Γενικά Πρεπει να βαζουμε μεσα τους παπαγαλους οταν εχει πολυ ζεστη;

νικο να προσεχεις τις αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας, να κανουν συχνα μπανιο (η να τα ψεκαζεις εσυ) και να ειναι σε σκια οπου και να τα εχεις. Αν τα βαζεις μεσα προσοχη στο αιρ κοντισιον, αν τα αφηνεις εξω οπωσδηποτε σε σκια!
 
Nai, πρέπει να τα βάλεις μέσα στο σπίτι ή σε ενα άλλο δροσερό μέρος... Να μη τους χτυπάει ο ήλιος... και πάντα να έχουνε μια μπανιέρα γεμάτη καθαρό νερό...
, αλλιώς κοίτα το https://community.petbirds.gr/threads/masked-lovebird-με-πρόβλημα-στο-κεφάλι.3435/... έχει πάθη θερμοπληξία/εγκεφαλικό 3 χρόνια πριν... απο προηγούμενη οικογένειά του.
 
παιδια ο παπαγαλοσ ειναι οπωσ ο ανθρωπος τι ζεστη και κρυο;

στον πολυ ηλιο τρελενεται οπωσ κι εμεισ στο ρευμα θα κρυςσει στο aircodition θα...
 
το κοκατιλ μου δεν αντεχει ουτε μια στιγμη να τον χτυπησει ο ηλιος και οταν τον χτυπαει φωναζει για να τον μετακινησω
 
Οπως και δηποτε να τα βαζεις μεσα, αλλα σε σημειο που δεν χτυπαει το κλιματιστικο γιατι και αυτο τους κανει κακο.
Μπορεις να τα βαλεις σε ενα δωματιο δροσερο και φωτεινο.
 
Οπως και δηποτε να τα βαζεις μεσα, αλλα σε σημειο που δεν χτυπαει το κλιματιστικο γιατι και αυτο τους κανει κακο.
Μπορεις να τα βαλεις σε ενα δωματιο δροσερο και φωτεινο.
Συμφωνώ!
Και με το κλιματιστικό δε θα έχουν πρόβλημα εάν τα βάλεις σε σημείο που ναι μεν δεν έχει πολύ ζέστη αλλά δεν τα ψυχραίνει πολύ. Ειδικά το καλοκαίρι με τους καύσωνες, εμείς ακόμα κι όταν φέυγουμε από το σπίτι αφήνουμε το κλιματιστικό σε λειτουργία (χαμηλά) και τα βάζουμε σε μια θέση που να μην είναι πολύ κοντά στο κλιματιστικό αλλά να διατηρείται δροσερός ο χώρος. Αν έχεις προσέξει, σε πολλά καλά petshop το καλοκαίρι έχουν κλιματισμό.
 
εγω τον εχω εξω στο βαλκονι κ (αλεξανδρινο) σε σκια το νερο δεν του αρεσει με τπτ 1 μηνα τορα προσπα8ω να τον βρεξω αλλα τπτ... φευγει δεν του αρεσει. τι κανω σε αυτη την περιπτωση
 
βαλε του καθε μερα μια μπανιερα, για λιγη ωρα, καλυτερα πρωι, σιγα σιγα θα τη συνηθισει πιστευω, με αυτην τη ζεστη δυσκολο να αντισταθουν! Αν παλι δεν τη συνηθισει κ κανει κανεναν τρελο καυσωνα μην το αφησες το πτηνο να υποφερει, ψεκασε το απαλα ή βαλε το μεσα!
 
Back
Top