Γενικά Πως οι γάτες άνοιξαν τα κλουβιά και έφαγαν τα καναρίνια μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ενημέρωσα σχεδόν όλα τε πετ σοπ στην πόλη μου! Δεν έχει μείνει να κάνω κάτι άλλο! ☹
 
πιστεύω ότι θα το πάνε για αλλαγή σε κάποιο πετ σοπ ! τα πουλιά αυτά δεν έχουν καμία ζήτηση! αυτός είναι ο λόγος που ενημέρωσα τα πετ σοπ ! Θα τους αλλάξω εγώ ο ίδιος το πουλάκι με κάποιο καναρίνι μου!
 
Αριάδνη όπως είδες... Ξημέρωσε μια πολύ κακή μέρα και για τους δυο μας!

ναι στεναχωρηθήκαμε αρκετά, αλλά η ζωή συνεχίζεται! Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πάμε παρακάτω! αχμμμμ 😳
Ωχ... Τι παθατε;
 
Ειχα πει της αδελφης μου πως αυτο που τραβηξε τους γατους ειναι το αυγο.. Καθε φορα που βαζω αυγο στα καναρινια οι γατοι ειναι μπροστα στα κλουβια ή γαντζωνονται. Οταν πεταω αυτα που μενουν απο τα αυγα στο καλαθι που εχω κοντα, οι γατοι προσπαθουν να το ριξουν κατω για να παρουν τα αυγα.. Την προηγουμενη μερα πριν να γινει το περιστατικο ειχα βαλει το απογευμα αυγο αλλα δεν το ειχα φυγει γιατι δεν ημουν καλα.. Μαλλον καποιος γατος γαντζοθηκε στο κλουβι και ανοιξε η πορτα..

Το επιβαιβεωσα τωρα. Χθες δεν εβαλα αυγο και κανενας γατος δεν πηγε κοντα.. Σημερα, τωρα, εβαλα και βρηκα ενα γατο πανω στο μεγαλο κλουβι..
 
Είναι κι αυτό ένα κίνητρο, δώσε φαί στα γατιά.
 
Ολο τρωνε οι γατοι... Δεν τα ταιζω μονο εγω... Ειναι τα μοναδικα ζωα που δεν ειναι μονο δικα μου.. Αλλα δυστυχως οι γατοι δεν χορτενουν ποτε..
 
Αριαδνη μου ποσο σε καταλαβαινω να ξερες! Πριν μερικα χρονια μου συνεβη το ιδιο... Μου φαγαν οι γατες στο χωριο το μοναδικο καναρινακι που ειχα τοτε, τον τουιτακο μου.. Μεγαλη η απωλεια, ηταν κι εκπαιδευμενος, οκτω χρονια τον ειχα... Και τις γατες τις ταιζαμε κιολας, τι να πεις.. Κριμα για τα πουλακια σου, ευτυχως εχεις και τα υπολοιπα μικρακια, ειναι μια παρηγορια κι αυτο..
 
Μπα δεν ειναι παρηγορια αυτο..

Μια συγκεκριμενη γατα ειναι.. Σημερα την ειδα δυο φορες να προσπαθει να ανοιξει το διπλανο κλουβι.. Δεν θα τα καταφερει ειναι σιγουρο αλλα θα ηθελα να τα βαλω σπιτι
 
Πάντως κι αν δεν τα καταφέρει, τρομάζουν τα πουλιά.
 
Παντως ο πονος ειναι λιγοτερος απ το να χασεις το μοναδικο σου ζωακι πιστευω
Οι γατες ειναι επιδεξια ζωα, χρειαζεται πολυ προσοχη και το γεγονος οτι περιτρυγυριζουν τα κλουβια θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις για το αν υπαρχει απολυτη ασφαλεια μεσα σε αυτα και αν η προσβαση ζωων οπως οι γατες ειναι αδυνατη.. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να απομακρυνεις τις γατες; Ισως η παρουσια τους στρεσαρει και τα πουλια σου
 
Όχι..Αν οι γάτες καταλάβουν ότι δεν μπορούν να τα πειράξουν, ούτε κι αυτές θα ασχολούνται, ούτε και τα πουλιά θα ενοχλούνται. Αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι τα έχεις προφυλάξει επαρκώς.
 
Οταν εβαλα για πρωτη φορα καναρινια τα ενοχλουσαν αλλα σταματησαν καποια στιγμη.. (Εχω καναρινια δυο χρονια περιπου και δεν τα ενοχλουσαν). Που και που τα ενοχλουσαν οταν εβαζα αυγο.. Μια-δυο φορες και σταματουσαν.. Η πορτα στο συγκεκριμενο κλουβι ηταν προβληματικη και οταν γαντζωθηκε ανοιξε.. Εε αφου εφαγαν τα πουλακια ειναι λογικο να επιστρεψουν.. Ευκολη τροφη βλεπεις.. Θα δοκιμαζουν παλι για αρκετες μερες και μετα θα σταματησουν..

Οι πορτες τωρα ειναι ενταξει εκτος του κλουβιου που ανοιξαν.. Δεν ρισκαρω ομως να αφησω τα διπλανα εκει.. Τα πηρα και τα εφερα σπιτι..

Το μεγαλο κλουβι δεν το ενοχλουν.. Και να ηθελαν το συγκεκριμενο πριν το φτιαξω εκανα σχεδιο. Με τα λαθη των προηγουμενων κλουβιων εφτιαξα ενα πολυ καλο κλουβι.. Μεχρι την επομενη αναπαραγωγη θα τα βελτιωσω και αυτα.. Απλα δεν θα ξεχασω ποτε το θεαμα που ειδα..
 
Αριάδνη ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβη είμαι εγώ. Πέρση έχασα ολόκληρη κλούβα από γάτα. Συνήλθα ώμος γρήγορα για να προστατεύσω τα υπόλοιπα. Να ξέρεις ότι θα ξανά έρθουν είναι σίγουρο και ότι πρεπη να μην έχουν ούτε οπτική επαφή διότι τα τρομάζουν και χτυπιούνται στα κάγκελα. Να φανταστης οτι έκανα τα πάντα για να μην έρχονται απο πιπέρι μεχρι ασβέστη ότι μου έλεγαν το έκανα μέχρι που έκανα την βεράντα φυλακή με καλαμωτή και ησύχασα
 
cat attack ! Νιαααουυυ γατάααακι!

26836


26837
 
Αχ αυτές οι κόκκινες, οι πλέον ραδιούργες όλων 🙂
 
Back
Top