Γενικά Πώς μπορώ να μεταφέρω τους παπαγάλους μου στο εξωτερικό;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sonikoly
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
δεν υπάρχει στη λίστα με τους πτηνιάτρους και όποιος θέλει μπορεί να τον προσθέσει. Ο κτηνίατρος που τσιπάρισε τη Ρίκα είναι ο Θεοδωρίδης ΝΙκόλαος και έχει το κτηνιατρείο VETSHOUSE στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης
Ευχαριστούμε για την πρόταση.

Αν θέλεις μπορείς να γράψεις την εμπειρία σου 👇.

Επιπλέον για τους παπαγάλους cockatiel δεν απαιτείται η έκδοση πιστοποιητικού CITIES και ταξιδιωτικού διαβατηρίου στη Φιλανδία. Ένα επιπλέον έγγραφο που χρειάζεται είναι να υπογραφεί το αντίστοιχο πιστοποιητικό υγείας από το δημόσιο κτηνίατρο του αεροδρομίου. Σχετικά με την Turkish airlines αν το κλουβί μεταφοράς δεν ξεπερνά τις διαστάσεις 23 εκ (ύψος) x 30 εκ (πλάτος) x 40 εκ (μήκος), τα πουλιά μπορούν να ταξιδέψουν πάνω στην καμπίνα, αλλιώς μεταφέρονται σε ειδικό χώρο κάτω. Για το λόλγο αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρειά τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την πτήση.

Διόρθωση στο τελευταίο μήνυμα. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι μόνο καναρίνια και budgie μεταφέρονται πάνω σε κλουβιά τέτοιων διαστάσεων. Μόλις πήγα αν κλείσω εισητήριο μου έβγαλε ότι τα cockatiel μεταφέρονται κάτω και πρέπει το κλουβί να έχει πλαινά από σκληρό πλαστικό.

Με συνθήκες θερμοκρασίας και θορύβου στο σημείο ? Ίδιες με την καμπίνα? Η πιο ακραίες?

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Δεν γνωρίζω. Αν τελικά πάνε κάτω, τότε προτιμώ να μην ρισκάρω την υγεία τους και να τους αφήσω σπίτι. Προτεραιότητα έχει να είναι αυτά ασφαλή. Ψάχνω να βρω μεταφορικές εταιρείες για ζώα συντροφιάς. Αν βρω κάτι αξιόλογο θα το γράψω στην κοινότητα.

@Sonikoly η πτήση θα ήταν μέσω Κωνσταντινούπολης όπως θυμάμαι που είχα δει ή απευθείας? Αν είναι transit από Κωνσταντινούπολη μια μεταφορά όχι με τους επιβάτες στην καμπίνα θα ήταν ακόμα πιο ζορικη υποθέτω.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Μέσω Κωνσταντινούπολης ήταν αλλά έλεγα αφού θα τα έχω πάνω μαζί μου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.Τωρα περιμένω να μου απαντήσει μια μεταφορική ζώων συντροφιάς από Θεσσαλονίκη.

Back