Ναι...
απο εισαγωγεαΜάλιστα... Καλά πως αποκτήθηκαν αυτά τα πουλιά; Από pet τα πήρες;
γινεται αυτο σε καναρινια;Nα προτείνω κάτι; Γιατί δεν συζητάς με πτηνίατρο το ενδεχόμενο εξέτασης δείγματος DNA και από τα δύο πουλιά και κατά πόσο μπορεί να δείξει αν υπάρχει συγγένεια μεταξύ τους;
γινεται αυτο σε καναρινια;
δεν ξερω αν το κοστος συμφερει το οποιο θα ειναι αλμυροΠιστεύω πως θα μπορούσε. Βέβαια την απάντηση θα την δώσει σίγουρα ένας πτηνίατρος.
δεν ξερω αν το κοστος συμφερει το οποιο θα ειναι αλμυρο
Το κόστος σίγουρα θα είναι υψηλό εφόσον προχωρήσεις σε κάτι ανάλογο. Το ζητούμενο όμως σε πρώτη φάση είναι αν γίνεται.
Δεν μπορώ να μην σκεφτώ την εξαιρετική αξία των δαχτυλιδιών, σ' αυτή την περίπτωση
Ισχυει αυτο!Μαρία εγώ διαπιστώνω πως η τοποθέτηση των δακτυλιδιών εξυπηρετεί την ηλικιακή ταυτοποίηση ενός πουλιού και τίποτα περισσότερο. Στο παρελθόν επιχείρησα επικοινωνία με τον εκτροφέα ενός λευκού υποχωρητικού αρσενικού του KBOF. Ποτέ δεν πήρα απάντηση σε όσα ήθελα να μάθω γι' αυτό το πουλί.
FOI BC19 B16 109Γράψε αν έχεις την καλοσύνη αναλυτικά τα δακτυλίδια που έχεις μαζί με το είδος και την ποικιλία των πουλιών.
.
Για να δούμε, σε Ιταλική ερώτηση θα απαντήσει για την συγγένεια; ΥπομονήFOI BC19 B16 109
FOI BC19 B16 114
Κοκκινα λιποχρωμικα μωσαικα
Κυριε μακη του εστειλα και εγω μηνυμα στα ιταλικα, δεν απαντησε ποτεΓια να δούμε, σε Ιταλική ερώτηση θα απαντήσει για την συγγένεια; Υπομονή
Κυριε μακη του εστειλα και εγω μηνυμα στα ιταλικα, δεν απαντησε ποτε
1 και 1Βασίλη τα πουλάκια είναι του ίδιου φύλου ή ένα και ένα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας