Γενικά Πως διαβάζω αυτό το δαχτυλίδι;

Γειά φίλες και φίλοι. Έχω πέντε καναρινακια και σήμερα με έναν φίλο αντάλλαξα ένα δικό μου με ένα δικό του. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα διαβάσω το δαχτυλίδι. Έχω βάλει τρείς φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ.
IMG_20250208_104924.webpIMG_20250208_104951.webpIMG_20250208_105014.webp

foi --italy

@filomathis είσαι τρομερός ρε φίλε . Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Είχα υποψιαστεί ότι ήταν από την Ιταλία γιατί γράφει αυτό το ΙΤ. Ευχαριστώ πολύ και για τον σύνδεσμο. Επειδή δεν γράφει την χρόνια γέννησης πουθενά να δεχτώ σαν δεδομένο ότι λόγω χρώματος , επειδή δλδ είναι μαύρο, είναι πουλί του 19;

Αμα εισαι χρονια μανιωδης αναγνωστης του @PetBirds και σχετικα φιλομαθης :-) σου ερχονται ευκολα οι παραπομπες
Στην φωτο δεν φαινεται μαυρο και με μπερδεψε
δεν ειναι ελληνικη εφευρεση το χρωμα. διεθνης τυποποιηση ειναι για ευνοητους λογους

Το αφαιρεσε απο την γραμμη παραγωγης του και στο εδωσε η το ειδες σου αρεσε και στο εδωσε ?
απο τις φωτο δειχνει καπως ταλαιπωρημενο θελει spa :-)

@filomathis η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τέλεια η κατάσταση της... Ήδη μόλις νυχτώσει από σήμερα θα της βάλω μια κρέμα και θα φροντίσω τα νυχακια της. Και η ουρά της δεν ήταν σε καλή κατάσταση,μάλλον επειδή ήταν με πολλά θηλυκά μαζί. Έτσι , της καθάρισα λίγο τον ποπο της μαλακά με μια πατονετα.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@MARY58 ευχαριστώ πολύ! Τα νυχακια τα κόψαμε και μόλις νυχτώσει θα της βάλω και epithol για να μην την φάει τώρα :)

@MARY58 πω .. να ανησυχήσω μη μεταφέρει κάτι στα δικά μου; 🤦🏻‍♂️ Για πόσες μέρες λέτε σε καραντίνα;

• Συμφωνώ
@alternativation σε κάθε περίπτωση κρατάμε
καραντίνα όταν φέρνουμε ένα νέο πουλάκι. Σαράντα μέρες κρατάμε (έξι εβδομάδες αυστηρά σύμφωνα με το άρθρο).
Τώρα την παρακολουθείς πιο στενά γιατί η λερωμενη αμάρα δεν είναι καλό σημάδι.

BV46

MARGIOTTA

ALFREDO

425

VIA ASMARA, 58

00199

ROME

RM

Αν θες φτανεις και στον εκτροφεα απευθειας
τα παρακατω για του λογου το αληθες οτι ειναι διεθνης τυοποποιηση απο com

Ολα εξαρτωνται αν εσυ θελεις να βαλεις σε αναπαραγωγικο κυκλο πουλι του 2019 που ισως δεν ξερεις ποσες γεννες εχει δωσει και σε τι κατασταση γενικη ειναι.
Για αυτο σε ρωτησα αν στο εδωσε η του το ζητησες γιατι σου αρεσε εσενα
Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι του 2019 θα ειναι ετοιμοθανταο η αρρωστο η σε κακη κατασταση.

@filomathis Κάτ αρχάς συγγνώμη τώρα αν σε ζαλιζω. Δεύτερον που λες επειδή έχω έναν μικρό αριθμό καναρινιών (φροντίζω να μην ξεπερνάω ποτέ τα 10) κάθε χρόνο εισάγω ένα νέο πουλάκι για να ανανεώνεται το "αίμα" -απλών κοινών-. Περισσότερο μου άρεσε και την λυπήθηκα και έτσι του την ζήτησα.

• Like
Πολύ καλή σκέψη. Τα της καραντίνας που αναφέρονται στο άρθρο που αναφέρθηκε η @MARY58 θα σε βοηθήσουν για να μην έχεις δυσάρεστες εκπληξεις.

Back