Καλησπέρα @tasos91. Στη θέση σου θα έβαζα αγγελία για χάρισμα και όχι για πώληση, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που θα ήθελαν να υιοθετήσουν ένα καναρινάκι, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν.Και μια φωτογραφία με το κλουβάκι του
Γιατί θέλεις να κλειδώσει το θέμα; Βρήκες αποδέκτη για το πουλάκι ή αποφάσισες να το κρατήσεις;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μπορεί να κλειδώσει το θέμα.
Τάσο αν χρειαστείς βοήθεια στην αντιμετώπιση του προβλήματος του πουλιού, άνοιξε ένα θέμα εδώ https://community.petbirds.gr/forums/canaries/?prefix_id=87 για να σου πούνε τη γνώμη τους όσοι γνωρίζουν.(αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτή την ασθένεια ας μου γράψει στο ποστ)
Δεν στα πούλησαν, σε έγδαραν! Οι τιμές αυτές είναι εξωφρενικές.το κόστος ήταν 50€ για το καναρίνι και 50€ για το κλουβί,
χαμηλόμισθα φυσικά, νεαρά άτομα συνήθως για να αντέχουν να κουβαλούν όλα αυτά τα τεράστια σακιά με τις τροφές κλππροσλαμβάνουν άτομα που δεν έχουν ιδέα όχι μόνο από πουλιά....αλλά δεν έχουν ιδέα γενικα.
ακόμα και το πουλί στο κλουβί να έχει πεθάνει, ποιος ξέρει από τι, δεν διστάζουν να βάλουν το επόμενο, συχνά, όχι χωρίς να απολυμάνουν (αυτό δεν παίζει), αλλά ούτε και να καθαρίσουν το κλουβί.Απλά έχουν σταθερά τα κλουβιά με ένα Ν ταμπελάκι πάνω και απλά αλλάζουν τα πουλιά μέσα σε αυτά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
και εγω ενω ειμαι γνωστης απο πουλια ...αλλα προσφατα σε ενα pet shop στο περιστερι οπου μενω .. πηγα για να παρω ενα καναρινι αρσενικο για εναν γνωστο μου και ο τυπος να μου λεει τα πανω ειναι αρσενικα τα κατω θηλυκα και την πατησα ...διοτι σε ενα αλλο μαγαζι που ειδαν το πουλακι μετα απο καποιον καιρο μου ειπαν πως ειναι κοριτσι ....Με νευρα εγω και ο γνωστος μου ..το παμε στο pet shop και του λεμε η μας το αλλαζεις και μας δινεις αρσενικο η τα 35 ευρω πισω...και ετσι μας το αλλαξε και μας εδωσε αρσενικο !χαμηλόμισθα φυσικά, νεαρά άτομα συνήθως για να αντέχουν να κουβαλούν όλα αυτά τα τεράστια σακιά με τις τροφές κλπ
ακόμα και το πουλί στο κλουβί να έχει πεθάνει, ποιος ξέρει από τι, δεν διστάζουν να βάλουν το επόμενο, συχνά, όχι χωρίς να απολυμάνουν (αυτό δεν παίζει), αλλά ούτε και να καθαρίσουν το κλουβί.
@tasos91 πολύ χαίρομαι που το ανέλαβες, τυχερό το πουλάκι στην ατυχία του, και που επίσης λειτουργείς έτσι όπως λειτουργείς, πηγαίνοντάς το στον γιατρό, δίνοντας τη θεραπεία του...και ειλικρινά ελπίζω να αποθεραπευτεί και να γίνει περδίκι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας