Ωραία, διάβασε το άρθρο του Tony Silva που σου έβαλα.θέλω να τα έχω ντούρασελ που λεμε για όταν θα έρθει η ώρα τους
Ωραία, διάβασε το άρθρο του Tony Silva που σου έβαλα.θέλω να τα έχω ντούρασελ που λεμε για όταν θα έρθει η ώρα τους
υποθέτω ότι αυτό θες... Να ζευγαρώσουν.να τα βάλω μαζί η θα ζευγαρώσουν;
Άρα φίλε μιυ λες πως δεν θα ζευγαρώσουν άμεσα σωστά ;Ε βαλτα μαζι! Ειναι αρκετος καιρος που τα εχεις χωρια ετσι κι αλλιως! Εχουν γνωριστει τωρα και εφοσον δεν υπαρχουν προβληματα οαν βγαινουν εξω εισαι μια χαρα! Θα τα βαλεις μαζι και συνεχιζεις τη διατροφικη προετοιμασια! Μεχρι να τα βρουν μεσα στο κλουβι κτλ θα περασει καποιο διαστημα οποτε θα μπορεσεις να βαλεις και φωλια μετα!
Ο πιτ ειναι ασυγκράτητος πορνοστάρ μπυ έδωσες;Πιστευω πως οχι αλλα ποτε δε ξερουμε με σιγουρια! Θα χρειστουν λιγο χρονο ν απροσαρμοσουν και τα 2 στο ιδιο κλουβι και να βρουν το χωρο τους! Αλλα ποτε δε ξερεις κιολας! Δε μπορει να σου εγγυηθει κανεις οτι σε 10 μερες δε θα αρχισουν να ζευγαρωνουν! Εξαρταται και απο το φαση ειναι τα πουλια!
!Ο πιτ ειναι ασυγκράτητος πορνοστάρ μπυ έδωσες;
Ο πιτ ειναι ασυγκράτητος πορνοστάρ μπυ έδωσες;
Αυτός είναι βρε ο, ασυγκράτητος... Και πορνοστάρ; α, περίμενα κι εγώ να μας περιγράψεις "αποκαλυπτικές σκηνές" και εσύ μας λες για γεύμα με μπρόκολο;Τα ένωσα τρώνε μαζί μπρόκολο! Καμία δυσανασχέτηση
ο έρωτας περνάει από το στομάχι το ξέρει ο πιτ αυτό... Τις κάνει και χορευτικά με το κεφάλι! Αλλά ντίβα η άλλη! Χ κλαίω ν ξέρειςΑυτός είναι βρε ο, ασυγκράτητος... Και πορνοστάρ; α, περίμενα κι εγώ να μας περιγράψεις "αποκαλυπτικές σκηνές" και εσύ μας λες για γεύμα με μπρόκολο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας