M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 2 Οκτ 2016 #21 Δεν δουλεύουν αυτή την στιγμή τα media , το κοιτάτε αργότερα μετά το πέρας των εργασιών.
Deukalion Εγγραφή 24 Μαϊ 2015 Μηνύματα 3.964 Όνομα Δημήτρης 4 Οκτ 2016 #22 Συμπληρωματικά και για τον διάλογο, ειδικά με τα σχόλια της Μαρίας στις καυτερές πιπεριές δείτε: https://community.petbirds.gr/threads/Καναρίνια-και-η-αίσθηση-της-γεύσης.49/
Συμπληρωματικά και για τον διάλογο, ειδικά με τα σχόλια της Μαρίας στις καυτερές πιπεριές δείτε: https://community.petbirds.gr/threads/Καναρίνια-και-η-αίσθηση-της-γεύσης.49/
xaxo4 Εγγραφή 23 Μαρ 2014 Μηνύματα 1.319 Πόλη Ραφήνα Όνομα Γιώργος 6 Οκτ 2016 #23 δοκίμασα χτες κόκκινη πιπερια και τρελάθηκαν τα καναρινάκια! Και όμως όλοι νομίζουν ότι τρώνε μόνο σποράκια! Και εγώ κάποτε έτσι νόμιζα..
δοκίμασα χτες κόκκινη πιπερια και τρελάθηκαν τα καναρινάκια! Και όμως όλοι νομίζουν ότι τρώνε μόνο σποράκια! Και εγώ κάποτε έτσι νόμιζα..
E eva vrs Εγγραφή 18 Νοε 2015 Μηνύματα 3.477 6 Οκτ 2016 #24 xaxo4 είπε: δοκίμασα χτες κόκκινη πιπερια και τρελάθηκαν τα καναρινάκια! Και όμως όλοι νομίζουν ότι τρώνε μόνο σποράκια! Και εγώ κάποτε έτσι νόμιζα.. Δείτε το υπόλοιπο... Για καυτερή πιπεριά μιλάς;
xaxo4 είπε: δοκίμασα χτες κόκκινη πιπερια και τρελάθηκαν τα καναρινάκια! Και όμως όλοι νομίζουν ότι τρώνε μόνο σποράκια! Και εγώ κάποτε έτσι νόμιζα.. Δείτε το υπόλοιπο... Για καυτερή πιπεριά μιλάς;
George Kouth Εγγραφή 8 Μαϊ 2016 Μηνύματα 1.370 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γιώργος 6 Οκτ 2016 #25 Δηλαδή από ότι κατάλαβα και η πράσινη πιπεριά που βάζουμε στα γεμιστά κάνει να δώσουμε;
P Panagiota. Εγγραφή 29 Αυγ 2015 Μηνύματα 1.711 6 Οκτ 2016 #26 George Kouth είπε: Δηλαδή από ότι κατάλαβα και η πράσινη πιπεριά που βάζουμε στα γεμιστά κάνει να δώσουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Εννοείται Γιώργο πως μπορείς να δώσεις.
George Kouth είπε: Δηλαδή από ότι κατάλαβα και η πράσινη πιπεριά που βάζουμε στα γεμιστά κάνει να δώσουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Εννοείται Γιώργο πως μπορείς να δώσεις.
E eva vrs Εγγραφή 18 Νοε 2015 Μηνύματα 3.477 6 Οκτ 2016 #27 George Kouth είπε: Δηλαδή από ότι κατάλαβα και η πράσινη πιπεριά που βάζουμε στα γεμιστά κάνει να δώσουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Ναι Γιώργο και αυτές που είναι για γεμιστά σε όλα τα χρώματα.
George Kouth είπε: Δηλαδή από ότι κατάλαβα και η πράσινη πιπεριά που βάζουμε στα γεμιστά κάνει να δώσουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Ναι Γιώργο και αυτές που είναι για γεμιστά σε όλα τα χρώματα.
George Kouth Εγγραφή 8 Μαϊ 2016 Μηνύματα 1.370 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γιώργος 6 Οκτ 2016 #28 Panagiota. είπε: Εννοείται Γιώργο πως μπορείς να δώσεις. Δείτε το υπόλοιπο... Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ Εύα και Παναγιώτα!
Panagiota. είπε: Εννοείται Γιώργο πως μπορείς να δώσεις. Δείτε το υπόλοιπο... Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ Εύα και Παναγιώτα!