Αναπαραγωγή Πότε σκάνε τα αυγά των lovebirds;

mixmoutaf

PB New Member
Εγγραφή
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
47
Πόλη
Κως
Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν 20 μερες σας ειχα ενημερωσει οτι το ζευγαρι lovebird που εχω (αποτελουμενο απο αρσενικο 4 ετων και την θηλυκια 2 ετων) εχουν 4 αυγουλακια. Πότε περιπου σκάνε τα αυγα περαν των 20 ημερων; Ευχαριστώ.
 
Πότε περιπου σκάνε τα αυγα περαν των 20 ημερων;
Σύμφωνα με το άρθρο https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγάλοι-lovebirds-agapornis.1348/#breeding αναφέρεται ότι το θηλυκό επωάζει τα αυγά για 21-23 ημέρες. Σημασία έχει από ποιο αυγό ξεκίνησε την επώαση. Έχεις κάνει ωοσκόπηση; Πάντα δίνουμε περιθώριο κάποιες μέρες παραπάνω πριν απομακρύνουμε τα αυγά.
 
Καλημέρα παιδια. Εχω ευχαριστα νέα. Ρο πρώτο αυγό εσκασε εχθές. Περιμένω ακόμη 3 αυγά να σκασουν. Θα ήθελα τα φώτα σας. Απο εδω και στο εξης τι κάνω και σε σχέση με τροφή αλλα και γενικότερα με τους νεοσσους; Ευχαριστω πολύ εκ των προταίρων.

IMG_20180113_085618.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να σου ζησει με το καλο και τα υπολοιπα! τι εννοεις τι κανεις με τους νεοσσους; οσον αφορα τη διατροφη απο δω και περα θα χρειαζονται μεγαλυτερη ποσοτητα γιατι ειναι περισσοτερα στοματα! Τις πρωτες μερες θα ααπεφυεγα να βαλω λαχανικα κτλ , καλυτερα να περασουν καποιες μερες και μετα να ξεκινησεις! Μπορεις να βαζεις αυγουλακι βρασμενο για αρχη και τη τροδη τους εννοειται! Σιγα σιγα θα βαζεις κι αλλα πραγματα οσο μεγαλωνουν οι νεοσσοι!
 
Καλησπέρα παιδιά. Από τα 4 αυγά τελικά βγήκαν 3 πουλάκια, το 4ο ήταν νεκρό μέσα στο αυγό του. Επίσης θέλω να κάνω μια ακόμη ερωτηση, υπάρχει βιβλιάριο υγείας για πτηνά, όπως υπάρχει και για τα σκυλάκια;
 
Back
Top