Είναι καλό να υπάρχει μονίμως στο κλουβί ανακατεμένο με μινεραλ η γκριτ...Και για το κάρβουνο τι άποψη έχετε;
Έχω πουλιά πάνω απο 25 χρόνια και κάρβουνο, μίνεραλ, γκριτ κτλ δεν έχω δώσει ποτέ. Πολλοί ξέρω πως χρησιμοποιούν το κάρβουνο για λόγους ασφάλειας απο πιθανή δηλητηρίαση. Προσωπικά φροντίζω να αποκλείω τους λόγους για δηλητηρίαση και μέχρι τώρα πετυχαίνει.Και για το κάρβουνο τι άποψη έχετε;
. Πιστεύεις ότι το κάρβουνο μπορεί να κάνει κακό στο πουλί αν πχ φάει παραπάνω ποσότητα;
Ευγενία το πουλάκι είναι πολύ μικρό σε ηλικία, φρόντισε να μην έρχεται σ΄επαφή με όσα ανέφερες γιατί κινδυνεύει!. σκαρφαλώνει παντού και δοκιμάζει τα πάντα από τα ρούχα μου(κολονια) από το πρόσωπο μου (μακιγιαζ) τα μαλλιά μου από το τραπέζι μέχρι το Ρίχταρι του καναπέ έχει δοκιμάσει ακόμα και τον Έκτορα (σκυλος). Όπως καταλαβαίνεις δεν τον προλαβαίνω πάντα παρόλο που είμαι συνεχώς δίπλα του όταν είναι εκτός κλουβας και σαν νέα ζακομαμά φοβαμαι. Πιστεύεις ότι το *κάρβουνο μπορεί να κάνει κακό στο πουλί αν πχ φάει παραπάνω ποσότητα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας