Αναπαραγωγή Πως καταλαβαίνουμε τα άσπορα αυγά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pougas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

pougas

PB New Member
Εγγραφή
7 Απρ 2008
Μηνύματα
73
Πόλη
Φλώρινα
Μπορεί κάποιος πολύ έμπειρος εκτροφέας να δώσει μια λεπτομερή επεξήγηση για το πώς θα καταλαβαίνουμε τα άσπορα αυγά. Παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος να βάλει και photos.

Ευχαριστώ
[URL="http://users.sch.gr/pougaridis][/URL]
 
Στέφανε θα μπορούσαμε να πούμε ότι όταν ένα αυγό που είναι διάφανο εσωτερικά και σκούρο κάτω χαμηλά, ότι είναι άσπορο; Σου μιλάω για ένα αυγό πάνω από 8 ημερών;
 
αμα ειναι πανω απο 8 ημερων θα επρεπε να ηταν καταμαυρο μεσα να μην περναει το φως στο περισσοτερο μερος του αυγου μονο πανω πανω θα πρεπει να περναει το φως λιγο αρα θα μιλαμε λογικα για ασπορο αυγο η θα σταματησε η αναπτυξη του εμβρυου μεσα. Καλυτερα παρε την γνωμη καποιου αλλου πιο εμπειρου μελους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
συμφονω lizard μ' αυτα που γραφεις, εγω βλεπω και οτι τα αυγα αλλαζουν και βαρος.
 
Έχεις απόλυτο δίκαιο, τώρα το διαπίστωσα, το αυγο δεν ήταν σκούρο και το φως περνούσε από μέσα εμφανίζοντας μια διαφάνεια. Την σήκωσα με μισή καρδιά και θα την προετοιμάσω για άλλη γέννα με άλλον αρσενικό. Πόσο καιρός πρέπει περάσει για να γίνει σωστή προετοιμασία και να είναι έτοιμη; γιατί δεν θέλω να την ζορίσω. Έκανε 2 αυγά και τα δύο κλούβια και κλωσούσε 10 μέρες.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
 
Η σωστη προετημασια κανονικα πρεπει να αρχισει πριν μπουν καν τα καναρινια για αναπαραγωγη δηλαδη οτι και να κανεις τωρα δεν το λεμε προετημασια τωρα εσυ για να βοηθησεις τα πουλια βαλτους πολυβιταμινες, ασβεστιο για λιγες ημερες και μετα ξαναβαλτα για ζευγαρωμα.
 
ok τα έδωσα όλα, απλά ελπίζω να πάνε όλα καλα
γιατί στεναχωρέθηκα πολύ που την σήκωσα, είναι πολυ καλό πουλί!
να φανταστείς αναγκαστηκα να βάλω χέρι μέσα στην φωλιά να την βγάλω, δεν έβγαινε με τίποτα...

Και πάλι ευχαριστώ
 
Back
Top