Ασθένειες Πρόβλημα με την ανάπτυξη ράμφους σε θηλυκό καναρίνι

Υπάρχουν βλάβες και άλλων αδένων που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα και εμφάνιση του ράμφους, όπως της οπίσθιας υπόφυσης.
Σε κάθε περίπτωση η βελτίωση της γενικότερης υγείας και μια σωστή προσεγμένη διατροφή αν δεν αποκαθιστά, απαλύνει τα συμπτώματα.
 
Δεν το έτριψα ακομα, περιμένω εντος των ημερων ενα γνωστό μου να το κανει γιατι εγώ δεν το εχω... Προς το παρών του δίνω γαιδουραγκαθο τριμμένο εως βρω εκχύλισμα milkthistle μή αλκοολούχο. Και manitobaT3 Platino 20% αραιωμενη με κεχρι.
 
Δεν υπάρχει μελανό σημείο όσο φαίνεται το συκώτι πάντως.
Εγώ δε βλέπω κάτι.
Θα συμφωνήσω και με τους 2 σας. :)
Το μόνο που νομίζω πως βλέπω είναι λίγο λίπος; Που δεν είναι απαραίτητα κακό ειδικά για την εποχή που διανύουμε.

Προς το παρών του δίνω γαιδουραγκαθο τριμμένο εως βρω εκχύλισμα milkthistle μή αλκοολούχο. Και manitobaT3 Platino 20% αραιωμενη με κεχρι.
Μια χαρά! Κάντου και ένα τσαγάκι με βότανα! Μόνο καλό κάνει! Όσο για το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου βάλτο στο πρόγραμμα να το δίνεις πχ 1 φορά την εβδομάδα σε όλα. Δε δείχνει να έχει κάτι ανησυχητικό στο συκώτι για να χρειάζεται να το δίνεις κάθε μέρα για κάνα μήνα. :)
 
Τελικά η κανάρα ειναι στην αρχική της μορφή και πάλι... Και το καλύτερο χωρίς να παρέμβω στο ράμφος της... Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας! :)
 
epithol για μια εβδομάδα, πρωί και βράδυ, καθαριότητα μέρα σχεδόν καθε μέρα... Διατροφή μειγμα αυτό που την έβαζα και ξεχωριστά τριμμένο σπόρο γαϊδουράγκαθου. Νεράκι κάθε μέρα... Και σε ζεστό χώρο περιπου 20 βαθμούς.. Ολο το διάστημα αυτό. αυτά...
 
Καλά βρε Θανάση, πρώτα είπες πως έγινε καλά χωρίς να κάνεις κάτι εσύ.. Και μετά λες πως έβαλες επιθολ?😛
Όπως και να χει, μπράβο σου!:D
 
Καλά βρε Θανάση, πρώτα είπες πως έγινε καλά χωρίς να κάνεις κάτι εσύ.. Και μετά λες πως έβαλες επιθολ?😛
Όπως και να χει, μπράβο σου!:D

εννοουσα για το ράμφος.. Οτι δεν το έτριψα..
 
Να υποθέσουμε δηλαδή ότι ήταν κάποιο είδος ακάρεων;
Βάλε μας μια φωτογραφία να δούμε πως είναι τώρα.
Στις επαλήψεις είδες να ξεκολλάνε νεκρά κύτταρα;
Κι εγώ το ιδιο ανατρωτιομουν, αλλά έδινε και σπόρους γαϊδουράγκαθου εκτος απο epithol. Και νομίζω οτι εσύ το είχες αναφέρει οτι συχνα για αύξηση ράμφους υποπτευόμαστε θέμα με το ήπαρ, οποτε σε αυτην την περίπτωση το γαϊδουράγκαθο να έκανε δουλειά; Υποθέσεις...
 
Σίγουρα μια συνολική βελτίωση των συνθηκών και της διατροφής, συν τα πρόσθετα εναλλακτικά όπως το γαϊδουράγκαθο βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού αλλά για να αποδώσουν αυτά, χρειάζεται μακροχρόνια συνεχής λήψη και εδώ δεν έχουμε τόσο μεγάλο διάστημα, ούτε ξέρουμε καν αν συνεχίζει και σε τι συχνότητα χορηγήθηκε.
 
Back
Top