Γενικά Πως ξεχωριζει μια πιασμενη καρδερινα απο μια εκτροφης;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasos71
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
URUdrFR.jpg

Ναι σαφώς κατεβάζεις παίρνεις από ηλεκτρονικό μαγαζί τα βάζεις και λές τα έβγαλα. Κάποιος από το μέρος μου η μάλλον από Άγιο Νικόλαο μου ζήτησε 1 ζευγάρι του λέω δώσε μου κλουβί μου το έδωσε περίπου 10 Μαίου 60 εκατοστά θα σου στρώσω τα πουλιά και θα στα δώσω 23 του μήνα είχε 2 αυγά εκεί είναι ο εκτροφέας όπως είναι και ο Δημήτρης πάτρα αν δεν κάνω λάθος.
 
Τασο ολα τα καρδερινοκαναρα ειναι μαθημένα από τον ίδιο δάσκαλο;
Πάντως δεν υπάρχει μουλος που να κάνει 100% καρδερινα
Ειναι ολα απο διαφορετικο πατερα αλλα στην πτερορια πηγαινουν ολα στο ιδιο σχολειο. (ανθρωπος που αναλαμβανει τα της φωνης και του βαψιματος του πουλιουκαι σου λεει και τη θα κανεις για τον υπολοιπο χρονο). Με το αζημιοτο βεβαια. Ενας απο τους μουλους μου,(ο περηφιμος πολυβολος) δεν κανει ουτε πιου απο καναρι.

Τώρα τελευταία και με το δακτυλίδι στο πόδι... Πολλά παίζονται για την "εκτροφή" τους.

Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα σχετικό με τις φωνές ώστε να μη χαλάμε αυτό του φίλου μας.
Αν το λετε για εμενα, δεν με πειραζει, συζητιση να γινεται. μου αρεσει.
 
Τάσο σου χαλάμε το θέμα!Η άποψη μου είναι αυτή, δεν είναι μόνο το πιου τις καναρας. 🙂όλοι ή μουλοι πολυβόλα είναι γι αυτό και είναι κουραστικοι στο αυτί! Η καρδερινα θα είναι πάντα τοπ για μενα! Γούστα είναι αυτά βέβαια!βάλε άμα θες μια μέρα τον πολυβόλο!
 
ναι σιγουρα γουστα ειναι αυτα. και η καρδερινα ειναι οπιο. εχει τους ποιο φανατικους οπαδους. Οσο για βιντεακι θα το κανω μολις με βοηθησει η ανηψια μου γιατι εγω δεν ξερω πως γινεται.
 
... Επομένως μόνο για τα πουλιά που βγάζουμε εμείς οι ίδιοι μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι εκτροφής!:D
Άρα και αλίμονο σε όποιον σκοπεύει να ξεκινήσει... αντε να βρει σωστό πουλί !
 
η δικια μου γνωμη ειναι οσα ειπαν τα παιδια εχουν απωλητο δικιο με τις διαφορες στις πιασμενες και τις εκτροφης καρδερινες. Επισης θα ελεγα και το προδοκιμο ζωης μιας πιασμενης ειναι μικρο. Εγω μια βαλκανικα την εχω 8 χρονια.
 
Back
Top