Αγορά Πρόθεση αγοράς κανάρας

Δημητρη με το καλο να σου ελθει η Ελμιρα και καλους γερους απογονους να σου δωσει. Η δικια μου (Ελινα) ειναι στο τριτο αυγο της 2ης αναπαραγωγης μου και ελπιζω να πανε ολα καλα οπως στην πρωτη. 👍
 
Νάτο το νέο της εβδομάδας! Για να δω λεπτομέρειες σε παρακαλώ 😉
Είχα ετοιμάσει κάτι πάρα πολύ καλό αλλά μάλλον δεν θα το δείτε ποτέ λόγω ανωτέρας βίας. Δυστυχώς...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με εσένα Δημήτρη!
 
και ελπιζω να πανε ολα καλα οπως στην πρωτη.

Θα πάνε Γιάννη να είσαι σίγουρος!
Επίσης, σε ευχαριστώ πολύ!

Είχα ετοιμάσει κάτι πάρα πολύ καλό αλλά μάλλον δεν θα το δείτε ποτέ λόγω ανωτέρας βίας

Κρίμα Γιάννη..όμως ξέρω ότι θα το επαναλάβεις και τότε δεν θα υπάρχει ανωτέρα βία 😉
 
Δημήτρη κάθε φορά που σκέφτεσαι ότι θα μπεις καθυστερημένα στην αναπαραγωγή σκέψου και μενα 😀! Τα προηγουμενα νηματακια που χε βαλει που θεωρουσα φωλια τα ειχε βγαλει και ολοκληρωμένη φωλιά έκανε το Σάββατο που πέρασε!
 
Σαν resume..
Ο Γιώργος @ROLLING STONES μου έδωσε μια όμορφη κυρία Μαλινουά.

Έχει μπει με χώρισμα εδώ και δέκα μέρες με τον Φιντέλ. Νήμα, φωλιά(εσωτερική), με τσόχα κλπ. Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία κίνηση για φτιάξιμο φωλιάς.
Το νήμα το πετάει όλο στο πάτωμα του κλουβιού. Με τον Φιντέλ φαίνεται, ειδικά τις τελευταίες, μέρες ότι έχει αναπτυχθεί κάποια οικειότητα. Έχω δει 2-3 φορές κάποια τάισματάκια. Μια φορά είχαν κι ένα καυγαδάκι μέσα από τα σιδερά. Αυτά για τις ώρες που μπορώ να τα παρατηρώ. Νωρίς το πρωί και το απόγευμα μετά τις έξι-εφτά μέχρι το σούρουπο.

Ο Φιντέλ "τρώει τα σίδερα". Η Ελμίρα 😁ναι μεν είναι συνεχώς κοντά του στο χώρισμα αλλά μέχρι εκεί.
Έχει μεγάλη πλάκα ο Φιντέλ ο όποιος παίρνει κάποια κομματάκια από το νήμα που έχει πέσει κάτω και που μπορεί να τα φτάσει από την πλευρά του και προσπαθεί να τις τα δώσει. Σαν να θέλει να την σπρώξει στην διαδικασία. Ή εν πάση περιπτώση έτσι θέλει να το ερμηνεύσει το μυαλό μου εξαιτίας της προσμονής μου για πρόοδο στην σχέση τους.. Μπορει απλά να παίζει.

Έχω οπλιστεί με υπομονή τα έχω καθαρά, ήρεμα και καλοθρεμμένα (με back up ασβέστιο σε περίπτωση που...) και ότι βγει. Πάντως η παρατήρηση και μόνο είναι μια πολύ ωραία και απολαυστικότατη διαδικασία.

Αυτά Αντώνη και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ Αντώνη.
Θα σου πω την θέση μου γενικά. Ξέρω ότι ξεκίνησα αργά συνεπώς το ποσοστό προσδοκιών μου σχετικά με μια επιτυχημένη προσπάθεια είναι μικρό. Μακάρι να γίνει κάτι αλλά και να μην γίνει δεν με πειράζει.
Το κύριο μέλημα μου είναι να είναι καλά και χαρούμενα τα πουλάκια. Κάτι τι οποίο το βλέπω. Τώρα, για του χρόνου καλα να είμαστε και θα δούμε.
 
Δημητρη με την μικρη μου εμπειρια δυο αναπαραγωγες θα προτεινω να βγαλεις το χωρισμα και να τα αφησεις ελευθερα να εκφρασουν τα αισθηματα τους,Το πολυ λιγο παραπανω νημα να καταναλωσεις. Καλη επιτυχια.. 👍 👍
 
Καλησπέρα Δημήτρη! Σε ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση! Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σου! Όλα κυλούν φυσιολογικά και κατά τα δέοντα! Μακάρι να έχει "δέσει" το ζευγάρι! Θα χαρούμε πολύ να έχουμε νεότερα σου! 🙂
 
Back
Top