ianos
PB Supporter
Ναι, το παροτλετάκι μου δεν θα βγαίνει στο μπαλκόνι ούτε λεπτό... :D
Κάτι δεν έχω καταλάβει; Για πιασμένη καρδερίνα δεν μιλούσαμε;Απαραίτητα με συντροφιά, 15-20΄για ηλιοθεραπεία
Ναι, το παροτλετάκι μου δεν θα βγαίνει στο μπαλκόνι ούτε λεπτό... :D
Κάτι δεν έχω καταλάβει; Για πιασμένη καρδερίνα δεν μιλούσαμε;Απαραίτητα με συντροφιά, 15-20΄για ηλιοθεραπεία
Νίκο, ελπίζουμε καταρχήν να σε έχουμε για πολύ καιρό στην παρέα μας. Και...όταν θα είσαι λίγο καιρό ακόμα, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι ότι οι περισσότεροι οι οποίοι βρίσκουν / τους δίνουν / τους πωλούν... Κλπ ένα άγριο πουλάκι, μόλις διαπιστώνουν την προέλευσή του, σε αντίθεση με εσένα δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να το βοηθήσουν να ανακτήσει την ελευθερία του. Κι ακολουθεί, σιωπή.Φίλε το πουλί το Σάββατο θα πάει στην ΑΝΙΜΑ . Ήταν πιο σώφρον να πάρω οδηγίες από αυτούς από το να το αφήσω στο βουνό εγώ όπως είχα αναφέρει την Δευτέρα.
Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε μου τι ''έχουν δει τα μάτια μας κι ακούσει τ΄αυτιά μας'' εδώ μέσα... Μη παρεξηγείςΠοια δλδ μπορεί να ήταν η απάντηση στην σιωπή αυτή,όπως θέτεις;
[automerge]1570101906[/automerge]Νίκο, ελπίζουμε καταρχήν να σε έχουμε για πολύ καιρό στην παρέα μας. Και...όταν θα είσαι λίγο καιρό ακόμα, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι ότι οι περισσότεροι οι οποίοι βρίσκουν / τους δίνουν / τους πωλούν... Κλπ ένα άγριο πουλάκι, μόλις διαπιστώνουν την προέλευσή του, σε αντίθεση με εσένα δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να το βοηθήσουν να ανακτήσει την ελευθερία του. Κι ακολουθεί, σιωπή.
Μπράβο σου πάντως. Και αν θέλεις ενημέρωσέ μας, θα χαρούμε πολύ (βασικά μάλλον ήδη χαιρόμαστε για το πουλάκι)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας