Αναπαραγωγή Πρώτη μας γέννα καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Letkoy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
καλημερα @Letkoy Στο πρωτο σου μυνημα εδω συμπεραινε καποιος οτι αναφεροσουν σε ενα ζευγαρι πουλιων που προχωρησες σε αναπαραγωγη εστω και εκτος σωστης εποχης (δεκεμβρη για να εχεις αυγο γεναρη) .Σε επομενο μυνημα εδω αναφερεις δευτερη καναρα και αλλη γεννα. αναφερεσαι σε παραλληλες προσπαθειες με δυο ζευγαρια σε εσωτερικη εκτροφη με ελεγχομενες συνθηκες και προετοιμασια? ειδες ζευγαρωμα στην πραξη? Η το πιθανοτερο καταλαβα κατι λαθος εγω :-) ?
η ωοσκοπηση εχει συγκεκριμενα ευρηματα ανα μερα γιατι αλλαζει σταδιο εξελιξης εσωτερικα ενα αυγο γονιμοποιημενο αρα καθε μερα βλεπεις κατι διαφορετικο απο την προηγουμενη. υπαρχουν πολυ ενδιαφεροντα αρθραγια την διαδικασια και τα σταδια.εχεις διαβασει καποια?
Ευχαριστω πολυ
 
@φιλομαθης σας ευχαριστω πολυ όλους σας για την βοήθεια που μου δίνετε. Όταν έγραψα το πρώτο μήνυμα μόνο η μια κανάρα είχε κάνει αυγό. Μετα από δύο μέρες ξεκίνησε και η δεύτερη. Διάβασα από το φόρουμ ότι άρθρο είχε για την προετοιμασία και την αναπαραγωγή μιας και δεν μας είχε ξανασυμβεί γέννα. Τα κλουβάκια μας πάντα σε εσωτερικο χώρο με φυσικό φως...και σταθερή θερμοκρασία.. Δυστυχώς και σήμερα που έκανα ωοσκοπηση η εικόνα ίδια αυγό με πορτοκαλι κρόκο στο αυγό χωρίς ίνες χωρίς τίποτα. Και πάλι σας ευχαριστω για την βοήθεια σας. Να είσαστε όλοι καλα. Θα τ αφήσω για λίγες μέρες τα αυγουλακια και μετά θα τα πετάξω ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε πιο τυχεροί και να δούμε μωράκια.
[automerge]1673704306[/automerge]
@φιλομαθης α ξέχασα να πω ότι είδα ζευγαρώμα και στα δύο ζευγαρια
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top