Αναπαραγωγή Πως θα καταλαβω οτι τα καναρινια ειναι πυρωμενα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gd4ever
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gd4ever

Banned
Εγγραφή
27 Φεβ 2008
Μηνύματα
17
Πόλη
Αθήνα
εχω δυο καναρινια 1 χρονων τα αγορασα εχθεσ τι πρεπει να κανω για να ζευγαροσουν και πωσ θα καταλαβω πωσ ειναι πυρωμενα; Εχω ελπιδεσ να ζευγαροσοθν φετος; Ειναι αναγκη απαντηστε μου γρηγορα
 
Πρώτα απ όλα θα πρέπει να τα βάλεις σε ζευγαρώστρα με χώρισμα στη μέση. Έτσι θα τα αφήσεις 2-3 μέρες για να αντιληφθούν το ένα το άλλο. Μετά θα βγάλεις το χαρτόνι που υπάρχει ανάμεσα και θα τα αφήσεις να βλέπονται. Παράλληλα θα βάλεις φωλιά και υλικό φωλιάς απ τη μεριά της κανάρας. Μόλις δεις το αρσενικό να κελαηδάει επιδεικτικά προς την κάνάρα, την κανάρα να χτυπάει τα φτερά της, να ταΐζονται, να φιλιούνται και την κανάρα να ετοιμάζει τη φωλιά, σημαίνει ότι είναι έτοιμα. Θα βγάλεις το διαχωριστικό και θα τα αφήσεις να κάνουν τη... Δουλειά τους! Παράλληλα με όλη αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να τους βάζεις 2-3 φορές τη βδομάδα αυγό και 2-3 φορές φρούτα (όπως μήλο, πορτοκάλι κ.ά.) και πράσινα (όπως μπρόκολο, μαρούλι κ.ά)! Ελπίζω να σε βοήθησα!
 
πριν φερω την καναρα στο σπιτι ο αρενικοσ κελαιδουσε τορα δεν λεει τπτ εκτοσ απο ενα τσιου μονο τι σηνευει; Τι πρεπει να κανω; Εχω 2 μερεσ την θυληκεια μηπωσ δεν ειναι πυρωμενη; Εχετε φοτο οταν ειναι πυρωμενα να δω πωσ ειναι;
 
καταρχην πιασε τα δυο καναρινια και φυσσα τα απο κατω αμα τα δεις οτι ειναι κοκκινα στα γενετικα τους οργανα τοτε βαλτα μεσα σε μια ζευγαρωστρα για μια εβδομαδα με το διαχωριστικο για να γνωριστουν καλα μετα ενωσε τα αμα δεις οτι φιλιουντε τοτε βαλε φωλια μεσα με μπολικο υλικο φωλιας και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους οσο για το αμα προλαβεις να τα ζευγαρωσεις προλαβενεις ανετα 2 γεννες.
 
Είναι φυσιολογική η αντίδραση του αρσενικού. Τα πουλάκια δε γνωρίζονται σχεδόν καθόλου. (Τη διαδικασία που σου περιέγραψα την έχω κάνει ήδη 3 φορές και είχα πολύ καλά αποτελέσματα!) Κάνε λίγο υπομονή, τα καναρίνια θέλουν και αυτά λίγο το χρόνο τους. Σύντομα θα είναι μια χαρά και τα δύο. Κάνε και αυτό που σου είπε ο lizard, δηλαδή φύσα τα για να δεις αν είναι έτοιμα. Καλή επιτυχία!
 
Πρωτα φυσσα τα απο κατω για να δεις αν ειναι πυρωμενα και μετα βαλτα σε μια ζευγαρωστρα(με χωρισμα) και ταιζε τα πλουσια τροφη δινε τους 3 φορες την εβδομαδα βρασμενο αυγο και τριμενο καροτο. Οταν θα αρχισουν να φιλιουνται βγαλε την χωριστρα και αυτα θα κανουν τα υπολοιπα μονα τους οταν δεις οτι ζευγαρωνουν βαλε φωλια και υλικο για να την φτιαξουν. Προλαβαινεις να τα ζευγαρωσεις γιατι η περιοδος Απριλιου-Ιουνιου ειναι καταληλη για εκολαψη.
 
Καταρχήν γράφε σε παρακαλώ τα μηνύματα σου με ελληνικούς χαρακτήρες και δεύτερον διάβασε το αναγνώριση φύλου στα καναρίνια ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ για να βρεις αυτό που ζητάς
 
Διάβασε προσεχτικά, έχει εικόνες μέσα.
Ακριβώς αυτό που ζητάς.

Μη γράφετε greeklish. Είναι το ίδιο άσχημα με το: "Χάου αρ γιου; Μάι νέιμ ιζ Stavros"
 
Βρε παιδιά τι βιασύνη είναι αυτή με το ζευγάρωμα.Βάλτε τα πουλιά στη ζευγαρώστρα και αφήστε την φύση να κανει το θάυμα της.Φυσικά δεν ξεχνάμε να τους εφοδιάζουμε με πλούσια σε βιταμίνες τροφη.
 
τα ειδα η δικια μου δεν ειναι τοσο πρισμενη σε ποσεσ μερεσ τηα γινει ετοιμοι
 
το ειδα η δικια μοθ δεν ειναι πρισμενη τοσο σε ποσεσ μερεσ θα γινει ετσι και τι πρεπει να κάνω;
 
Εχει τόσο ενδιαφέροντα άρθρα το φόρουμ!
Μπορείς να διαβασεις χιλια δυο πραγματα για τα πουλιά σου, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών που ζητάς.
Θα ήταν κρίμα λοιπόν να σου πει κανείς με δυο λέξεις, θα σου στερούσε συναρπαστική γνώση!
Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να διάβαζες μερικά άρθρα στο θέμα της αναπαραγωγής και μετά για οποια ερωτηση εχεις, εδω είμαστε εμεις!
 
τι πρεπει να κανω πεςτε μου σασ παρακαλω πρειπει οτι κανω να το κανω γριγορα
 
αυτο εξαρτατε απο εσενα σε ποσες μερες θα πυρωσει αμα την πλακωσεις στο αυγο θα πυρωσει ποιο γρηγορα απο το κανονικο μολις πυρωσει το θηλυκο δες αμα ειναι πυρωμενο και το αρσενικο βαλτα να κοιταζοντε για μερικες μερες και μετα ενωσε τα για να ζευγαρωσουνε.
 
Back
Top