Γενικά Πρόσφατα αποκτήσαμε 2 cockatiel, κατόπιν απαίτησης των παιδιών

Vision M02 Wire Bird Cage
Vision® bird homes have many revolutionary design features that set it apart from traditional bird cages. Most cages come with pull-out drawers that fail to do a good job at collecting bird waste and create maintenance headaches as a result. Vision®’s unique no-drawer design simplifies cage cleaning—simply detach the cage portion and empty the contents of the base into the waste bin. The result is less time-consuming, messy cleanups associated with bird keeping, leaving you more time to enjoy your pet. Vision®’s deep base can handle multiple types of litter, while raised ridges inside the base provide air circulation and help prevent mildew. The bird homes also allow non-invasive, exterior access to seed/water cups, reducing stress to birds during maintenance. In addition, multi-grip perches promote circulation and help prevent foot problems. The knock-down cages are easy to assemble.

Includes: green perches, green food and water dishes.

Vision® bird homes are available in a variety of sizes, as well as in small or large wire cage sizes. They are recommended for bird species as listed due to their natural behaviors and not by size of bird.

The medium cage is suitable for budgies, canaries, lovebirds and finches.
Other medium sizes available:

- 83250 Vision® Single Height, Small Wire, M01
- 83260 Vision® Single Height, Large Wire, M11
- 83265 Vision® Double Height, Large Wire, M12

[automerge]1698941276[/automerge]
Ερωτηση για το vision. Εφοσον σχεδιαστικα ειναι για μικρα σχετικα πτηνα..πες εγω βαζω μεσα 2 cockatiel η εστω ενα.
Ξεκιναω να το μαθαινω στην επαφη και αντε και ανεβαινει στο χερι μου που εχω βαλει εγω στο κλουβι υπομονετικα κλπ κλπ
θα ερθει η ωρα υποθετω που θα θελησω να βγαλω σιγα σιγα το χερι μου απο το κλουβι με το cockatiel επανω ωστε να το απελευθερωσω σε ενα ασφαλη και ελεγμενο χωρο. απο τι διαστασεις πορτας θα γινει αυτο στο vision? καταλαβαινεις ελπιζω το σκεπτικο μου. Χερι με κοκατιλ σε κανονικη σταση σωματος χωραει να βγει απο μεσα ? αν βλεπω καλα στις φωτο μαλλον οχι η πολυ δυσκολα??
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατανοητοί οι ενδοιασμοί σου, ούτε 3γω το έχω για αυτό ρωτάω μήπως κάποιος το έχει αγοράσει και γνωρίζει να μου πει αν είναι πρακτικό. Έχει 2 πορτακια στην μπροστινή πλευρά, μπορεί να περνάει μπορεί και όχι το χέρι με επιβάτη αλλά οι διαστάσεις -με το μάτι παντα- φαίνονται ίδιες και στα 2 μοντέλα. Έχεις να επισημάνεις κάτι για το Regina 3 ? Γιατί με το να είμαι αρχάριος δεν γνωρίζω πρακτικά ζητήματα που θα έχω να αντιμετωπίσω όπως αυτό που προανέφερες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Φαντάζομαι τα παιδάκια ασχολούνται με τα πτηνά υπό την επίβλεψη κάποιου ενήλικα,σωστά?
 
  • Like
Αντιδράσεις: kika
@Dimitris74 καλημέρα!
Δεν είμαι ειδική στο θέμα των παπαγάλων απλά έχω ένα κοκατιλ και έχω διαβάσει αρκετά.
Πρόσφατα του πηρα αυτό το κλουβί.
1ον επειδή είναι αρκετά μεγαλυτερο απ το προηγουμενο
2ον επειδή έχει την δυνατότητα να ανοίξει μεγάλη πορτα, πορτακια απ τα πλαγια και να ανοίξει η οροφή βάζοντας ένα σταντ από πάνω.
3ον και πιο σημαντικό επειδή είχα διαβάσει ότι για τα κοκατιλ χρειάζεται τετράγωνο κλουβί. Εννοώ δλδ να μην είναι στρογγυλό πάνω, να έχει γωνίες για να βλέπει τα όρια του ο παπαγάλος.
Ο Μήτσος μου το καταλατρεψε το κλουβί του. Έχω τις ήδη υπάρχον ταιστρες που κρεμιουνται απ τα κάγκελα (για φρουτα και λαχανικά) που χρησιμοποιουσα στο προηγουμενο κλουβί του και αυτές που είχε μαζί το κλουβί (για την βασική τροφή του). Όλα είναι πολυ άνετα και προσαρμόστηκε πολυ ευκολα ο δικός μου. Έχει χώρο για παιχνιδια στην οροφή και το καλυτερο είναι ότι έχει συρταρακι κάτω.
Ελπίζω να βοήθησα
 
Καλημέρα κι από εμένα !
Τελικά έχω παραγγείλει αυτό το κλουβί
και ελπίζω να είναι σχετικά άνετο και για τα δύο. Έκανα μια ατυχή πρώτη επιλογή, αλλά ή θα το πουλήσω αργότερα, ή θα το χρησιμοποιήσω, γιατί ήθελα να πάρω ένα parrotlet αλλά υπέκυψα στα θέλω των παιδιών...
Ευχαριστώ πολύ που απάντησες σε κάθε περίπτωση !!!
[automerge]1699436241[/automerge]
@Tony Forpus καλημέρα !
Ας πούμε ότι ασχολούνται προς το παρόν...
Δεν έχουν βγει έξω από το κλουβί τους ακόμα για να υπάρχει ο οποιοσδήποτε φόβος, αρκούνται στο να τους μιλάνε και να τα ταΐζουν κάποιες φορές. Όπως το βλέπω όμως απέκτησα ακόμα δύο παιδιά...
Ελπίζω με τον καιρό και όταν καταφέρω να τα βγάλω εκτός κλουβιού το ενδιαφέρον τους και η ενασχόληση τους να είναι εντονότερα, υπό την επίβλεψη μου παντα.
Θέλει χρόνο αλλά θα φτάσουμε (μάλλον αργά) εκεί που θέλουμε και τότε ελπίζω να γίνουν τα παιδιά οι φροντιστές τους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Dimitris74

Θα τα καταφέρεις αν δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και θα ανταμειφθεί η προσπάθεια.
Είναι όντως σα να έχεις αποκτήσει αλλα δύο παιδιά,είναι είδος με αντίληψη και υψηλή νοημοσύνη τηρουμένων των αναλογιών
 
Back
Top