Γενικά Πότε θα δούμε όλους τους συλλόγους μαζί σε μία έκθεση

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης xaxo4
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xaxo4

PB Member
Πόλη
Ραφήνα
Πότε θα δούμε και όλους τους συλλόγους μαζί σε μία έκθεση; γίνονται τόσο καλές προσπάθειες.

πολύ ενδιαφέρον, θα έρθω.. Αλλά πότε θα δούμε και όλους τους συλλόγους μαζί σε μία έκθεση; γίνονται τόσο καλές προσπάθειες.

αυτο ειναι μια πολυ καλη ερωτηση και απορια πολλων!

Αυτό το αναρωτιόμουν κι εγώ παιδιά και από μία άποψη είναι σίγουρα σωστό, καθώς λογικά γίνεται μεγαλύτερη έκθεση, προσελκύει περισσότερους χορηγούς, κριτές κλπ.
Από την άλλη, αν υπάρχουν διαφορές, διαφωνίες και τριβές, πόσο μάλλον ως προς την έκθεση που είναι και από τους θεμελιώδεις στόχους του κάθε συλλόγου ίσως καλύτερα ο καθένας μόνος του/από μακριά κι αγαπημένοι..
Είδαμε πρόσφατα ότι ιδρύθηκε 3η Ομοσπονδία και πριν 3-4 νομίζω χρόνια ήταν που είχε γίνει η μεγάλη Παναττική, νομίζω ό,τι είναι μάλλον κάτι που θα γινόταν καθώς όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει.. Νομίζω ότι μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο σε κάθε έκθεση και μετά το βλέπουμε... Αν δεν κάνω λάθος και στην Ιταλία(που δεν συγκρινόμαστε βέβαια) υπάρχουν πάρα πολλοί σύλλογοι και ομοσπονδίες...
Είμαι αρκετά νέος, 2 χρόνια μέλος συλλόγου και δεν ξέρω εκ των έσω τι συνέβη τότε και αφού είναι παρελθόν, δεν ξέρω πόσο κέρδος έχουμε να το σκαλίσουμε.
Αφού έχουμε πολλές εκθέσεις ας τις εκμεταλλευτούμε, περισσότερα σαββατοκύριακα, περισσότερος κόσμος συνολικά, ο καθένας πάει όπου μπορεί, ο κάθε εκτροφέας συμμετέχει στον σύλλογο που τον εκφράζει περισσότερο αν όχι μπορεί να πάει αλλού κλπ.
Η κουβέντα δεν έχει τέλος σίγουρα και είναι λίγο εκτός θέματος, αλλά επειδή το είπαν τα παιδιά από πάνω και είναι σκέψεις που είχα κι εγώ, τοποθετήθηκα..

Ο καθενας μονος του καταφερνει πραγματα, ολοι μαζι κατεφερνουμε πολλα! Ο κοσμος δε μπορει να πηγαινει και καθε Σαββατοκυριακο και σε μια εκθεση! Οποτε η καθε εκθεση εχει και λιγοτερο απηχηση! Στο εξωτερικο μπορει να εχουν πολλους συλλογους και εκει αλλα υπαρχει και αλλη οργανωση! Το τελευταιο εκτος θεματος!

Αν εγώ δεν μπορώ να πάω ένα Σαββατοκύριακο μπορεί να μπορώ να πάω το άλλο, με αυτή την έννοια το είπα, πχ στην Παναττική ήθελα πραγματικά να πάω αλλά λόγω συγκυριών έχω να την επισκεφτώ 2 χρόνια.. Δεν διαφωνούμε σε αυτό που λες, απλά δίνω μια άλλη ανάγνωση στην κατάσταση πολλές εκθέσεις..

ναι βρε αυτο σου λεω! Οτι θα πας σε καποια αλλη εκθεση! Δε το λεω προσωπικα σε σενα φυσικα, γενικα ανεφερομαι! Ολο αυτο εχει ως αποτελεσμα και λιγοτερα πουλακια στη καθε εκθεση και λιγοτερος κοσμος!

- Εγώ δεν μπορώ να πάω το 1 Σαββατοκύριακο, αλλά μπορώ το άλλο, άρα θα πάω σε μία έκθεση.. (+)
- Αν μπορώ όμως θα πάω σε 2(+)
- Αν ήταν μια και δεν μπορούσα, δεν θα πήγαινα... (-)
- Από την άλλη αφού πήγα στην πρώτη, γιατί να πάω και στη δεύτερη/τρίτη κλπ. (-)
Το λιγότερα πουλάκια σε κάθε μία έκθεση είναι γεγονός. (-)
Τέλος πάντων, αν θέλετε ας μεταφέρουμε τα παραπάνω μηνύματα αλλού, γιατί εδώ μιλάμε για την συνάντηση στην έκθεση των μελών του Petbirds

εγώ θα ήθελα να κάνει ο κάθε σύλλογος τις εκθέσεις του και όλοι μαζί μια μεγάλη.. Δεν νομίζω να έχουν να χωρίσουν κάτι..σκοπός είναι να μυηθεί κόσμος και να φανεί η δουλειά που γίνεται..

Δεν ξέρω πόσους θα στεναχωρήσω ... αλλά για μένα πιο εύκολα θα γίνουν τέσσερις οι ομοσπονδίες παρά μία και κατά συνέπεια το όλοι μαζί οι σύλλογοι είναι ένα όνειρο για πάρα πολλούς και θα παραμείνει έτσι.

Ας μη γινει μια ομοσπονδια! Μπορουν ομως να συννενοουνται να γινεται μια μεγαλη εκθεση που θα μπορουν να συμμετεχουν ολοι οι συλλογοι!
συμφωνώ 100 % τα πράγματα ειναι πολύ απλά φτάνει να το θέλουμε/νε! Και μην πέσουμε σε λόγια και επιχειρήματα του στιλ , η COM αυτο η COM το αλλο! αυτα ειναι δικαιολογίες! Λύσεις υπάρχουν πολλές απλός δεν θέλουμε! Οι χομπιστες εκτροφείς βγαίνουν χαμένοι από αυτές τις έχθρες!

λύσεις υπάρχουν πολλές απλός δεν θέλουμε! Οι χομπιστες εκτροφείς βγαίνουν χαμένοι από αυτές τις έχθρες!
Γιατί Σταμάτη; Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους προτιμούν οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του οργανισμού να παραμένουν χαμένοι;

Ρωτώ κυρίως επειδή οι συζητήσεις για τους συλλόγους ξεκινούν από ένα παράπονο για κάτι καλύτερο και ενώ στην πορεία το θέμα αναλύεται και προτείνονται μάλιστα λύσεις, στο τέλος καταλήγει να σκεπάζεται από ένα πέπλο μυστηρίου που συντηρείται από κάποιο ανυπέρβλητο κατεστημένο.

Ποιοι είναι ακριβώς οι λόγοι για τους οποίους δεν υλοποιούνται οι αυτονόητες πολλές φορές λύσεις και για τους οποίους οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προτιμούν να παραμένουν χαμένοι παρά να τους διορθώσουν;

Γιατί Σταμάτη; Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους προτιμούν οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του οργανισμού να παραμένουν χαμένοι;

Ρωτώ κυρίως επειδή οι συζητήσεις για τους συλλόγους ξεκινούν από ένα παράπονο για κάτι καλύτερο και ενώ στην πορεία το θέμα αναλύεται και προτείνονται μάλιστα λύσεις, στο τέλος καταλήγει να σκεπάζεται από ένα πέπλο μυστηρίου που συντηρείται από κάποιο ανυπέρβλητο κατεστημένο.

Ποιοι είναι ακριβώς οι λόγοι για τους οποίους δεν υλοποιούνται οι αυτονόητες πολλές φορές λύσεις και για τους οποίους οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προτιμούν να παραμένουν χαμένοι παρά να τους διορθώσουν;
το σωστότερο είναι να τοποθετηθούν άνθρωποι των Δ. Σ. των συλλόγων ή ακόμα και των ομοσπονδιών! Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα και πως το βλέπω το όλο θέμα σαν απλός εκτροφέας και σαν ένας άνθρωπος που οπότε έχω την ευκαιρία βοηθάω από την μεριά μου άσχετα αν ο σύλλογος ή η διοργάνωση υπάγονται στην οποιαδήποτε ομοσπονδία!
Δεν έχει σημασία σε πια θέση ταξιδεύεις διακεκριμένη ή απλή όταν το πλοίο είναι ο Τιτανικός το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο!

Κατά την δικιά μου άποψη θα ήταν σωστό εφόσον τελείωναν όλες η εκθέσεις από όλους τούς συλλόγους τα πουλιά που είχαν βαθμολογηθεί απο 91β. και πάνω να συμμετέχουν σε ένα πανελλήνιο απο όλες της ομοσπονδίες που και ο κόσμος που θα την επισκεφτεί θα είχε την ευκαιρία να δει πολύ καλά πουλιά συγκεντρωμένα και χορηγούς κατά την γνώμη μού θα προσελκουσε και ίσως έτσι να καταφέρναμε να κάνουμε και ένα μίνι ρετζιο στην Ελλάδα με εμπόρους εξοπλισμών, τροφών και Ελλήνων εκτροφεον.
Ναι ξέρω τώρα θα μού πείτε στην Ελλάδα δεν γίνονται τέτοια πράγματα αλλά αφήστε με να ονειρεύομαι...

Back