Γενικά Πρώτο βραβείο ΕΠΑΜ ο SAKIS X

Καλημέρα και σήμερα.
Georgina την απάντηση στην έδωσε ο ιδιοκτήτης του winner.

Ααα! Ωστε εσύ με πρόλαβες στη στροφή Σάκη...

Ααα! Τώρα κατάλαβα που πήγαν τα πουλιά του Γιάννη...

Μπράβο ΣΟΥ όμως, και πάλι για τρίτη φορά.
 
... Καί κάτι ακόμα.
Με αφορμή κάποιο άλλο post, του Σάκη νομίζω, εδώ ή σε άλλο forum, για μένα δεν έχει σημασία, και επειδή ο συγγραφές του συγκεκριμένου post ανέφερε ότι οι Διαγωνισμοί του ΕΠΑΜ και του ΑΛΟΠ, είναι Ανοικτού τύπου, (συγγνώμη αν είναι και κάποιου άλλου συλλόγου που δεν γνωρίζω), έχω μια πρόταση πρός όλους.

Αν θέλουμε να ανεβάσουμε την "μούρλια" μας, ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζει ο καθένας μας την ενασχόλησή του με τα πουλιά και να την φτάσουμε σε Ευρωπαϊκά επίπεδα, θα πρέπει να πάψουμε την εσωστρέφεια στους συλλόγους μας, και να προσπαθήσουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, να κάνουμε ΜΟΝΟ, Ανοικτού τύπου διαγωνισμούς, και σε πνεύμα ανιδιοτελούς συνεργασίας να προχωρήσουμε μπροστά.

Η προσπάθεια θα έχει επιτυχία αν όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι εκτροφείς, μέλη συλλόγων, αποτανθούν στους συλλόγους τους και το απαιτήσουν.

Όπως και άλλοι έχουν πεί, μόνο τότε θα ανεβούμε - κάτι που όλοι επίσης θέλουμε, δυστυχώς όμως και μέχρι στιγμής, σε ατομικό επίπεδο - σκαλιά πιό πάνω στην κοινή κατά τα άλλα προσπάθειά μας.
Είναι κρίμα να έχουμε κατά γενική ομολογία πολύ καλά πουλιά και να ζητάμε συνεχώς και αδιαλλείπτως να κάνουμε εισαγωγή από το εξωτερικό.

Η Ελληνική εκτροφή έχει οντότητα, και αυτό πρέπει να βγεί πλέον προς τα έξω.

Γιατί να μην έρχονται καταξιωμένοι ξένοι εκτροφείς και να ζητούν από εμάς πουλιά για να βελτιώσουν την ράτσα που εκτρέφουν;

Σημείωση: Ο Αλέξανδρος μου έλεγε σε μιά συζήτηση που είχαμε, ότι στην Ευρώπη και στη Γερμανία συγκεκριμένα, όταν ένας εκτροφέας έχει δεί πως ένα πουλί του ή περισσότερα, μπορούν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα με κάποια πουλιά κάποιου άλλου, τα δανείζουν ή τα παραχωρούν και στη συνέχεια, μέσα από αυτή τη διαδικασία, έχουν κοινό όφελος στην βελτίωση της ράτσας.

Φιλικά πάντα,
 
Kata tin diki mou apopsi ANOIKTOU TIPOU TA PREPI NA INE I DIAGONSMI gia na mporoun ma feroun oli i ektrofis poulia , na anebi i antagonistikotita
 
Φίλε Σάκη έστω και καθυστερημένα, συγχαρητήρια, δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ανέβω στην έκθεση.
Και πάλι μπράβο εύχομαι και του χρόνου να είσαι πάλι ο καλύτερος στην κατηγορία σου.
 
Back
Top