Γενικά Προβλήματα με τα παπαγαλάκια μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης dmm
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τωρα που θα παω και θα το διαλεξω η ιδια, σιγουρα θα ειμαι πιο προσεκτικη..

αλλα και τι ρατσιστικο που ειναι αυτο εαν το σκεφτουμε... Να παιρνουμε το υγιες και το αρρωστουλι να το αφηνουμε πισω..c'est la vie ομως..

οταν λεμε πουλακια με δαχτυλιδι; Τι ακριβως σημαινει;

και τι ειναι αυτο το reputation που αναβοσβηνει;!

παιδια εχω κι εγω μια ερωτηση. Τι να κανω για να ζευγαρωσουν τα παπαγαλακια μου;
τουσ εχω βαλει μονο μια φωλια κουτι.

τι εννοεις κουτι; Ενα κουτι δικο σου; η ειδικο κουτι φωλια για παπαγαλακια;

Δαναη οταν λεμε δαχτυλιδι εννοουμε ενα μικρο συρματακι στο ποδι του πουλιου το οποιο παρεχει πληροφοριες για τη γεννηση του,το που εγινε η εκτροφη κτλ.Φροντισε αυτο που θα αγορασεις να ειναι υγιες, με την εννοια να μην κοιμαται συνεχομενα, ναμην ειναι ξεπουπουλιασμενο και γενικα να ειναι ζωηρο κ με καθαρη αμαρα(ποπο κοινως..)🙄Αμα παρεις αρρωστουλικο ισως σου πεθανει κ αυτο, ασε που μπορει να κολλησει κ το ηδη υπαρχον παπαγαλακι σου οποτε... Ειναι μονοδρομος θεωρω το υγιες.

παιδια εχω κι εγω μια ερωτηση. Τι να κανω για να ζευγαρωσουν τα παπαγαλακια μου;
τουσ εχω βαλει μονο μια φωλια κουτι.

θα σε παρακαλεσω να μην ανοιγεις κι αλλου το ιδιο θεμα για να ειναι ολες μαζι οι απαντησεις και να μην μπερδευομαστε...{ο ενας να απανταει εδω, ο αλλος αλλου}

λυπαμαι πολυ για το παπαγαλακι σου κριμας☹. Εγω θα σου ελεγα να παρεις θυληκο οχι απο αυριο σε λιγες μερες αλλα μην αργησεις να παρεις γιατι εμενα το καναρινι μου ηταν στεναχωρημενο.:D

καλημέρα!
Πήρα την θηλυκή,τα έβαλα στο καινούριο κλουβί με χώρισμα αλλά τα βλέπω πολύ ήρεμα και τα δύο.
πριν λίγο έδωσαν τα πρώτα τους φιλάκια.Αλλά!

κοιμούνται και τα δύο με τα κεφαλάκια τους στην πλάτη-κάτι που ο κτηνίατρος μου έχει πει οτι δεν είναι καλό.Βέβαια δεν έχουν ΄περάσει ούτε 24 ώρες που τα άλλαξα κλουβί και έφερα την θηλυκή, αλλά μήπως να ανησυχώ;
η θηλυκή δεν έχει φάει τίποτα ακόμα!

να τους βγάλω το χώρισμα μήπως νιώσουν καλύτερα;

δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος. Γι'αυτό σας ρωτάω όλα αυτά. Και τον κτηνίατρο τον έχω πάρει ένα μήνα τώρα, τουλάχιστον 10 φορές..

ευχαριστώ πολύ
Δανάη

Τι σου ειπε; οτι δεν ειναι φυσιολογικο να κοιμουνται με το κεφαλι στην πλατη; 😕 σιγουρα καταλαβες καλα; Ετσι ειναι η σταση υπνου των περισσοτερων πουλιων... Εμενα ετσι με το κεφαλι προς τα πισω και το ραμφος αναμεσα στα φτερα κοιμοτανε ολα τα πουλια που ειχα. αφησε τα μις δυο μερες ετσι. τα φιλακια δεν ειναι φιλακια κανονικα ειναι τροφη που βγαζει το αρσενικο απο το στομαχι του και την ταιζει. ισως γι αυτο δεν τρωει ακομη, θα φαει ομως...

θα φάει;από χθες είναι ακίνητη, δεν έχει φάεικαι την έχω ακούσει ελάχιστα-αν και τα θηλυκά δεν κελαηδούν πολύ, ε;

το χώρισμα πότε να το βγάλω; Χθες το απόγευμα τα έβαλα μαζί

Se 4-6 meres vgale kai to xorisma...afou to pouli den perase karantina den exei noima na perimenis...apla tha sinithisoune ligo enas ton allon...

συμφωνω με την Πωλινα σε οσα ειπε αλλα εχω μια ιδεα. Δοκιμασε να βαλεις και κατι ισως χαρτονι στο χωρισμα ωστε να μην την ταισει για λιγο διαστημα απο εκει για να δεις αν τρωει μονη της. Να καθισεις και να περιμενεις ομως λιγη ωρα... 😉

Back