Γενικά Πως μπορω να βρω μικρο κοκατιλ ταισμενο στο χερι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης akis07
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εγώ πάντως στην Αθηνάς δεν θα πήγαινα ούτε για βόλτα..όχι να πάρω στο σπίτι μου ενα πουλί απο κει! Πέρα απ το ότι είναι απατεώνες είναι και βρωμιάρηδες. Ορισμένοι πετ-σοπάδες το βλέπουν περιεργα το πραγμα.. Πχ ένας μεγαλοπετσοπάς από τη Θεσσαλία μου ζήτησε όλα τα πουλιά φέτος για να τα βάλει στις βιτρίνες των κατάστημάτων του... λες και είναι παπούτσια! Και του είπα: να βάλεις τα παιδιά σου αν θες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mariah
Η Αθηνάς χρησιμεύει μόνο για να βλέπεις κάποια είδη από κοντά. Να τα βλέπεις στη πραγματικότητα. Αν κι έτσι όπως τα έχουν ψυχοπλακώνεσαι. Οπότε δεν αξίζει. Ειδικά τα μεγάλα. Και το παράξενο είναι πώς γίνεται αυτά που θα τους φέρουν το μεγαλύτερο κέρδος, τά χουν έτσι. Χώρια που τά χουν πανάκριβα. Τέλος πάντων. Δεν αξίζει ν' αναφερόμαστε σ' αυτούς. Αξία τους δίνουμε. Όπως και πολλά pet city έχουν κλουβιά και πουλιά σε άθλια κατάσταση. Δε το περίμενα, γιατί είχα σε εκτίμηση τηςν εταιρεία, μιας και συνεργάζεται η εταιρεία που δουλεύω μ' αυτούς. Αλλά το τελευταίο καιρό έχω απελπιστεί απ' τη βρώμα των κλουβιών τους.
 
και τα 2 αυτά που είπες είναι ρομπα!βεβαια μην σας φανει περιεργο αν σε λιγο καιρο γεμισουν παπαγαλους ντόπιας παραγωγής!
 
αμα θεσ παντωσ και εχεισ καναρινι γκλοστερ. μπορεισ να ανταλαξεισ με την μαρινελα. εκεινη μου εδωσε και το κοκατιλ. αλλα προσεχε να ειναι γκλοστερ με την βουλα.
 
Για το πετ σοπ στο αιγάλεω φαίνεται καλό. Έχω πάει από εκεί κ είναι σχετικά κατηαρο. Νομίζω πως έχει κ κτηνίατρο. Αλλά είναι ακριβο!
Για αιγάλεω θα σου πρότεινα το Simba, είναι πάνω στη θηβών λίγο πιο πάνω απο τα τεί πειραια. Το έχει μια γιαγιάκα που ξέρει πολλά απο καναρίνια... Πήγαινε μια βόλτα από εκεί... Επίσης είναι κ ένα μικρο στον εσταυρωμένο που λέγεται πέτρος. Ρίξε κ εκεί μια ματιά.
Όσο για αυτό της αθηνάς είναι πολύ χάλια... Κ το παίζουν κ έξυπνοι κ γνώστες... Είχα πάει το Σάββατο κ είδα πουλάκια που το ποδαρακια τους ήταν μέσα στη κουτσουλια (αν κ εγω νόμιζα πςσ είχαν κάτι άλλο γιατι ήταν κίτρινα - καφέ σαν εξογκόματα) απλά εκεί μ φαίνεται πωσ έχει πιο φτηνά τις τροφές (συσκευσμένες) κ τα σχετικά. Απλά ψαξε καλά!
 
δεν εχει δαχτυλιδι ουτε χαρτια.Αλλα ειναι στανταρ μωρο γιατι φαινοταν και πολυ ηρεμο.
Το ηταν ημερο δεν σημαινει πως ειναι μωρο :)
Χωρις δαχτυλιδι δεν μπορεις να καταλαβεις ακριβως την ηλικια του πουλιου.Αν οντως ειναι μωρο οπως λες θα το καταλαβεις απο τα ποδαρακια του 😉
 
καλησπερα. Διαβαζω αυτα που γραφετε και απορω για πολλα πραγματα. Τετοιες τιμες για μωρα κοκατιλ; Εαν εισουν κοντα θα σου εδινα οσα ηθελες.
 
αμα δεν ησουν μυτιληνη και τα κανονιζαμε πριν την παρασκευη θα σου επερνα ενα. Δεν με πειραζει που το κοκατιλ μου ειναι αγριο. αντιθετοσ μου ειναι και μια προκληση. απο αγριο να το κανω ημερο.
 
η αποσταση φταιει. Εχω 50 κοκατιλ και παραπανω και αρκετα μικρα. Περισι χαρισα πανω απο 20 και εσεις τα αγοραζεται σε τιμες αστρονομικες!
 
εαν το πιανεις τακτικα το κοκατιλ ημερευει. Θελει υπομονη και αγαπη και εαν ειναι μικρο και του μιλας αρχιζει να μιλαει και αυτο.
 
τι ακριβως σου αρεσε;ετσι ειναι τα πραγματα. Βρησκουν και κανουν. Παντου ιδια γινοται. Το μαγαζι τα αγοραζε 10-20 eur απο εμενα και τα πουλουσε οσο γραφετε... Οποτε και εγω τα χαριζα..
 
τιποτα δεν παθαινει. Ειναι πολυ ανθεκτικα σε ολα τα κοκατιλ. Αεν φοβασε τοτε δεν κανεις τιποτα.υπομονη θελει. Τι να το κανεις να το βλεπεις μεσα στο κλουβι εαν δεν το πιανεις;ασε που εαν παθει και κατι πως θα το δεις εγκαιρα;
 
Back
Top