Νομίζω ότι αν τρώει, πίνει και πηδάει από κλαδάκι σε κλαδάκι είναι εντάξει. Καλή συνέχεια και περαστικά του.@GregCC Εχθές όλη την ημέρα και ετρωγε και έπινε και πηδούσε από κλαδάκι σε κλαδάκι. Τώρα μόλις τον είδα να τρώει!
Ανέβασε καμία φωτογραφία ακόμα γτ αν είναι ακόμα στην κατάσταση της πρώτης φωτογραφίας νομίζω ότι πρεπει να πιεσεις την εν λόγω κυρία να καλυψει όλα τα έξοδα του Φώτη τουλάχιστον.Μαλλον έχω αγχωθεί πολύ!
Δυστυχως δεν ήμουν εκεί τον είχε πάει ο σύζυγος και της είπε δεν είναι λίγο επικυνδυνο με την πετσέτα; Η απάντηση της «έχω πιάσει πολλά πουλιά με αυτόν τον τρόπο! Δεν θα μου πεις πως θα κάνω τη δουλειά μου!»Εγω ετσι και την εβλεπα, προσπαθωντας να πιασει το καναρινι (που σιγουρα θα εκανε καποια ωρα για να το πιασει)
Δυστυχώς ακολούθησε την διαδικασία για το πιάσιμο των παπαγάλων, αυτό δείχνει σίγουρα έλλειψη εμπειρίας.της είπε δεν είναι λίγο επικυνδυνο με την πετσέτα;
Μαρία θα ήταν χρήσιμο να κάνεις την αντίστοιχη κριτική στην λίστα με τους γιατρούς.Γι αυτό αυτή η κτηνιατρος δεν θα έπρεπε να είναι καν στη λίστα!
...Καλύτερα να της πάει μια νέα συνείδηση η οποία δεν θα μπάζει από παντού@ΜΑΡΙΑαα μπράβο του.
Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να τον δει η συγκεκριμένη κτηνίατρος (εύχομαι να μην ξανα χρειαστεί ούτε αυτή ούτε καμία άλλη) να της πας και μια απόχη για να τον πιάσει
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας