Γενικά Προαιρετική καραντίνα

@ianos , θεωρώ ότι τα εξωτερικά ακάρεα το αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα από τα εσωτερικά αλλά όπως και να χει ξέρω τι προαιρετική καραντίνα είναι αυτό το προαιρετικό κατάλαβες το έχει το υποχρεωτικό το κάνω για την υγεία του πουλιού μπορεί να χρησιμοποιήσω κάποιο φαγητό το οποίο βοηθάει στην άμυνα του οργανισμού ή κάποιο πολύ ελαφρύ φάρμακο το οποίο ξέρω ότι δεν θα έχει άσχημες παρενέργειες απέναντι στο ζωντανό κλπ , δεν ξέρω για κάποιους που βλέπουν το δυσνόητο μέσα σε όλο αυτό που λέω?

δεν ξέρω για κάποιους που βλέπουν το δυσνόητο μέσα σε όλο αυτό που λέω?
Νομίζω πως έχουν καταλάβει όλοι, μη σε απασχολεί αυτό. 🙂 Κάνε εσύ αυτό που νομίζεις και ας αφήσουμε τους αναγνώστες να κρίνουν τι είναι καλύτερο για κείνους να κάνουν.

Επειδή βλέπω σοβαρή έλλειψη γνώσεων σε θέματα υγείας και είμαι σπουδαστής νοσηλευτικής ,θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρξει διαχωρισμός της εθελοντικής καραντίνας /προαιρετική καραντίνας από την υποχρεωτική / ιατρική απομόνωση,εδώ πέρα θα επισυνάψω κάποια σημαντικά αρχεία /πηγές τα οποία είναι απαραίτητα, παροτρύνω να τα διαβάσετε είναι σημαντικό να τα διαβάσετε, διότι αν δεν τα διαβάσετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση πάνω σε αυτόν τον τομέα ( επίσης επειδή πολύ μιλάτε με την προσωπική σας άποψη,σε ορολογίες υγείας, που είναι τέλειος αντίθετες με αυτές , και γενικότερα σε θέματα επιστημονικού είδους καλό είναι αυτό να αποφεύγετε)
Πηγες :
1)https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7195983/
2)https://www.nursingcenter.com/ncblog/march-2020/covid-19-pandemic-definition
3)https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2021.614476/full( δεν έχει κάποια σχέση με το ζήτημα αλλά όμως αναφέρεται σε ένα είδος καραντίνας, το οποίο παροτρύνω να διαβαστεί από όλους )
4)https://en.m.wikipedia.org/wiki/Quarantine
Επίσης μπορώ να επισυνάψω κι άλλες πηγές όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για περαιτέρω ανάλυση.
Ευχαριστώ !!!

@PanosBruno
Η συζήτηση έγινε για την καραντίνα στα πτηνά, και για το πώς είναι σωστό να εφαρμόζεται.
Όπως καταλαβαίνεις τα πτηνά δεν είναι σε θέση μόνα τους να κάνουν εθελοντική καραντίνα ή απομόνωση (όπως θέλεις μπορείς να το πεις).
Γι'αυτό ακριβώς το λόγο εμείς οι νοήμονες άνθρωποι τα βάζουμε σε υποχρεωτική καραντίνα.
Τα περισσότερα άρθρα που έβαλες δεν έχουν καμιά αξία γιατί είναι εκτός θέματος, ασχολούνται με τον κορωνοϊό.
Επίσης σε κανένα δεν αναφέρεται ο όρος προαιρετική καραντίνα.
Καλά το Τούρκικο όλα τα λεφτά.😟

Επειδή βλέπω σοβαρή έλλειψη γνώσεων σε θέματα υγείας και είμαι σπουδαστής νοσηλευτικής
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις και γνώσεις για την φροντίδα και τις ασθένειες των πτηνών.
Επίσης ο γραπτός σου λόγος είναι πολλές φορές δυσνόητος, και δυσκολευόμαστε να βγάλουμε νόημα.
Φιλικά πάντα.

παροτρύνω να τα διαβάσετε είναι σημαντικό να τα διαβάσετε, διότι αν δεν τα διαβάσετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση
Το σημαντικότερο όλων είναι να τα διαβάσεις εσύ και να μας πεις τι κατάλαβες. Γιατί αν αντί να ψάχνεις άρθρα με τον όρο quarantine για να βάλεις εδώ τα link για εντυπωσιασμό τα διαβάσεις κιόλας και προσπαθήσεις να τα καταλάβεις, θα σε βοηθήσουν περισσότερο.

Αν αν καθίσεις λοιπόν να διαβάσεις τα άρθρα θα δεις ότι αναφέρονται σε καταστάσεις επιδημίας ή πανδημίας, τον περιορισμό - εγκλεισμό του ανθρώπινου πληθυσμού και τις νομικές συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές οι ενέργειες. Μάλιστα, τα άρθρα που επέλεξες αναφέρονται συγκεκριμένα στον ιό SARS-CoV-2 και στην ασθένεια που προκαλεί, την COVID-19.

μία σοβαρή συζήτηση
Επίσης μπορώ να επισυνάψω κι άλλες πηγές όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για περαιτέρω ανάλυση.
Εφόσον δεν υπάρχει κάτι να προστεθεί επί της ουσίας, πέρα από αδιάβαστα link, θα σου πρότεινα και εγώ τα προσωπικά μηνύματα γιατί η συγκεκριμένη συζήτηση έπαψε από ώρα να είναι σοβαρή και δεν κάνει.

ε, ρε γλέντια...ένα από τα πιο αρρωστημένα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας είναι η έλλειψη σεβασμού προς τον άλλον. Ξεκινά από την έλλειψη αυτοσεβασμού, και για αυτό καλό θα ήταν να το κοιτάμε για τον εαυτό μας από καιρό εις καιρό, να αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας, να διορθώνουμε τα λάθη μας, να προσπαθούμε για την εσωτερική μας εξέλιξη, γιατί μπορεί μια δεδομένη στιγμή να έχουμε αυτό που είμαστε και δυσκολευόμαστε να δεχθούμε, αλλά όλοι ξέρουμε - μάθε το κι εσύ - ότι κάλλιστα γίνεται να αποτελέσουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αρκεί να ασκηθούμε συνειδητά στη σκέψη μας. Ένα ακόμα, σημάδι των καιρών μας είναι η λεγόμενη δηθενιά. Το "παίζουμε" κάπως και όσο το συνεχίζουμε αυτό, χωρίς να θέτουμε τον εαυτό μας στη σωστή βάση που θα μας πρόσφερε μια ενδελεχής / συνεχόμενη αυτοκριτική, στο τέλος πιστεύουμε ότι είμαστε αυτό το οποίο υποδυόμαστε (ότι είμαστε} στους γύρω μας...χάνουμε την μπάλα εντελώς και καταλήγουμε γραφικοί, απομονωμένοι παρίες που ακροβατούν σε έναν λαβύρινθο ψευδαισθήσεων μεγαλείου, από τον οποίο δύσκολο είναι να βγει κανείς, ειδικά αν δεν έχει την κατάλληλη καθοδήγηση.
@PanosBruno , το μήνυμά σου είναι ασεβές προς όλους εμάς που κατά καιρούς έχουμε, χωρίς να θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα στον εαυτό μας ή να κερδίσουμε κάτι από εσένα, προσπαθήσει να σε βοηθήσουμε, να μοιραστούμε μαζί σου γνώσεις κι εμπειρίες.
Κρίμα

Back