Διατροφή Πως θα τα κάνω να φάνε δυόσμο και ρίγανη;

Θωμαις

PB New Member
Εγγραφή
27 Ιαν 2016
Μηνύματα
108
Πόλη
Σαλαμίνα
πως θα κάνω το καναρίνι και το παπαγαλακι μου να φάνε δυόσμο και ρίγανη;
 
Ο καλύτερος τρόπος είναι να να τους προσφέρεις κλωνάρια πού και πού για να δοκιμάσουν. Τα πουλιά είναι πολύ περίεργα και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσουν να τρώνε. Αν δεν το κάνουν, ίσως φοβούνται οπότε δοκίμασε να βάλεις το κλαδί κάθετα έτσι ώστε να μην εκτείνεται προς το εσωτερικό του κλουβιού τους.

Αν και πάλι δεν δοκιμάσουν και θέλεις σώνει και καλά να φάνε, τότε μπορείς να δώσεις είτε αποξηραμένο είτε φρέσκο, ψιλοκομμένο μέσα στην αυγοτροφή τους.
 
Ο καλύτερος τρόπος είναι να να τους προσφέρεις κλωνάρια πού και πού για να δοκιμάσουν
Αυτό έχω δοκιμάσει κι εγώ με τα δικά μου (παπαγάλοι).
Κάποτε σκεφτόμαστε, πουλάκι είναι πόσο να φάει, και βάζουμε ένα μικρό κλαδάκι. Το πουλί όμως δεν ενθαρρύνεται να ασχοληθεί με ένα μικρό κομμάτι. Ενώ όταν του βάζεις μία φούντα, κλωναράκια, ειδικά μικρόφυλλα όπως η χλωρή ρίγανη, ενδίδουν πιο εύκολα, ίσως το βρίσκει πιο κοντά σε μια φυσική ανάμνηση. Σιγά-σιγά μαθαίνει να δοκιμάζει τα πάντα.
 
ψιλοκομμένο μέσα στην αυγοτροφή τους
κι εγώ έτσι τους τα δίνω γιατί σε χλωρό δεν πολύ δοκιμάζουν κανά δυό φιλαράκια τσιμπάνε μόνο. Αλλά αποξηραμένα μέσα στην αυγοτροφή τά τσακίζουν...
 
Ευχαριστώ απλα τους δίνω πολυ καιρό και δεν το τρώνε, στην αρχή τσίμπησαν αλλα μετά έτσι όπως το βάζω το παιρνω .Αυτο ισχύει με το παπαγαλάκι μου περισσότερο. Και κάθε ποτε πρέπει να τους δίνω;(αν φάνε και καθόλου)
 
Εσύ θα ακολουθείς το πρόγραμμα διατροφής που έχεις αποφασίσει και ή θα τα τρώνε ή θα τα πετάς. Κάποτε θα τα δοκιμάσουν, αυτό είναι σίγουρο. Αν ψάξεις, το φόρουμ έχει εκατοντάδες παρόμοιες συζητήσεις και όλα έμαθαν, με επιμονή και υπομονή.
 
Back
Top