Ασθένειες Πρόβλημα στο ματάκι του καναρινιού μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizoulini
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Για την κυρία γκρει ξέρω τα καλύτερα όσον αφορά για τα κουνελάκια μας. Εχει αναλάβει πολλές στειρωσεις. Είναι εξαιρετική.
Κι εμείς το ίδιο γνωρίζαμε, αλλά τώρα τελευταία πληθαίνουν οι αρνητικές αναφορές... Να, διάβασε αυτό το θέμα που είναι σημερινό Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα budgie
 
Δεν ξέρω τι να πω.. Στην ομάδα μας στο Facebook που είναι μόνο για τα κουνελάκια όλοι λένε θετικά σχόλια πλην όμως ότι είναι πάρα πολύ ακριβή. Ας στείρωση με νοσηλεία εξετάσεις κτλ μπορεί να φτάσει και πανω 300 ευρώ.
[automerge]1575330478[/automerge]
Αύριο το πρωί θα πάω το καναρινι μου στον πτηνιατρο εδώ κοντά σε μένα στον Άγιο Δημήτριο και θα σας πω τι μου ειπε
 
Καλησπέρα σας. Λόγω κάποιων προβλημάτων δεν πρόλαβα να το πάω τις προηγούμενες μέρες στον γιατρό. Σήμερα πήγα και μόλις γύρισα από τον γιατρό. Λοιπόν το καναρινι έχει ακαρεα. Ο γιατρός είναι εξαιρετικος και πολύ λεπτομερής και μου εξήγησε τα σχετικά. Αφού το εξέτασε μου έδειξε τον σβέρκο του καναρινιού, όπως και στο υπόλοιπο σώμα του και μου είπε ότι είχε ακαρεα και προσβλήθηκε και το μάτι του. Τώρα του έβαλε φάρμακο στον σβέρκο του και μου είπε να ξεκινησω αντιβίωση από αύριο για 4 μέρες με vibramycin των 100.. Θα του βάζω το 1/4 καθημερινά στο νερό και βλέπουμε. Επανεξέταση σε 1 μήνα. Και ο Θεός βοηθως.
 
Back
Top