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δοκημασε και το thepetmart. Εχω παει ειναι καθαρο με ποικιλια. Μπορεις να το κανεις αναζητη στο facebook. Ευγενικα τα παιδια εκει. Και λογο δυσκολου ωραριου μου κι εγω εκει πηγα γιατι ειναι καθε μερα ανοιχτα.
 
Άντε ντε, δείξτα μας. :)
Προσπάθησα να τον φωτογραφίσω, αλλά προς το παρόν νομίζω ότι με φοβάται ιδιαίτερα και δεν στέκεται σε ένα σημείο! Θα κάνω πάλι αύριο μια προσπάθεια με το φως της ημέρας.
 
Back
Top