Αναπαραγωγή Πρώτες αφίξεις Μαρτίου 2018

Σας ευχαριστώ πολύ και εσείς να χαίρεστε τα πουλάκια σας.
Με το καλό και στο "βάθρο" της πρωτιάς
Πάντα σε κολακεύει και σε γεμίζει με ικανοποίηση οποιαδήποτε διάκριση και αν έρθει αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε εμείς που ασχολούμαστε με τούς διαγωνισμούς ότι και η συμμετοχή και βοήθεια προς αυτούς είναι μια διάκριση μια νίκη!
Τώρα για τους προσωπικούς στόχους για εφέτος είναι τουλάχιστον η διατήρηση του κοπαδιού σε υψηλά στάνταρ (ελπίζω ότι έχω κάνει σωστές επιλογές ) και περιμένω με αγωνία κάποια αποτελέσματα σε απογόνους μετά από πολλούς προγενέστερους συνδυασμούς και υπομονή χωρίς να χρησιμοποιήσω έτοιμα πουλιά !
Τέλος αν παν καλά τα πράγμα και να είμαστε καλά, είπαμε και η συμμετοχή νίκη είναι!
 
Καλώς τα δεχτήκατε τα μικρά σας! Καλοκλάρωτα και υγιή να είναι! Ξεκινήσατε μια χαρά φέτος και σας εύχομαι ολόψυχα καλή, ομαλή και..."γόνιμη" συνέχεια στην αναπαραγωγική σεζόν των πτηνών σας! 🙂
 
Να τα χαίρεσαι! Αρκετές δυάδες όμως.. Που το αποδίδεις; Έτυχε;
Έχω κάποιες καναρες που κάνανε μόνο 3 αυγά ( παλιές κατά κύριο λόγο) όλα ενσπορα αλλά βγήκανε τα δύο στην επόμενη γέννα που θα έχει ανοίξει περισσότερο ο καιρός θα δω και θα βγάλω τα συμπεράσματα μου αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Φυσικά έχω και αυτές που τα βγάζουν όλα! Θα δούμε!
 
Έχει ενδιαφέρον να μας πεις τον αριθμό των μικρών στις επόμενες γέννες. Γερά να είναι βέβαια πάνω από όλα.. Απλά μου έκαναν εντύπωση οι δυάδες.. Από πέρσυ που εκτρέφω σκοτς όλες οι γέννες ήταν 2 μικρά! Πρωτάρες κανάρες ακόμα και με 6 αυγά. Θα δω την συνέχεια φέτος.. Πάντως να τα χαίρεσαι!
 
Ομορφιές! Μια χαρά. Φυσιολογική, θεωρείται η γέννα απο 3 έως 5 αυγά. Μόνο ένα της Καφέ σειράς βλέπω Σταμάτη στην τρίτη φωτό (κόκκινα μάτια) και στην τελευταία ίσως το επάνω. Αντε με το καλό. Καλή συνέχεια.
 
Back
Top