Ευχαριστώ πολύ Παύλο, να είσαι καλά.Περαστικά Κώστα.
www.petmat.gr
Πολύ καλή πρόταση. Ο μόνος ενδοιασμός ως προς την αγορά τους είναι η διάβρωση λόγω εξωτερικού χώρου (δεν θα βρέχονται βέβαια). Στην περίπτωση που είναι πιο ανθεκτικές σε σύγκριση με τις πιο οικονομικές θα τις επιλέξω με 1000Αν σε παίρνει οικονομικά δες και αυτές:
Ευχαριστώ πολύ!

Ο πάτος όχι, δεν μου έχει συμβεί, αλλά η σχάρα ναι, και αυτό είχε να κάνει είτε με το ότι η σχάρα ήταν κάπως στραβωμένη (έκανε δλδ μια ελαφριά καμπύλη) είτε επειδή κάποιο από τα δύο πλαϊνά στα οποία στηρίζεται δεν ήταν στο κατάλληλο ύψος συγκριτικά με το άλλο.Συμβαίνει και σε άλλους με κινέζικες ζευγαρώστρες, να ταλαντέυεται ο πάτος του κλουβιού όποτε κατεβαίνει κάποιο πτηνό κάτω; Αν ναι, σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!
Συγγνώμη, λάθος μου. Η σχάρα ήθελα να πω.Ο πάτος όχι, δεν μου έχει συμβεί, αλλά η σχάρα ναι, και αυτό είχε να κάνει είτε με το ότι η σχάρα ήταν κάπως στραβωμένη (έκανε δλδ μια ελαφριά καμπύλη) είτε επειδή κάποιο από τα δύο πλαϊνά στα οποία στηρίζεται δεν ήταν στο κατάλληλο ύψος συγκριτικά με το άλλο.
Ευχαριστώ πολύ! Το διόρθωσα και δεν υπάρχει πλέον πρόβλημαΕχεις βαλει λαθος τα στηριγματα Κωστα, αυτα που εχεις βαλει στην πλατη πανε στα πλαινα!
Αν δεν χρησιμοποιησεις χωρισμα τον κατω οδηγο γυρνα τον αναποδα για να μην σου μαζευει ακαθαρσιες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας