Αναπαραγωγή Πότε πρέπει να αρχίσω προετοιμασία στα καναρίνια μου;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

PB Member
Εγγραφή
21 Απρ 2008
Μηνύματα
36
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να μου πείτε πότε πρέπει να αρχίσω προετοιμασία στα καναρίνια μου για ζευγάρωμα και τι πρέπει να τα δίνω τα έχω έξω όλο τον καιρό χώρια και δεν βλέπονται πέρσι είχαν ζευγαρώσει το Μάιο ευχαριστώ πολύ.
 
βαζεις τα ζευγαρια σε ζευγαρωστρες με χωρισμα στη μεση για να βλεπονται για 3 εβδομαδες περιπου. Παρακολουθησε αν κελαυδα ο αρσενικος στη θυληκια και αν ταιζονται. Βαζε αυγοτροφη, αυγο βρασμενο, νιζερ, σπορους, καροτο και πολυβιταμενες αυτες τις εβδομαδες.υπαρχουν θεματα εδω που σου λενε τη να τους δινεις καθε μερα αναλυτικα. Μετα αν δεις οτι ταιριαζουν αφηνεις τη καναρα να φτιαξει φωλια και βγαζεις το χωρισμα... Ουφ! Αυτα... Οτι αλλο θελεις ρωτα.
 
απο οτι καταλαβα από αυτά που διάβασα επειδή τα έχω έξω πρέπει να ζεστάνει για να αρχίσω την προετοιμασία που μου είπες
 
Η προετοιμασία ξεκινά 1-2 μήνες πριν την αναπαραγωγή, οπότε αν περιμένεις να ζευγαρώσεις Μάρτιο ή Απρίλιο θα πρέπει να ξεκινήσεις απο χθες την προετοιμασία. Δεν είναι τόσο απλή η προετοιμασία του ζευγαριού, χρειάζοντε σωστή διατροφή, σωστές πηγές ενέργειας και πρωτεινών, για να έχεις ένα επιτυχές ζευγάρωμα, με γερούς νεοσσούς, και φυσικά γερούς γονείς.

https://community.petbirds.gr/threads/Προετοιμασία-καναρινιών-για-αναπαραγωγή.1567/
https://community.petbirds.gr/threads/Πρόγραμμα-Προετοιμασίας-Ζευγαρώματος.1551/
https://community.petbirds.gr/threads/Ετήσιο-πρόγραμμα-απο-την-chevita-για-καναρίνια.9081/
https://community.petbirds.gr/threads/Πολυβιταμινες-κατα-την-αναπαραγωγη.8711/
 
Back
Top