πολύ ενδιαφέρον, θα έρθω.. Αλλά πότε θα δούμε και όλους τους συλλόγους μαζί σε μία έκθεση; γίνονται τόσο καλές προσπάθειες.
συμφωνώ 100 % τα πράγματα ειναι πολύ απλά φτάνει να το θέλουμε/νε! Και μην πέσουμε σε λόγια και επιχειρήματα του στιλ , η COM αυτο η COM το αλλο! αυτα ειναι δικαιολογίες! Λύσεις υπάρχουν πολλές απλός δεν θέλουμε! Οι χομπιστες εκτροφείς βγαίνουν χαμένοι από αυτές τις έχθρες!Ας μη γινει μια ομοσπονδια! Μπορουν ομως να συννενοουνται να γινεται μια μεγαλη εκθεση που θα μπορουν να συμμετεχουν ολοι οι συλλογοι!
Γιατί Σταμάτη; Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους προτιμούν οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του οργανισμού να παραμένουν χαμένοι;λύσεις υπάρχουν πολλές απλός δεν θέλουμε! Οι χομπιστες εκτροφείς βγαίνουν χαμένοι από αυτές τις έχθρες!
το σωστότερο είναι να τοποθετηθούν άνθρωποι των Δ. Σ. των συλλόγων ή ακόμα και των ομοσπονδιών! Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα και πως το βλέπω το όλο θέμα σαν απλός εκτροφέας και σαν ένας άνθρωπος που οπότε έχω την ευκαιρία βοηθάω από την μεριά μου άσχετα αν ο σύλλογος ή η διοργάνωση υπάγονται στην οποιαδήποτε ομοσπονδία!Γιατί Σταμάτη; Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους προτιμούν οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του οργανισμού να παραμένουν χαμένοι;
Ρωτώ κυρίως επειδή οι συζητήσεις για τους συλλόγους ξεκινούν από ένα παράπονο για κάτι καλύτερο και ενώ στην πορεία το θέμα αναλύεται και προτείνονται μάλιστα λύσεις, στο τέλος καταλήγει να σκεπάζεται από ένα πέπλο μυστηρίου που συντηρείται από κάποιο ανυπέρβλητο κατεστημένο.
Ποιοι είναι ακριβώς οι λόγοι για τους οποίους δεν υλοποιούνται οι αυτονόητες πολλές φορές λύσεις και για τους οποίους οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προτιμούν να παραμένουν χαμένοι παρά να τους διορθώσουν;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας