Άμα τα αφήσεις ελεύθερα θα τρομάξουν για πολύ καιρό. Και θα πας χιλιόμετρα πίσω στην διαδικασία του ημερωματος
Eυχαριστω παιδια για τις συμβολες σας, απο αυτες καταλαβα οτι δεν ειναι καλη ιδεα να εφαρμοσω την εκπαιδευση εκτος κλουβιου.Τωρα οσο αναφορα το να τα αφήσεις έξω, απο την στιγμη που δεν έχεις έρθει σε επαφή μαζι τους θεωρώ ότι πρέπει να αρχίσεις την εκπαίδευση εντος κλουβιου να δεις αποτελεσματα και μετα να ξεκινήσεις να τα βγαζεις έξω
@Giopant εχω ερθει σε επαφη μαζι τους, να σου πω τι εκανα ολους αυτος τους 2 μηνες. Στην αρχη τα αφησα περιπου 2 βδομαδες ησυχα, μετα προσπαθουσα να τα κανω να φανε απο το χερι μου κεχρι, και τα καταφερα, τωρα τρωνε χωρις δευτερη σκεψη. Τωρα προσπαθω να τα κανω να ανεβουν στο χερι μου, αλλα δεν λενε με τιποτα να πατησουν πανω, βαζω το χερι μο καθε μερα μεσα στο κλουβι για να τα ταίσω κεχρι και ταυτοχρονα ακουμπαω πανω στην πατηθρα. Ελπιζω να καταλαβες πο ειναι το προβλημα, δεν μπορω να τα κανω να θελουν εστω και λιγο να πατησουν πανω στο χερι μου, μονο μια φορα που χαίδευα την κοιλια του Κουκι και του αρεσε, αν και με δαγκωνε ισα ισα για να με τσεκαρει.