Αναπαραγωγή Προσόψεις ή ζευγαρώστρες σε ντουλάπα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kostaskar
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Άρα λοιπόν, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα αγοράσω ζευγαρώστρες και όχι προσόψεις. Έτσι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η αγορά τους μέσω φίλου στην Αθήνα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! (Η καθυστέρηση της απάντησής μου οφείλεται στην νοσηλεία συγγενικου μου προσώπου. Ευτυχώς παίρνει εξιτήριο τώρα).

Αν σε παίρνει οικονομικά δες και αυτές:

Δεν θα το μετανιώσεις...
Αγοράζοντας ποσότητα θα πετύχεις πολύ καλύτερη τιμή όχι φυσικά σαν των κινέζικων...

Αν σε παίρνει οικονομικά δες και αυτές:
Πολύ καλή πρόταση. Ο μόνος ενδοιασμός ως προς την αγορά τους είναι η διάβρωση λόγω εξωτερικού χώρου (δεν θα βρέχονται βέβαια). Στην περίπτωση που είναι πιο ανθεκτικές σε σύγκριση με τις πιο οικονομικές θα τις επιλέξω με 1000😉. Έχει κάποιος προσωπική άποψη γύρω από τις συγκεκριμένες ζευγαρώστρες;

Καλησπέρα σε όλους! Επειδή έφτασε η ώρα να αγοράσω καινούργιες ζευγαρώστρες θα ήθελα να μου πείτε (γιατί κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αναφέρει τις παρακάτω λεπτομέρειες), αν η συγκεκριμένη ζευγαρώστρα έχει συρταρωτό πάτο καθώς και αν αφαιρείται η σχάρα του πάτου του κλουβιού (εκεί δηλαδή που πατούν τα πουλιά αν κατέβουν). IMG_20191124_164315.webpΕυχαριστώ πολύ!

Ως χρηστης τους για πολυ καιρο 60αρες και 90αρες στις προτεινω ανεπιφύλακτα σε συναρτηση με την τιμη τους.

Καλο στεγνωμα στο πλυσιμο και θα τις εχεις για πολυ καιρο!

Καλημέρα! Τελικά αγόρασα 4 εξηντάρες κινέζικες ζευγαρώστρες και μερικές ακόμα προμήθειες για την αναπαραγωγική περίοδο.
rsz_img_20200119_225227.jpgrsz_img_20200119_234229.jpg
Φέτος θα έχω περιορισμένο αριθμό ζευγαριών καθώς από το ερχόμενο φθινόπωρο υπάρχει το ενδεχόμενο να τα αποχωριστώ αναγκαστικά λόγω μετεγκατάστασης στο εξωτερικό.
[automerge]1579511282[/automerge]
Οι πατήθρες θα αντικατασταθούν με ξύλινες πριν την φιλοξενία πτηνών.

Συμβαίνει και σε άλλους με κινέζικες ζευγαρώστρες, να ταλαντέυεται ο πάτος του κλουβιού όποτε κατεβαίνει κάποιο πτηνό κάτω; Αν ναι, σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!

Συμβαίνει και σε άλλους με κινέζικες ζευγαρώστρες, να ταλαντέυεται ο πάτος του κλουβιού όποτε κατεβαίνει κάποιο πτηνό κάτω; Αν ναι, σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!
Ο πάτος όχι, δεν μου έχει συμβεί, αλλά η σχάρα ναι, και αυτό είχε να κάνει είτε με το ότι η σχάρα ήταν κάπως στραβωμένη (έκανε δλδ μια ελαφριά καμπύλη) είτε επειδή κάποιο από τα δύο πλαϊνά στα οποία στηρίζεται δεν ήταν στο κατάλληλο ύψος συγκριτικά με το άλλο.

Εχεις βαλει λαθος τα στηριγματα Κωστα, αυτα που εχεις βαλει στην πλατη πανε στα πλαινα!
Αν δεν χρησιμοποιησεις χωρισμα τον κατω οδηγο γυρνα τον αναποδα για να μην σου μαζευει ακαθαρσιες

Ο πάτος όχι, δεν μου έχει συμβεί, αλλά η σχάρα ναι, και αυτό είχε να κάνει είτε με το ότι η σχάρα ήταν κάπως στραβωμένη (έκανε δλδ μια ελαφριά καμπύλη) είτε επειδή κάποιο από τα δύο πλαϊνά στα οποία στηρίζεται δεν ήταν στο κατάλληλο ύψος συγκριτικά με το άλλο.
Συγγνώμη, λάθος μου. Η σχάρα ήθελα να πω.
[automerge]1579614384[/automerge]
Εχεις βαλει λαθος τα στηριγματα Κωστα, αυτα που εχεις βαλει στην πλατη πανε στα πλαινα!
Αν δεν χρησιμοποιησεις χωρισμα τον κατω οδηγο γυρνα τον αναποδα για να μην σου μαζευει ακαθαρσιες
Ευχαριστώ πολύ! Το διόρθωσα και δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα 😉

Back