Αναπαραγωγή Πως θα γίνουν ζευγάρι τα 2 budgie μου;

Γιάννης777

PB New Member
Εγγραφή
12 Απρ 2014
Μηνύματα
30
καλησπέρα παιδιά. Πριν δυο μέρες απόκτησα δυο παπαγαλάκια μπάτζι αλλά δεν είναι ζευγάρι. τι πρεπει να κάνω για να τα κάνω ;
 
Από το προηγούμενο θέμα σου, κατάλαβα πως το αρσενικό είναι εγγλέζικο και το θηλυκό κοινό. Έτσι είναι; Μπορούν να γίνουν ζευγάρι αν ταιριάξουν, που εφόσον δεν έχουν επιλογή άλλου συντρόφου και εφόσον σίγουρα είναι αντίθετα φύλα, θα ταιριάξουν το πιθανότερο.
Χρειάζεται χρόνος γνωριμίας τους αλλά και προσαρμογής τους στον χώρο σου που είναι πολλά νέα πράγματα μαζί για τα πουλάκια.
Φρόντισε τα θέματα του κλουβιού τους και κυρίως της σωστής και επαρκούς διατροφής τους και άσε τον χρόνο να φροντίσει για το ταίριασμα.
 
θα πρεπει να κανω κατι από την πλευρα μου για να την εξημερωσω; η τροφη που μου εδωσαν στο pets shop[ είναι σε ένα σακουλακι και δεν εχει μαρκα. Επισης τους δινω αυγο μηλο μπανανα και μπισκοτο
 
Καλό είναι να πάρεις μια τροφή συσκευασμένη όπως της versele laga. Χύμα ή συσκευασμένη τροφή για το πουλάκι μας;
Επίσης να έχεις πάντα σουπιοκόκκαλο στο κλουβί απαραίτητο για την πρόσληψη ασβεστίου κυρίως για τα θηλυκά.
Τα φρούτα καλώς τα δίνεις, πρέπει απαραιτήτως όμως να δίνεις χόρτα εποχής, όπως βλίτα, σπανάκι, αντίδια, ζωχούς, φύλλα από μπρόκολο, λαχανικά όπως καρότο, πιπεριά κόκκινη, αγγούρι κτλ.
Μπισκότο τι είδους;
Αυγό καλώς τους δίνεις να το προσφέρεις με το τσόφλι.
Διάβασε όσα άρθρα μπορείς του τομέα της διατροφής Αρθρα για τη Διατροφή των Πουλιών
 
μπισκοτο πτι μπερ αλλα δεν το προτιμουν και πολύ. Α αρσενικος τρωει πολύ μηλο και μπανανα
 
Όταν δεις το ζευγάρι να έχει ταιριάξει και έχεις φροντίσει την σωστή διατροφική τους προετοιμασία, σε κανένα μήνα περίπου, βάζεις την φωλιά.
 
συγγνωμη που σε πριζω αλλα με το νερο δεν μου πολύ πινουν πολύ είναι φυσιολογικο;
 
Back
Top