Αναπαραγωγή Πως θα καταλαβω οτι τα καναρινια ειναι πυρωμενα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gd4ever
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις εσύ υπομονή και αυτά θα ζευγαρώσουν γρήγορα δεν γίνετε δεν είναι μηχανάκια!
 
Βρε παιδία υπομονή δεν έχει κανένας;
Αν δεν έχεις υπομονή με τα καναρίνια δεν πρόκειται να καταφέρεις πολλά πράγματα. Από την ανυπομονησία σου θα κάνεις λάθη.

Αν όπως λες διάβασες αυτά που σου πρωτινάν θα έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση στο ερώτημα τι να κάνω για πυρώσουν, άσε που είναι λάθος ερώτηση.
Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι τι πρέπει να κάνω για να προετοιμάσω τα καναρίνια για αναπαραγωγή.
Δεν υπάρχει καμιά μυστική συνταγή για το πύρωμα των καναρινιών όλα είναι θέμα προετοιμασίας. Σωστής διατροφής και φυσικά καταλλήλων συνθηκών (θερμοκρασία - ημερήσιο φως) και βέβαια ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ.

Τέλος θα παρακαλούσα να μην υπάρχουν συμβουλές του τύπου "πλάκωσε τα στο αυγό για να πυρώσουν". Θεωρώ ότι μια τέτοια πρακτική είναι παιδαριώδης και έχεις πολλές πιθανότητες να τα παχύνεις τα καναρίνια.
 
Κανε αυτο που σου ειπα πριν. Η διαδικασια ειναι αυτη. Δεν μπορεις να αναγκασεις τα πουλια να πυρωσουν πιο γρηγορα. Θελουν χρονο και υπομονη οπως ανεφερε και ο Στεφανος πιο πανω.
 
εσύ αν δεν κάνω λάθος σήμερα γράφτηκες πως ξέρεις πως ο στέφανος ξέρει πολλά; Εκτός και διάβασες δημοσιεύσεις του τότε θα είχες καταλάβει...
 
λάθος που μιλάς έτσι εδώ είμαστε μια παρέα αν κάποιος δεν σου κάνει η φεύγεις η δεν απαντάς δεν είναι χώρος να μιλάμε μη κόσμια
 
GIA PES ESI STEFANE POU 3EREIS POLLA ESI TI KANEIS?

1ον) Ελπίζω να είναι η ιδέα μου και να μην είναι το ύφος σου ειρωνικό.
2ον) Δεν είπα ποτέ ότι τα ξέρω πολλά απλά γράφω κάποια πράγματα που κατά την άποψη μου θεωρώ σωστά
3ον) και να σου απαντήσω και στην ερώτηση: Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και 20 μέρες βάζοντας τα πουλιά στις ζευγαρώστρες με το χώρισμα στη μέση. Εφαρμόζω το πρόγραμμα προετοιμασίας της ORLUX δες εδώ για να καταλάβεις τι λέω: . Επίσης τους δίνω αυγοτροφή 3 με 4 φόρες την εβδομάδα, τροφή για καναρίνια καλής ποιότητας και τα αφήνω στην ησυχία τους.

Αυτά κάνω εγώ και φυσικά περιμένω με υπομονή. Αυτή την εβδομάδα θα βάλω τις φωλιές και θα δώσω νήμα αν δω ότι τα θηλυκά φτιάχνουν τη φωλιά τότε θα βγάλω το χώρισμα για να ζευγαρώσουν.
 
έχεις τόση ώρα που ρωτάς έτσι; Πρώτα από όλα σε αυτήν την διαδικασία θέλει να έχουμε πολύ μεγάλη υπομονή όλοι μας αλλά αν δεν ξεκινήσουμε έτσι θα έχουμε σίγουρα πολλές απογοητεύσεις όπως ακόμα έχω και εγώ. Δεύτερο αν δεν ξέρεις κάποιο δεν μπορείς να τον κρίνεις και να ειρωνευτής εσύ έχασες 😕τρίτο νομίζεις πως υπάρχει κάποιο μυστικό και δεν στο λεμέ το μεγαλύτερο μυστικό θα στο πω εγώ είναι η ΦΥΣΗ και αυτή έχει μεγάλη υπομονή πίστεψε με φιλικά Δημήτρης
υ. Γ. Μην γράφεις greeklish και διάβασε λίγο το φόρουμ σε ευχαριστώ!
 
Θα παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σου.
Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και σε τελική πες μου σε ποιο σημείο του πρώτου μηνύματος σε ειρωνεύτηκα ή ειρωνεύτηκα γενικά.
Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας αν αυτό δε σε ενδιαφέρει τι κάνεις εδώ μέσα. (αυτό ήταν ειρωνεία)

Από μένα έχεις είδη μια αρνητική ψήφο γιατί θεωρώ ότι η επίθεσή σου ήταν εντελώς αναίτια.
 
Κατ αρχην καλως ήρθες στην παρέα μας.
Με λένε Γιάννη και είμαι και εγώ νέο μέλος σαν και εσένα...
Μην είσαι ανυπόμονος και άσε την φύση να κάνει την δουλεία της.
Τα καναρίνια σου τα απέκτησες για να τα θαυμάζεις και να τα περιποιήσαι πάνω από όλα!
Τώρα αν θα κελαηδήσουν η πότε θα ζευγαρώσουν κάτσε και διάβασε πρωτα από όλα κάποια χρήσιμα αρθρα, ενημερώσου σε βασικά θέματα και μέτα διάλεξε μέλοι που ασχολούνται με ίδια πουλάκια σαν τα δικά σου να σου δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματά σου. Πρώτα πρώτα ενημερώσου από μόνος σου!

φιλικα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Υ.ς:η λέξη πυρωμένα δεν έχει θεση στους διαλόγους μας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Σε περίοδο αναπαραγωγής
Αρσενικό κανάρι, φαλλός είναι κάθετος στο σώμα και πρησμένο σε περίοδο αναπαραγωγής
Θηλυκό κανάρι ο φαλλός συνεχίζει παράλληλα στο κορμό του πουλιού.
 

Συνημμένα

  • page541fn9.webp
    page541fn9.webp
    4,7 KB · Προβολές: 123
  • page551lx4.webp
    page551lx4.webp
    6,4 KB · Προβολές: 124
Back
Top