Ασθένειες Προβιοτικό για μετά το πέρας της χορήγησης αντιβίωσης

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης PRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

PRO

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Χορηγω στο καναρινι μου την αντιβιωση Aviomycine της Tafarm. Μηπως μπορει να μου συστησει καποιος/α ενα καλο προβιοτικο για μετα το περας της χορογησης της αντιβιωσης;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Για ποιο λογο δινεις αντιβιωση; 😕 Σορρυ αν το ειπες σε αλλο ποστ και δεν το ειδα...

Πολύ καλά προιόντα. Προσοχή στην ημερομηνία λήξης.

καταρχην σας ευχαριστω ολους.Φοιβο ο λογος που δινω αντιβιωση ειναι οτι το καναρινι μου εχει εντονη βραχναδα η οποια δεν υποχωρησε ουτε με θεραπεια για το ακαρι της τραχειας, ουτε με αντιασθμικο της tafarm και για να ειμαι σιγουρος χορηγω αντιβιωση. Δεν ξερω αν κανω το σωστο αλλα δεν εχω και τιποτα αλλο να κανω.Aν καποιος γνωριζει κατι ας γραψει στο post.

απευθυνθηκες σε κανενα πτηνιατρο;
συγνωμη αν το εχεις πει αλλου αλλα δεν θυμαμαι...

καταρχην σας ευχαριστω ολους.Φοιβο ο λογος που δινω αντιβιωση ειναι οτι το καναρινι μου εχει εντονη βραχναδα η οποια δεν υποχωρησε ουτε με θεραπεια για το ακαρι της τραχειας, ουτε με αντιασθμικο της tafarm και για να ειμαι σιγουρος χορηγω αντιβιωση. Δεν ξερω αν κανω το σωστο αλλα δεν εχω και τιποτα αλλο να κανω.Aν καποιος γνωριζει κατι ας γραψει στο post.

Για να εισαι σιγουρος για ποιο πραγμα ακριβως αφου δεν ξερεις τι εχει; Πως ξερεις τοτε οτι αυτη η αντιβιωση καλυπτει αυτο που εχει το πουλακι σου; Εγω θα σου προτεινα για να σιγουρευτεις οτι κανεις το σωστο να απευθυνθεις σε εναν ειδικο πτηνιατρο!

αυτο θα κανω και για σιγουρια και για λιγοτερο αγχος. Θα το παω σε πτηνιατρο.

Υπαρχει και το liviferm της chevita σε δοσολογια 1 φακελακη σε 2 λιτρα νερου για 5 ημερες

Επειδη ψαχνω απεγνωσμενα να βρω καποιο σκευασμα προβιοτικου απο τα παραπανω που αναφερετε στο εμποριο και δεν βρισκω(μεχρι και στο quico mega pet εψαξα και δεν βρηκα),θα ημουν ευγνωμων αν μου υποδεικνυατε καποιο μαγαζι που να εχει εντος Θεσσαλονίκης. Ευχαριστω εκ των προτερων.

pro δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά από συζητήσεις εδώ και σε άλλα φόρουμ έχουν αναφέρει ένα μαγαζί που είναι δίπλα στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά πηγαίνοντας για Σταυρούπολη έχει όλη την γκάμα της chevita. (liviferm)

Back