Φροντίδα Πρώτη επίσκεψη σε κτηνίατρο

Έλλη λέω077

PB New Member
Εγγραφή
13 Αυγ 2020
Μηνύματα
46
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας! Στις 2 Ιουνίου κλείσαμε έναν χρόνο μαζί με την Φλώρα! Ίσως να αργήσαμε λίγο αλλά ήρθε η ώρα για την πρώτη της επίσκεψη σε κτηνίατρο/πτηνιατρο. Έχω κάποια ερωτηματα. Κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο. Τι θα πρέπει να προσέξουμε στο αμάξι; Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το κλουβί με το οποίο θα μετακινηθεί; Η θεία μου είχε παλιότερα ένα bangie και έχει ακόμα το κλουβάκι του. Μάλλον θα γίνει σε αυτό. Πως θα πρέπει να απολυμανουμε το κλουβί; Επίσης θα πρέπει να έχουμε μαζί νερό και σπόρους για το πουλί; Αν ναι θα είναι μέσα στο κλουβί την ώρα της μεταφοράς; Η Φλώρα δεν μας αφήνει γενικά να την αγγίζουμε, πόσο μάλλον να την χαιδευουμε. Αντε το πολύ κάθεται στο δάκτυλο ή στον ώμο. Μετά την επίσκεψη υπάρχει περίπτωση να χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας και να μην κάθεται ούτε στο δάκτυλο πχ;
 
. Πως θα πρέπει να απολυμανουμε το κλουβί;
Μέσα στην μπανιέρα,το καθαρίζεις με σφουγγάρι και σαπούνι το ξεβγαζεις με νερό, και κατόπιν το περνάς με ένα βιτέξ που έχεις βάλει λίγο ξύδι.
Επίσης θα πρέπει να έχουμε μαζί νερό και σπόρους για το πουλί;
Νερό μπορείς να βάλεις, προσοχή όμως αν έχεις ποτιστρα ανοιχτού τύπου γιατί από την μεταφορά μπορεί να υπάρξει ατύχημα.
Τροφή για μία δύο ώρες δεν είναι απαραίτητη.
Μόνο καμία λιχουδιά για να την ξεγελάσεις αν χρειαστεί.
Μετά την επίσκεψη υπάρχει περίπτωση να χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας και να μην κάθεται ούτε στο δάκτυλο πχ;
Μπορεί να στρεσαριστει λίγο λόγο αλλαγής περιβάλλοντος όμως μέχρι εκεί.
Δεν θα χάσει την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο σας.
Επίσης λόγω καύσωνα καλά είναι η μετακίνηση να γίνει πρωινές ώρες, και το κλουβί όσο βρίσκεται στο αυτοκίνητο να μην είναι εκτεθειμένο απευθείας στον ήλιο.
 
Back
Top